reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kamu - ja nie mam pożytku ani z teścia, bo jakiś niegramotny jest, ani z ojca - bo nie utrzymujemy ze sobą kontaktów:dry:
nawet powiedziałam M że jak połozymy spać małą w sobotę to moze wyskoczymy do kina, ale nie, bo M mówi, ze dziadek sam nie zostanie.
Kurde, 4 wnuków juz ma i sie nie nauczył do cholery zajmować dzieckiem choć trochę:crazy: niekumata ta rodzina mojego M:no:

reklama
mój teściu też Maćka tak sam z siebie na ręce nie wziął,dopiero jak teściowa wepchała to potrzymał chwilę i się pozbywał jakby się bał,że mały go pogryzie albo cóś:baffled:
Za to mój tato to by cały czas małego nosił,ale ja trochę krzyczałam,bo by przyzwyczaił dziecko i co ja bym teraz z takim klocem robiła.

O jejku, ale szalejecie dziewczynki:szok::szok::szok: U nas pełny zakręt. Doszło do tego, że nawet czasu nie mam Was poczytać:eek::eek::eek: O odpisywaniu nie wspomnę. Tak więc krótko i na jednym wątku:-D:-D:-D
Melduje,my, że u nas wszystko ok. Byłyśmy na ostatnim w tym półroczu szczepieniu. Jula dzielna, że ho ho:tak::tak::tak: Moja najukochańsza kluska waży 9,400:tak: W końcu załapała domowy obiadek w postaci.............rosołu:-) Lekarka powiedziała, że można na wywarze mięsnym, no i od razu lepiej. Jula je ślicznie, jest kochana, charakterna jak diabli, leniwa i mało cierpliwa, ale przecież to moja kluska;-);-);-) Nawiedziła nas teściowa i dołożyła się do zakupów dla małej, tak więc lekką spacerówkę (inglesina trip) i fotelik samochodowy (maxi cosi) mamy już załatwione. Jak zrobię fotki, to wkleję na zamkniętym. Poza tym Jula dostała furę ciuchów i lekko mi ulżyło, bo dziecko ma się w co odziać:rofl2::rofl2::rofl2: Pracy mam mnóstwo, mało śpię, ale wszystko do przodu. Brakuje mi Was bardzo, pozdrawiam Was bardzo gorąco i wszystkim jubilatom życzę samych cudnych dni:-D:-D:-D Postaram się częściej zaglądać, bo bez bb czuję się jak bez ręki:no::no::no: Buziaki i zmykam w końcu coś zjeść:rofl2:

melduje się dość późno, ale byliśmy dziś na zakupach (cel zakupów na odpowiednim wątku;-)) i cały dzień zleciał:zawstydzona/y: wieczór podobnie:tak: dziś moim Synem zajmowała się moja Ciężarówka i orzekła, że Antoś jest rozpaprany:szok: ciekawe bo jak ja się Nim zajmuję to wszystko jest dobrze, a jak zobaczy Ciotunie Asiunie to szaleje jak wariat:dry: pozwala Mu na wszytko to teraz ma:-p ja również odkładam prasowanie na jutro;-) miłej nocy:-D

Co jest z tym prasowaniem? Dzień żelazka...
Ja swoje odłożyłam na rzecz załadowania zdjęć, ale nic z tego nie chcą mi się załadować:wściekła/y:, nie wiem co jest grane i chyba dam sobie już spokój.

Melduje, że u nas przesilenie wiosenne się skończyło choć może to mieć coś wspólnego z maskowaniem stresu. Znaczy się mam męża idealnego w domu:szok:.
Karmi, usypia, pomaga w gotowaniu, robi zakupy, sprząta, majsterkuje, ogródek by przekopał gdyby nie deszcz a wczoraj mi kąpiel z pianką ot tak zrobił:errr: Szoooook
Zawsze go hmm lubiłam :-D

o fajny film na tvn leci- człowiek- pies

Ostatnia edycja:
Co jest z tym prasowaniem? Dzień żelazka...
Ja swoje odłożyłam na rzecz załadowania zdjęć, ale nic z tego nie chcą mi się załadować:wściekła/y:, nie wiem co jest grane i chyba dam sobie już spokój.

