reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
zaskakujące jak wiele dziewczyn teraz myśli już w ciąży, że będzie miało problem z karmieniem!
dziewczyny, w koncu jesteśmy ssakami, po to nam te cycochy urosły ;) a podobno w karmieniu najważniejsza jest głowa! (mówię, przede wszystkim do pierwiastek ;)

DOKŁADNIE!!!! Przy karmieniu ważne jest pozytywne myślenie, głowa a nie cyc:-):-) i nie wolno się zrażać przy pierwszych niepowodzeniach;-);-)
ja trzymam &&& za wszystkie lipcowe mamusie chcące karmic cycem:-)

Eve ta gondola jest super:) Ale kolory to kwestia gustu, mnie się bardzo te podobaja, ale ja lubię i czarny i biały i kolorowy :) nie lubię tylko czerwieni, rudych, zieleni żarówiastych i tego typu;) Ale ja bym brała tę gondolę !!

DariaN - nie zrozumiałam Ciś źle tylko sie przestraszyłam, ze ktoś tak "wzoruje" sie na moich doświadczeniach :-D

ania aneczka - dzięki za opinię :tak: Dajcie mi jeszcze moment, musze sie zastanowic :-D

A ja bardzo chciałam karmić i byłam nastawiona na karmienie piersią, ale troszkę nam sie plany pokrzyżowały :baffled: Teraz chcę spróbowac znów.

Cześć kobietki, Mnie rosną cycuchy,jutro jadę po stanik do znajomej,mam nadzieję że mi coś dobierze,bo już mi jest ciasnawo w tym co noszę,Ja chciałabym karmić piersią jak najdłużej i będę szczęśliwa jeśli mi się to uda,a o laktatorze myślę żeby kupić jeszcze przed porodem,jak się nie przyda to można sprzedać,np.na all. Słuchajcie,chciałam Was zapytać co myślicie o chusteczkach nawilżających Dzidziuś??czy warto je zakupić? Co do wózka to spodobał mi się bardzo jane nomad air (ten sam co Róży),znalazłam fajny zestaw: Jane Nomad Air + Cybex 2Go + niania TOPCOM (2203737686) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Mysza, napewno lepsza niż w unlimitach :tak: Ja w swoim nie mam amortyzacji jakiejś secjalnej, ale mimo to zdecydowałam sie na ta gondolę - kupiłam ją!

A w sklepie internetowym smyka, kupiłam 3 bluzeczki dla córki na kr. rękaw oraz spodenki i skarpetki dla synka :tak:

Do góry