reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Justa karoca jak sie patrzy! Kolor ladniutki, a ile dodatkow! To w koncu nie jest wazne jaki napis widnieje na stelazu, ale komfort dla dziecka i bys Ty byla zadowolona z uzytkowania!!

Jelsa, Daria ten sprzedajacy to jakis kombinator widac!

Ania
piekne lozeczko! Takie proste tez mi sie podobaja. Na poczatku chcialam w identycznym kolorze, ale z racji jasnych mebli postanowilismy dokupic ciemniejsze lozeczko - dla kontrastu. A co wsadzilas do szuflady?

reklama
Patii w szufladzie mam pieluszki pampki, chusteczki nawilżające, i wkładki laktacyjne jak narazie, chciałam tam włożyć kocyki i ochraniacze których narazie zakładać nie bede ale minus tej szuflady jest taki że sie kurzyć bedzie a ja na podłodze mam płytki to już w ogóle mnóstwo kurzu jest,
Twiling wiesz ile zrobic jeszcze trzeba kaloryfer pomalować, lampę przywiesić, dostawić do łóżeczka obok komodę a mojemu S. nie spieszno ostatnio bo on zdąży wiec ja sie przestałam przejmować będzie przed wyjściem ze szpitala 24 h sprzątał:-D
Betunka szczoteczkę musiałam wyparzyć i tam sobie na ręczniczku schła

Cześć wszystkim, doczytałam wreszcie wątek do końca,śliczne macie zakupy dla maluszków:))już niedługo zakończymy zakupy wyprawkowe i dzidzie przyjdą na świat:)) my też mamy już wózek,jest to carlo lux,kupiliśmy jednak nowy za 700zł bez fotelika,a wygląda tak:

Załączniki

• IMG_0468 bryka dlA Majki.jpg
    IMG_0468 bryka dlA Majki.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_0469 spacerówka.jpg
    IMG_0469 spacerówka.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 51
Ania - ja oczywiscie, jak zwykle z innej beczki. Mi sie bardzo podobają Wasze fotele:-p
Ale karota też fajna i łóżeczko:tak: Jak to oko cieszy, jak już łóżeczko skręcone stoi w pokoiku. Ja sie cały czas na nie gapie;-)

Justa - to ty nie wiesz, że polskie najlepsze?!:-D Ja też mam polskiej firmy wózek i próbna jazda była - jestem zadowolona

Ja dzisiaj się zdołowałam, bo właściwie nie mam nawet się do czego spakować do szpitala... Nie mam żadnych mniejszych kosmetyków dla siebie, szlafroka, klapek, a o dziecku już nie wspomnę. Pampersów brak, nic do pępka, maści do tyłka ma Nina, ale przecież jej nie zabiorę, potrzebuję wszystko x 2... normalnie jakaś masakra... Ostatnio jedynie kupiłam butelki, no, ale... to akurat nie jest na już potrzebne...
EHhh

Dziewczynki super te wasze wózeczki.
Ania- u mnie łóżeczko stało, teraz się suszy po malowaniu, bo mi się wizja zmieniła i chciałam białe :-)

reklama
Do góry