Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

chodzi mu chyba o "Pioruna"-ogladal ostatnio z tata w kinie;te dzieci :-)
Troche to glupie,ale w momentach maksymalnego wkurzenia,albo zdolowania wcale mnie perspektywa takiego dluzszego pozycia nie cieszy
Ale czasem jest fajnie,nawet czesciej niz czasem,wiec chyba jest ok.

Ogólnie jak patrzę na mężów koleżanek, to wszystkich bym ich do jednego wora zapodała.

Mondzi ty się nie zastanawiał tylko pędem do dentysty kobieto!!! Moja teściowa jest stomatologiem i nie raz mi mówiła że wbrew pozorom zęby to bardzo poważna sprawa.Od zęba można nabawić się sepsy a nawet śmierci i nie to że straszę ale to prawda.Ząb może zainfekować cały organizm!
Mam znów pytanie odnośnie ściągania filmów - jeśli ściągnęłam jakis film po angielsku to jest mozliwość w jakiś sposób znaleźć polskie napisy??? Jako tako rozumiem co mówią ale chciałabym film poprzeżywać sobie, a po angielsku nie umiem sie wczuc bo więcej czasu zajmuje mi zrozmienie co mówią![]()
miało nas zasypać, ale nie mamy mega odwilż
poszłam na chwilę do banku i do sklepu i przyszłam z wodą w butach
normalnie dekiel
jak nie wie co z Małym zrobić to wsadzi go w bety i dziękuje, sam się rozłoży na kanapie i on tak dziecka pilnuje
chyba zacznę go regularne lać (czyt. M) bo nic z niego dobrego nie będzie
MARSZ do dentysty i to już;-) 
U mnie podobnie, tzn. znowy mnie jakas handra dopadla, nic mi sie nie chce...wszystko jest bez sensu.Hej, ja też dzis mam nerwa jak cholera, młoda wyje od rana i cierpliwości mi już brakuje, M mnie wkurza samą swoją obecnością....eh...
, jestes rannym ptaszkiem czu to Florka na tobie wymusza?Andula- tylko, ze nas jest dwoje i na prawde malo ogrzewamy, caly czas jest zimnica, brrrr. W cieplych krajach maja dobrze, przynajmniej za ogrzewanie nie musza placicBeaa my ostatni rachunek mielismy 500 myslalam ze padne jak mi M powiedzial...
(chociaz z drugiej strony, rachunki za elektrycznosc sa niebotyczne bo klimatyzacja ciagnie duzzzo prada). Juz nie wiem co lepsze.
My obecnie gazu nie mamy tylko prad,ale rachunki w miare.Pamietam ,ze jak mieszkalismy ze znajomymi to przyszedl rachunek 300 za dwa miesiace,ale bylo nas 4 i ogrzewanie chodzilo caly dzien + ciepla woda zuzywana w naprawde duzych ilosciach.My staramy sie wysylac nasz odczyt licznika,zeby nam nie naliczali szacunkowo,akurat zawsze nam naliczali wiecej.