biapl
Fanka BB :)
No ze jesli sie zachłyśnie czy zwymiotuje to jak główka ciut wyżej jest nawet pare milimetrów to nie poleci w tchawice
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jodełka , ja mam taką dużą pieluchę 120x120 cm muślinową, więc ona może być jako otulacz lub do przykrycia. Czytałam takie porównanie myślinowych i babusowych i mi bardziej pasują muślinowe.
Jodełka kupowałam online takiej firmy " aden anais" bo wyczytałam ze one są najlepsze gatunkowo. Za 4 takie duze zapłaciłam 200 zł . Drogo ale ja wolę zapłacić wiecej i zeby były lepsze i trwalsze. Są mięciutkie i ponoć te muślinowe z każdym praniem robią się jeszcze bardziej miękkie tylko nie wolno prac w wiecej niż 40 stopniach i ponoć nie wolno prasować . Na moich jest znaczek że nie mozna prasować. Mam tez takie małe muślinowe chyba 70x70 firmy "effii" , są troszkę twardsze i na nich znowu jest oznakowanie ze mozna prasować . Po pierwszym praniu wyprasowałam ale pozniej chyba nie będę.
No wlasnie tez slyszalam o tym ale zastanawiam sie czy aby na poczatek nie podlozyc cos pod materac ewentualnie lozeczko zeby glowka byla delikatnie wyzej. Chyba maluchowi bedzie wtedy wygodniej niz z podusia.co myslicie?