ania - ja mam w ogóle jeszcze mniejszy model maca - questa, ale on sie nie rozkłada zupełnie na płasko. Ada zaczęła w nim jeździć już jako ponad roczniak, bo ona mi spała na spacerach więc chciałam coś co się rozkłada jednak do spania. Dziś zapytam sąsiadkę, co i jak.
ann - ja ci polecę wózek, który ma równiez moja sąsiadka, wprawdzie w wersji podwójnej, bo ma dzieci z małą rożnicą, który kupiła z mojego polecenia i jest nim zachwycona. Mały jej jest dzieckiem bardzo płaczącym na spacerach, jak się go nie ułoży w odpowiedniej pozycji to potrafi przepłąkać cały spacer. Wózek rozkłada się zupełnie na płasko, wiec możesz położyć małą na brzuszku. Budka zaciągnęta obejmuje prawie całe siedzisko. To jest to cudo: http://www.youtube.com/watch?v=7tOLwkMk_Bo
Co do czapek to ja ze Smyka mam takie z nausznikami, kupowałam w 2 paku po 14,90, a fajne widziałam wczoraj w c&a.
ann - ja ci polecę wózek, który ma równiez moja sąsiadka, wprawdzie w wersji podwójnej, bo ma dzieci z małą rożnicą, który kupiła z mojego polecenia i jest nim zachwycona. Mały jej jest dzieckiem bardzo płaczącym na spacerach, jak się go nie ułoży w odpowiedniej pozycji to potrafi przepłąkać cały spacer. Wózek rozkłada się zupełnie na płasko, wiec możesz położyć małą na brzuszku. Budka zaciągnęta obejmuje prawie całe siedzisko. To jest to cudo: http://www.youtube.com/watch?v=7tOLwkMk_Bo
Co do czapek to ja ze Smyka mam takie z nausznikami, kupowałam w 2 paku po 14,90, a fajne widziałam wczoraj w c&a.
Ostatnia edycja:

. Dlatego chcę zappa, bo jest mniejszy, widziałam go na żywo, mały, skrętny i lekki. Mam w domu Cosatto Yo, który jest super spacerówką, ale brakuje mi odwracanego siedziska. Mój synek dopiero jak miał rok, to nie miał problemu jeździć do przodu, a tak to się co chwilę odwracał i mnie nawoływał na spacerach, więc musiałam się zatrzymywać i się pokazywać. Tak więc u mnie odwracane siedzisko to priorytet;-) Poza tym mamy dostawkę do wózka lascal, maxi i pasuje też do zappa, tak więc będziemy mogli dalej jej używać.
dobrze że miałam w zanadrzu tego maclarena, bo bym musiała wózek kupować wtedy. A dla małego kupiłam challengera w kol utopia, dobra cena na nie jest teraz 499 zł, wiec jak za taką fajną spacerówkę jak najbardziej fajna. No i teraz mam jeszcze tego ridera, a on ma kubełkową i odwracaną spacerówkę.