reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Florcia, Zu Moc Buziaków i Wszystkiego Naj!

beaa gratuluje zwycięstwa w tej bitwie ;-). A co do pracy m. tak jak piszesz co sie odwlecze to nie uciecze, bądź dobrej myśli.
surv biedula, ładnie cię męczy. Wracaj do zdrowia, no i korzystaj z chwil samotności :)
kate ty tez chora:no: <tulimy>

Tymek znów pobudka o 5, jestem na wpól przytomna bo w dodatko wieczorem poszaleliśmy z m :p Pranie do poskladania leży, kurze sie rozmnażają a na podlodze piętrzy się sterta zabawek więc chyba mam prawo do kilku chwil na bb:-p
Znów próbuje załadować zdjęcia, trak mnie zaraz szlafi :wściekła/y:, nie wiem co jest nie tak ale mi błąd co i rusz wyskakuje. Wrrrr. Oby mały jeszcze pospał to może uda mi się jeszcze coś zrobić.

reklama
FLORKA, ZU - DUUUUUUUUUUUŻO ZDROWIA I RADOŚCI

Informacje o franku fantastyczne zwłaszcza, że nasz bank aktualizuje oprocentowanie szwajcarskie co 3 miesiące. Wychodzi, że w kwietniu załapiemy się na obniżkę. Już ostatnie obniżka stóp w Szwajcarii znacznie nam humory poprawiła:tak::tak::tak: Mam nadzieję, że włodarze tamtejszego kraju do kwietnia nie zmienią zdania i stóp nie podniosą:-D

U nas słoneczko, tatuś z Julindą na basenie, a ja się kuruję:-):-):-) Miłego dzionka wszystkim życzę:tak:

Dziękuję bardzo za porady:-) W zasadzie stosuję wszystko to, co wymieniła pabla:tak:, ale katar trwa długo, a ja niecierpliwa jestem;-) u nas taka piękna pogoda (15 stopni) i tak mnie kusi, żeby zabrać malucha i pojechać choć na pół godziny na działkę... Ale mam obawy przez ten katar... Mała śpi codziennie na balkonie, ale w gondoli ...
Dzień do bani... Dałam dziś popis rozhisteryzowanej mamuśki:baffled: A mam takie grzeczne dziecko, które reaguje tylko źle na zmęczenie... Ale nie daję rady... Karmię ją, a ta kręci się, macha nóżkami... I jedzenie po całym pokoju:tak: Jak ma pełną buzię, to zawsze kicha lub kaszle:-), więc ja cała w kaszce, uff... Na dodatek wiecznie siłuje się, by złapać miseczkę z jedzeniem... Ogólnie bardzo żywe dziecko... No i na nią nawrzeszczałam... Tzn. trochę głośno i innym tonem... A mała popatrzyła na mnie i w ryk... Bardzo wrażliwa;-) A moja mama ciągle mi powtarza, że raczki takie są -wrażliwe, nie znoszą, jak się na nie krzyczy... Poza tym bardzo mamusine i źle znoszące zmiany, obcych ludzi, itp... Chyba zacznę w to wierzyć;-) Ale zawsze jak się zdenerwuję mam wyrzuty sumienia!

Ostatnia edycja:
Madzik - u mnie też akutalizacja oprocentowania co 3 mce, więc też w kwietniu nam wypada. Myślę że na pewno nie obniżą, wczoraj czytałam że niskie stopy przewidują na conajmniej 2 najblizsze lata, więc chociaż to oprocentowanie zrekompensuje nam wysoki kurs franka.
Kaja - moja też lubi złapać łyżeczkę albo miseczkę, albo robić pierdziochy z jedzeniem w buzi:baffled:
z cech raczka to na pewno jest domatorką ale obcych lubi i chętnie idzie na rączki do kogokolwiek:-p raz tylko przestraszyła sie wujka z brodą:sorry2:

kaja podobno świeże powietrze jest bardzo dobre jak maluch ma katar,bo ułatwia oddychanie,więc jak jest fajna pogoda to ja bym się na spacerek przeszła.U nas karmienie wygląda tak samo ,już się przyzwyczaiłam,ale też się czasem mocno denerwuje.Jeszcze nie zdażyło mi się krzyknąć na szczęście.A to,co o raczkach napisałaś ,to wypisz wymaluj Maciuś:tak:

Cisza weekandowa jak zwykle:-)
Kate i Surv pewnie testują swoje nowe fury w taką piękną pogodę:tak:;-)
a ja właśnie wyprawiłam Tatusia, Dziadziusia i Lenkę na spacerek:-D
i biorę się za sałatkę jakąś na kolacje.
Miłego dnia!

reklama
wpadam sie pochwalic,ze wrescie zdalam prawko ;-)
dzisiaj mnie nie ma,bo bede pić :-p:-p:-p a co tam, moze sie przylaczycie:)
jutro was odwiedze i poczytam
buziaczki
i oczywiscie zyczonka dla jubilatow :tak:

Do góry