reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

betunka, kwasisz mi humor tymi swoimi cudeńkami. Też chcę tak umieć!:)
p.s.filcowe te stworki?

a! i zgadzam się z wiką, u mnie szło momentami do 15 pampersów na dobę (z Lili był wielki siusiumajtek początkowo), także lepiej założyc mniej optymistyczną wersję niz 7 dziennie;)

Ostatnia edycja:
reklama
isis- filcowe :tak: jak tylko skończę te dwie kiecki to pomyślę czy by kilku nie naprodukować i wystawić do sprzedaży hmm zobaczymy :-)

no z tymi pampkami to u nas też szło jak burza, a jak się jest mamą po raz pierwszy to szczególnie się często zmienia z przewrażliwienia :-) (to trochę jak przy pierwszej miesiączce podpaska co pół godziny nowa :-D)
później to już tak jak w tych żartach, że się zmienia jak dziecku wisi pielucha w kolanach :-D:-D

Betunka to ja sobie już od razu zaklepuję!!! :-) Śliczna ta zawieszka! :-) Jak patrzę na te Twoje dzieła to aż mi się "micha" śmieje :-)

justa dla mnie wygląda fajnie i waży też nie za wiele w sumie. Szkoda tylko, że nie da się sprawdzić czy jest stabilny. W sumie za taką cenę z fotelikiem wydaje się być ok, ale może niech się wypowie ktoś z doświadczeniem :)

betunka - poprosze taką zawieszkę również i ja :tak:

justa - wózków tej firmy jest dużo na rynku i sporo osób je kupuje, mnie jedna nie przekonują, ale to tylko moje osobiste zdanie. Nie wiem też jak wózek się prowadzi, podbija itp.

reklama
Ja własnie powysyłałam prośby o darmowe próbki ze stron ktore Doe wkleiła w dziale linkowym, zobaczymy co przyjdzie,... nie wszędzie też udalo mi się znaleźć formularz wysyłkowy, czy Wy też korzystalyscie z tych linków?

Do góry