reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Fajny ten zapp ale nie przemawia do mnie tp składanie i rozkładanie. W maclarenie można rozłożyć siedzisko do poziomu? Eve a jak z jej składaniem? No i jest lżejsza z tego co widzę

Eve nno no jaki zakup:) chcialas takie jasne kolorki no i masz:)

Tylko jak mąz usłyszał cene Maclaren to trochę mu mina zrzędła:) Jednak Zapp przykładowo połowę tańszy, tylko 3 koła do mnie nie przemawiają

Ostatnia edycja:
ania aneczka, XLR bym nie kupiła, jest za kobylasty, jesli już to XT

Ale jak chcesz konieczne xlr to moja znjoma ma w super stanie malinowego, jak na filmiku do sprzedania, ma jeszcze 2 inne wózki, więc nie jest sfatygowany, mogę zapytać za ile chce. Ma do niego miekką gondolkę też (tak przyszłościowo ):) i spiworek, wkładke i organizer, wszystko oryginalne.

Ostatnia edycja:
jejku Wy tu już o nowych wózkach, a ja wczoraj martwiłam się co ja równie wygodnego jak Marita kupię mojemu dzieciątku, chciałabym tym wózkiem jeździć jak najdłużej. A Wy planujecie zmianę jeszcze w tym roku, czy dopiero po zimie?

Jelsa w zależności jak Emilka będzie rosła. Chciałabym zimę przejeździć w gondoli, ale jak nie to w spacerówce od Jedo. A na wiosnę chce już kupić spacerówkę:) I chyba skusze się na Maclaren, ale to muszę na żywo gdzieś wyczaić.

ja muszę chyba kupić a raczej wporodukować spacerówkę , w której będzie można spać na brzuszku, bo inaczej sobie tego na razie nie wyobrażam:szok:

polećcie mi jakąs dobrą czapkę? wszytskie mam dziadoskie ;/

reklama
kurcze wy juz o spacerówkach :-)
ja mam nadzieje ze Majka bedzie jak najdłuzej w x-landerze jezdzic :-) a potem sie zobaczy :-)
ann ja tez mam same beznadziejne czapki :wściekła/y: albo uszek nie zakrywaja, albo to wiazanie za krótkie....ale kupiłam w smyku dwie takie dosyc sensowne z nausznikami :-)

Do góry