Melduje, że u nas przesilenie wiosenne się skończyło choć może to mieć coś wspólnego z maskowaniem stresu. Znaczy się mam męża idealnego w domu:szok:.
Karmi, usypia, pomaga w gotowaniu, robi zakupy, sprząta, majsterkuje, ogródek by przekopał gdyby nie deszcz a wczoraj mi kąpiel z pianką ot tak zrobił:errr: Szoooook

Dziewczyny Haszi ma rację, ja właśnie skończyłam swoje prasowanko:-D:-D:-D

a ja dzisiaj dopiero teraz mam chwilę relaksu;-) a więc; najpierw byłam na psiótach- oczywiscie Antosia brylowała w towarzystwie trzech chłopa:rofl2: później pojechałam koleżance pomóc szafę zapelnić:-p (a tak a pro po mojej koleżanki to schudła teraz z 20kilosków na bank:tak: normalnie jestem pod wrażeniem- a całe życie była grubsza:szok: i tu taka mobilizacja:tak: Ma mi przyniesć książkę wg której opracowała sobie dietę, oczywiście jest to typ Leniwca i znalazła stronę, która była kwintesncją tejże diety:-D jak ją dorwę to zeskanuję dla chętnych:rofl2:

a mnie chyba napadło znowu na jaakieś fanaberie wlosowe i tak ja ostatnio Pearl chciala coś zmienić z kolorem, to tak jak postanowiłam zostać....blondynką:rofl2::szok::szok::szok: ciekawe co na to mój fryzjer, bo on od paru lat skutecznie wybija mi ten pomysł:baffled: chociaż kiedyś miałam blondzik ale pamiętam, ze baaaardzo długo przeistaczalam się z brunetki w blondynkę:sorry2: no i teraz znowu mam zachciewajkę, ciekwe tylko co na ten gest powiedzą moje włosy:confused:

U nas tez dzisiaj bylo prasowanie, no ale to nic nowego...codziennie jest dzien zelazka.

Rano pojechalismy na zakupki, no i oczywiscie mala przyjechala z kolejnymi ciuszkami, chociaz i mama kupila czerwone buty;-).
Kurcze, jestem uzalezniona od BB, nawet jak jade gdzies z M i on kieruje to ja biore jego telefon i tam was podgladam. On juz nie ma do tego slow, chlopina nie moze zrozumiec co tu takiego jest...no, ale to tylko my wiemy.

Tosika- jak tylko bedziesz miala dokladniejsze info o diecie kolezanki to wklejaj raz, dwa:-). No i kiedy chcesz sie przemienic w blond pieknosc:-)?
Haszi- ja tez chce wypozyczyc meza, jestem druga na liscie oczekujacych;-)(Tosika pierwsza).
Magdzik i Kate - gratuluje zakupow wozkowych i fotelikowych;-), rzeczy dla dzieci, a nas bardziej ciesza...

kurcze, jestem uzalezniona od BB, nawet jak jade gdzies z M i on kieruje to ja biore jego telefon i tam was podgladam. On juz nie ma do tego slow, chlopina nie moze zrozumiec co tu takiego jest...no, ale to tylko my wiemy.

Tosika- jak tylko bedziesz miala dokladniejsze info o diecie kolezanki to wklejaj raz, dwa:-). No i kiedy chcesz sie przemienic w blond pieknosc:-)?
Haszi- ja tez chce wypozyczyc meza, jestem druga na liscie oczekujacych;-)(Tosika pierwsza).

U mnie to samo Beaa :-D:-D:-D:-D, mój M nawet wpadł na "genialny' pomysł odłączenia netu w porach wieczorowych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie podałabym o rozwód:-p Beaa a chłopy nigdy nas nie zrozumieją:no: :-p
A przemiany zaczynam od następnego tygodnia:-D tzn. mam już plan; najpierw pasemka rozjaśniające i schodzenie z koloru sukcesywne:-) mam nadzieję, ze do naszego spotkania będę blondynką:rofl2:

reklama
Do góry