reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Daria ja dostałą kartę po 1,5 tygodnia.
Mońcia buty fajne:tak:

A my wczoraj odebraliśmy od szwagra rzeczy dla maluszka po ich córce. Wybrałam sobie 2 siatki uniwersalnych bodziaków i pajaców, jakiś ręcznik po kąpieli, śpiworek, kilka czapek. Do tego wanienkę, fotelik, wózek.... Ale jestem zadowolona. wszystko mamy już w domku... no prawie wszystko bo nie mam jeszcze łóżeczka i komody ale zamówione są więc może w przyszłym tygodniu przyjdą. na razie poczekam z praniem ubranek bo nie mam gdzie ich schować ale jak tylko komoda dotrze biorę się ostro do pracy.
A wózek mamy taki: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: TRANSPORTER wózek głęboko-spacerowy tylko wiśniowy.

reklama
Mońcia- nie jesteś sama! ja jestem ostatnio często w galerii, bo to komunia, a coś na ślub trzeba kupić i ciągle zachodzę do obuwniczego, mój K ma już serdecznie dość. Myślałam nad jakimiś balerinami czarnymi, bo mamy ślub za 2 tygodnie i mam czarną sukienkę, ale jak jakieś znajdę dobre to mam ciągle jakieś ale:-p a jak mi nogi spuchną i nie wejdą:-D a jak będą obcierać, a jak to a jak tamto... i tak w koło Macieju:-p

Moncia buty super. Wydają sie wygodne :tak:.
DariaN mi przyszła po jakiś 2 tyg, już zakupiłam pampersy w aptece. Tylko jak coś to uważajcie bo mi wyszło że mam zapłacić 23zł za te jedynki, a to normalna cena sklepowa. I coś tam pokombinowały i sprzedały mi za te 19,99. No i dziś odebrałam płyn do kąpieli z punktów z poprzedniej karty. Muszę zamówić jeszcze tą nową na punkty.
Agulka no to macie już sporo, super:-)! Wózek fajny, sama nad nim sie zastanawiałam, tylko słaba amortyzacja mnie zniechęciła. Do leśnych wypraw mógłby sie nie spisać.

pantofle kupione , w końcu ! :-Dmam spokój z cichobiegami :-)super bo można je prać w pralce , są całe z siatki więc będą oddychać i nie są twarde na pięcie ;-) super się cieszę że mam to za sobą bo nie lubie kupować butów :-)tzn lubie jak mi się podobają a znanim na takie trafie to jest 2-3 miesiące chodzenia czasami ;-)

Nareszcie nadrobiłam zakupowy :-p

Mysza - fajny ten wózio - uwielbiam takie grafitowo-dżinsowe kolory :tak:

Mońcia - gratki zakupu fury dla maleństwa. Dokładnie rozumiem Twoje podjaranie że mama dokłada i masz ten wymarzony. Mój wymarzony jutro zostanie z Anglii wysłany - mam nadzieję że wszystko będzie ok. Już nie mogę się doczekać.
I butki tez super - bardzo lubię takie swobodne trampole. Mam takie białe skórkowe i non stop w nich chodzę - aż dziwne że jeszcze są całe :-D

Tyle pokupowałyście że dalej nie pamiętam...
W każdym razie gratki zakupów wszystkich łóżeczek wózków, toreb, lampek i innych gadżetów :-D

kosianka ja ogólnie sama pewnie bym go nie kupiła bo widzę w nim kilka wad ale w końcu 1000zl na ziemi nie leży i jak szwagier pożycza to nie narzekam tylko się cieszę:-D

reklama
nadrobiłam:-) ale nie pamiętam co której miałam napisać a multi cytatów nie robiłam bo za dużo tego wyszło tyle naskrobałyście :tak:...Wszystkie rzeczy śliczne i piękne, widzę że wyprawki dobiegają końca no i super teraz zostają porządki w domkach pranie i prasowanie :tak:

Do góry