reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
justa są bardzo zadowoleni,a kasy mają więc spokojnie byłoby ich stać na droższy wózek...ale po co. Ja muszę wyciągnąć mojego B. na rekonesans po Częstochowskich wsiach :-D. Te wzory średnio mi sie podobają, ale znalazłam jeszcze taki PARASOLKA Z WÓZKIEM 4W1 X-TRALL - WYSYŁKA EUROPA (2283116832) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i tan tez fajny Wózek dziecięcy JOY 3w1 dużo kolorów promocja!!!! (2323075329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Tylko że mój B. wybrał już sobie konkretne felgi do tego wózka:-D...problem w tym, że piankowe, a wolałabym pompowane. Macie jakieś opinie na temat piankowych kół, bo trochę sie ich obawiam.

aniu ja taki stelaż+przewijak mam dostać z wanianką. W sumie jakbym miała kupić to raczej bym nie kupowała. Przy Gosi nie miałam i bez problemu dałam rade:-)

Stelaż pomocyny przy bolącym kręgosłupie, ja mam po starszej córci i problem z głowy.

Wózek mam tez na piankowych kołach:tak:

martulka, to koniecznie daj znać, jak już dojdzie do Ciebie karuzelka;) ja tez mam mate z Tiny Love (juz pisalam, ze po Lilce i, ze genialna;) a na drugie urodziny kupilismy kuchnie z tej firmy i tez jest kapitalna, wiec karuzelka kusi bardzo;)
polcia, faktycznie przydatna sprawa, jesli mozna ją do fotelika doczepic np.

co do stelaża pod wanienke, przy Lilce nie mialam i gdybym teraz nie dostała od siostry męża po jej synku, tez bym pewnie nie kupowala. To dla mnie taki produkt luksusowy:D

a, mialam jeszcze napisac o tym balsamie do prania "Dzidziuś", w sumie wszystko fajnie, jak juz któras z dziewczyn pisala, do odswiezania ciuszkow jest ok, ale jakos tak...słabo pachnie, gdy pranie juz wyschnie;)

Mam do Was ogromną prośbę... czy mogłybyście wstawić linki do pościeli i łóżeczek, które kupiłyście dzieciaczkom i jesteście zadowolone?

Chce teraz zamawiać, ale mam mętlik w głowie:crazy: Bardzo Was proszę o pomoc i z góry dziękuję

Ania2403 ja mam wanienkę ze stelażem i byłam zadowolona:tak: Używaliśmy jej jakies 7 miesięcy

reklama
U mnie dzisiaj dzień z zakupami, wreszcie doszło nasze łóżeczko i rożek. Jeszcze łóżeczka nie składaliśmy bo najpierw musimy zrobić przemeblowanie.
Mamcia wstawiam link do aukcji **BABY-RAJ**ŚLICZNE ŁÓŻECZKO VENGE Z VANILIĄ *** (2294234609) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. póki co jestem zadowolona, zobaczymy jak się będzie użytkować :)
No i kupiłam w doz chusteczki nawilżane i Pampersy newborn na razie 78 sztuk w promocji, zobaczymy jak się będą używały.

Do góry