reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Iza - ogromne gratulacje!!!! wypiję za Twoje zdrówko - właśnie leszka sączę:tak:
I ja się przyłączam - gratuluję zdanego egzaminu! A ja piję żuberka:-) Nie ma to jak relaks;-) Mała śpi, M. bardzo zmęczony też się położył , a ja się korzystam z nieograniczonego dostępu do netu:tak:!
Haszi - kur nie damy, ale pewnie niebawem kozie mleczko mała dostanie, więc może przestanie się bać:-) Moja bratowa nie karmiła piersią i pediatra pozwoliła dawać małemu mleko kozie (zamiast modyfikowanego)...

Izabelka gratulacje,teraz bedziesz mogla wszedzie sama pojechac:tak:
Haszi moj G tez szybko sie uwija jak sprzata samochod:tak:
Pearl kabanosy z bizona hmm... jestem ciekawa jak to smakuje. Jak bylam u mojej cioci w borach tucholskich jadlam pierwszy raz mielone z sarny :tak:pychaaaa
Survi ale sie wybyczysz:-)
Tosika to rzeczywiscie dlugi spacer;-)

Zuzu i Florcia wszystkiego najlepszego z okazji 8 miesiąca,ale ten czas nam leci!!!!
Izabellka gratuluję prawka,ale Ci zazdroszczę.Ja byłam dziś z MAksem 2 godzinki na spacerze,wspaniała pogoda była.Potem pojechaliśmyy do H&M kupić Maksowi bodziaki bo sie okazało że tylko 3 sa na niego dobre reszta już mała.
A teraz się już kładę spać bo jestem wykończona

Ja dziś zrobiłam remanent w ubraniach dzieci i mam 2 wielkie reklamówy do rozdania:sorry2:
Zazdroszczę... My planujemy kolejne dziecię i tak zbieramy... A wkurza mnie to, ciasno i nie ma gdzie trzymać... Ale rozdać szkoda:wściekła/y: Czekam na dobre wieści od koleżanki, która miała mieć inseminację, wtedy pożyczę jej większość ciuszków (tzn. tych do rozmiaru 68, bo teraz mała straaaasznie się brudzi i ciągle piorę, więc te rzeczy już nie są w takim stanie)! Niestety, przełożono zabieg na przyszły miesiąc, więc wydłuża się czas oczekiwania:no:

Izabelka, ogromniaste gratulacje!:-)
Solenizantka dziękuje za życzenia, ósmy miesiąc uczciła 2-godzinną awanturą przy zaśnięciu,a teraz zadowolona, że postawiła na swoim, pochrapuje w naszym łóżku, a my siedzimy jak przerażone króliki w kuchni i boimy się do sypialni wejść:-D Nic to, może wypróbujemy w końcu sofę w salonie a dzidziusia niech kot pilnuje:-p Miłego wieczoru!

Florka... Ty wiesz co:tak::tak::tak::tak: a poza tym słodki buziak od Iki
Zu....wszystkiego naj naj..cmok cmok:tak::tak:
właśnie się wybieram do łóżeczka:tak::tak::tak::tak:. Dzisiaj dzień zakupowy sobie zrobiliśmy:tak::tak::tak:
padam
dobranoc

Haszi mój jest też taki dokładny:rofl2::-p a jak go poproszę o posprzątanie czego kolwiek w domu ( z wyraźnymi wskazówkami typu: umyj zlew i wanne tym mleczkiem i tą gąbeczką, tutaj jest kosz na bieliznę i tam się wkłada brudną bieliznę itd:-p:-))
Surv to Florka zachowała się jak na prawdziwą pannicę przystało:-D:-D:-D na zasadzie: to jest moje łózko i ja tu rządzę:-D
Beaa to udany dzionek miałaś, i do tego ciuszki w prezencie - super!!!
Pearl z bizona powiadasz?? Hmm...:confused::-)
Dorka na następne mielone z sarninki zapraszam do mnie:-)
Post proszę nam tu zdradzić, co zakupiłaś:tak::-):happy:

a nam, sie rozregulował dzionek, poprzez naszą eskapadę do dziadków:baffled: mała dopiero teraz poszła spać ( anie jak zwykle o 20tej:dry:)

reklama
Tosika bardzo dziekuje za zaproszenie:-) Moj maz tez musi dostac specjalne wskazowki co do sprzatania. Ostatnio jak bylam w pracy w sobote to umyl kibelek,wanne i zlewy Domestosem:baffled: Ale nic nie mowilam bo na drugi raz nie posprzata wcale:happy:
Florka rzadzi:-D

Do góry