reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

dla wprowadzenia słońca w dzisiejszy ponury dzień:-)

chyba musicie zapisać obrazek i potem sobie powiększyć :)

Załączniki

• dzieci.jpg
    dzieci.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 26
reklama
a my sie witamy mroznie, jak zwykle zreszta;-)
cos tutaj cichutko dzisiaj:-) zawsze jak wstajemy to mam kilka stron do przeczytania a dzis tylko dwie.
ja dzisiaj wybywam na masaz, bylam w tamtym tygodniu ale nic mi nie pomogl bo przez jakies 45 min chcailo mi sie siku i to tak okropnie ze jesczez minuta dluzej i...to jest cos okropnego ale zejsc z tego stolu nie moglam:dry:
mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej i w koncu cos pomoze:baffled:

pabla jesli chodzi o tesciow to mamy podobnie, zadnego pozytku z nich nie ma. Malego to sie wrecz boi juz nie mowiac o spacerze:no:

Ja dopiero teraz się witam, bo nie było czasu wcześniej usiąść do kompa. Olga śpi, Miki ogląda bajkę i je kolację a ja nadrabiam zaległości na BB:tak:

U nas też była dziś paskudna pogoda, więc spacer nie wypalił. Ale za to byliśmy u kolegi Mikiego na 3 urodzinach.

Mały śpi,a ja zabieram się za prasowanie.

Madzia, przypomniałaś mi, że ja też powinnam. Chyba jednak zostanie na jutro, bo straaasznie mi się nie chce:-p

Ja po prasowaniu, uff:-)
Dziś znowu się wściekłam na M.;-) chciałam oddać mocz małej na badania! I zgodnie z Waszymi wskazówkami - rano ją dokładnie umyłam, przygotowałam pojemnik na posiew i zwykły, do którego mała miała nasiusiać (nie mogę do woreczka, bo lekarz powiedział, że to ma być mocz środkowy), no i czekamy... Godzina - nic, mała nadal z gołym tyłkiem... Wrócił M. z nocki zrobił mleko, czekamy... Musiałam wyjść na chwilkę z pokoju, dałam M. wskazówki, wracam, zabawa na całego i wielka kałuża na prześcieradle:baffled: Pierdoła nie zauważył,uff... 1,5 h oczekiwania na siuśki na darmo:angry: I jutro rano powtórka z rozrywki:-D

Madzia ja po twoim poscie też się wzięłam za prasowanie:-Di wyprasowałam:-)
Pearl jak zazdroszcze takiego masażu:tak:
Mały już śpi, a ja na BB, a miałam pracę pisać:dry::dry::dry::dry:

U mnie też dziecko śpi, M ogląda mecz a ja z piwkiem na BB:-)
Ale zaraz mykam spać, jakaś padnięta jestem dziś...

Pabla mój K też mecz ogląda, MU gra,a mały z nim siedział i jak zahipnotyzowany się w telewizor gapił.Oczka mu sie już zamykały,ale ostro siedział i oglądał,jak go do łóżeczka odnosiłam to jeszcze na mecz zaglądał-przekomiczne to było:-Dstary maleńki

U nas dziś Maks był dwa razy na spacerku jakoś nam się udało bo pogoda w kratkę.
Młody śpi a ja przeglądam bb dużo czasu nie mam bo mąż jakieś rekordy pobija w makao.
Pabla ty nie masz pożytku z teścia a ja za to z ojca on się boi Maksa na rękach trzymać chociaż ostatnio na minute go bierze,co raz bardziej się przekonuje,o spacerze mogę jednak zapomnieć.

reklama
Mój też ogląda MU, bo akurat nie pokazują dziś Barcy:tak:
a młoda, jak mecz jest w normalnych godzinach to też patrzy zahipnotyzowana na tych biegających za pilką facetów:tak:;-)

Do góry