reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Róża przepraszam, że to napisze ale mnie jakoś nie ujał i nie urzekł ten wózek tak na piuerwszy rzut oka jest jakiś taki rozlazły a ta cena ło matko powalająca to ja dla bliźniaków za mniejszą cenę kupię :-)

ale jak ci się podoba no to powodzenia w podjęciu decyzji...rzecz gustu a z gustami się nie dyskutuje :-)

Róza, już wszystko jasne. Gondolkę masz capazo ale ta starszą (starszy model). Jśli Cie to pocieszy to widziałam ostatnio takie zdjęcie, jak leżała w niej 3 latka i miała tylko nogi podkulone, więc jest naprawde duza :tak: Tak dokłądnie tą tapicerke miałam tylko niebieską (dla dziewczynki) i była super. Mnie sie szczególnie spacerówka w tym wózku bardzo podoba, a wózek jest mega lekki co wcale nie jest tanie oczywiste jak sie na niego patrzy :tak:

Ja Zuzi ubranka prałam od początku w vizir sensitive z dodatkiem płyny lenora, ale tylko troszkę, jej rzeczy prałam osobno, dopiero jak miała pół roku prałam z naszymi, alergii nie było, mam nadzieję, że teraz też tak będzie :)

rozmowa o proszkach jest na " pytania i odpowiedzi " zapraszam tam ,bo teraz mamy dwie rozmowy na ten sam temat na różnych wątkach ;)

reklama
Cześć lipcóweczki,
dopiero niedawno doczytałam watek,ale macie już piękne zakupy:))
ja w tym miesiącu zamierzam kupić rożek,wanienkę ze stelażem,zalicytować elektroniczną nianię i może kilka kosmetyków.
Róża,bardzo ładny jest ten wózek,poszperałam na all i znalazłam taki używany za 1000zł jeszcze z nianią i nosidełkiem,jak mężulowi się spodoba,to może zalicytujemy. Przekonuje mnie waga wózka,duża gondola i ładny wygląd.
Moja teściowa ostatnio mówiła że Majce należy się nowy wózek,ale i tak zrobię po swojemu:))skoro piszecie,że taki wózek dziecko używa ok.6 miesięcy to jak dla mnie nowy to za duży wydatek.

Do góry