reklama
Witajcie laseczki,u nas też dziś pogoda do kitu,na spacer niestety nie dało rady wyjść.
Dziś przysłali nam ubranko do chrztu Maksa,ale pokarzę dopiero jak porobimy Maksowi zdjęcia na chrzcinach,wygląda bosko bo już go dziś na chwilkę ubrałam,ale u mamy a tam nie miałam aparatu.
Surv mój Maks nie raczkuje i nawet się nie zapowiada żeby to robił,także Florcia nie jest jedyna,raczej ciesz się kobieto z tego że jest w miejscu bo jak zacznie raczkować to już takiego luzu nie będzie:-)
Tosika ja też bym wybrała raczej takie cichobiegi,nie znoszę szpilek.Dla mnie przede wszystkim na pierwszym miejscu jest wygoda i jeszcze raz wygoda.
Maks teraz ogląda wielkiego misia na mini mini,tatuś na piłce a ja zaraz idę szykować mojemu nocnemu płaczkowi kąpiel.
Dziś przysłali nam ubranko do chrztu Maksa,ale pokarzę dopiero jak porobimy Maksowi zdjęcia na chrzcinach,wygląda bosko bo już go dziś na chwilkę ubrałam,ale u mamy a tam nie miałam aparatu.
Surv mój Maks nie raczkuje i nawet się nie zapowiada żeby to robił,także Florcia nie jest jedyna,raczej ciesz się kobieto z tego że jest w miejscu bo jak zacznie raczkować to już takiego luzu nie będzie:-)
Tosika ja też bym wybrała raczej takie cichobiegi,nie znoszę szpilek.Dla mnie przede wszystkim na pierwszym miejscu jest wygoda i jeszcze raz wygoda.
Maks teraz ogląda wielkiego misia na mini mini,tatuś na piłce a ja zaraz idę szykować mojemu nocnemu płaczkowi kąpiel.
Julia.Tymciu wszystkiego naj
Toska moze nastepnym razem
Haszi ja tez nie jzdze na rolkach. Moj Seba troche jezdzi.
Mondzi zdrowka dla rodzinki
Madzia wytrzymalosci w diecie.Ja tez usiluje schudnac ale waga stoi w miejscu.:-(
U nas fatalna pogoda, wieje, pada

Gdzie ta wiosna
Cale szczescie ze bylam w pracy, mam nadzieje ze jutro bedzie ladniejsza pogoda bo mam urlop.
Toska moze nastepnym razem

Haszi ja tez nie jzdze na rolkach. Moj Seba troche jezdzi.
Mondzi zdrowka dla rodzinki

Madzia wytrzymalosci w diecie.Ja tez usiluje schudnac ale waga stoi w miejscu.:-(
U nas fatalna pogoda, wieje, pada

Cale szczescie ze bylam w pracy, mam nadzieje ze jutro bedzie ladniejsza pogoda bo mam urlop.
KATE23
Lipcowa Mama:)
Buziaki dla Solenizantów:-):-):-):-)
Surv nie przejmuj się tym, że Florka nie raczkuje;-) Antek niby próbuje raczkować, ale prędzej zacznie chodzić niż opanuje czworakowanie do perfekcji

a ja jestem od dwóch dni u Mamy

jesteśmy z Antkiem na feriach u Babci
chciałam trochę odpocząć od M a że ma teraz nocną zmianę to mu pasuje bo może się wyspać
odwiedza nas codziennie, ale nadal mam do Niego żal o ostanie akcje i ciągle Mu mówię, że jeszcze się zastanowię czy wrócę
biegnę poczytać inne wątki bo mam takie masakryczne zaległości, że jestem przerażona
:-);-)
Surv nie przejmuj się tym, że Florka nie raczkuje;-) Antek niby próbuje raczkować, ale prędzej zacznie chodzić niż opanuje czworakowanie do perfekcji

a ja jestem od dwóch dni u Mamy

Julia wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8 miesięcy - zdrówka :-)
Viki dla Ciebie również uściski z tej okazji - może mama poczyta i przekaże;-)
Tymi dziękuje za życzenia wszystkim koleżankom i kolegom i kochanym ciociom
u nas z pisaniem dzis kiepsko i pewnie posiedzę do późna
mały właśnie usnął więc chwila na bb i do roboty
odwiedziła nas chrzestna matka z córcią (3latka) i Tymi nie mógł oderwać oczu od Tośki - fajna taka różnica wieku 2 latka z haczykiem
się napatrzyłam i zaplanowałam a jak mąż juz po nas przyjedzie to pogadamy;-)
miłego świętowania przy ciemnym pifku
Viki dla Ciebie również uściski z tej okazji - może mama poczyta i przekaże;-)
Tymi dziękuje za życzenia wszystkim koleżankom i kolegom i kochanym ciociom

u nas z pisaniem dzis kiepsko i pewnie posiedzę do późna
mały właśnie usnął więc chwila na bb i do roboty

odwiedziła nas chrzestna matka z córcią (3latka) i Tymi nie mógł oderwać oczu od Tośki - fajna taka różnica wieku 2 latka z haczykiem

miłego świętowania przy ciemnym pifku

Witam!
Pracowity dzień dziś miałam - nie miałam czasu w pracy wpaść na BB
Kicrym, fajnie, że masz swojego laptopika
U nas walka o jednego
Tosika, zaraz pędzę na zamknięty - mam nadzieję, że zdjęcia już czekają. Co do blondi, to musisz zaufać fryzjerom
Co do butów - szpilek, to ja tylko na płaskim - tak jak Kamu cenię sobie wygodę a na obcasie strasznie się męczę - pewnie dlatego, że nie potrafię w takich butach chodzić;-)
Haszi, wszystkiego najlepszego dla Starszaka i gratulacje za "dzielność" u dentysty
Mondzi - zdrówka dla całej Rodzinki
Tymi, Julka, wszystkiego najlepszego szkrabiki!!!
Pracowity dzień dziś miałam - nie miałam czasu w pracy wpaść na BB

Kicrym, fajnie, że masz swojego laptopika

Tosika, zaraz pędzę na zamknięty - mam nadzieję, że zdjęcia już czekają. Co do blondi, to musisz zaufać fryzjerom

Co do butów - szpilek, to ja tylko na płaskim - tak jak Kamu cenię sobie wygodę a na obcasie strasznie się męczę - pewnie dlatego, że nie potrafię w takich butach chodzić;-)
Haszi, wszystkiego najlepszego dla Starszaka i gratulacje za "dzielność" u dentysty

Mondzi - zdrówka dla całej Rodzinki

Tymi, Julka, wszystkiego najlepszego szkrabiki!!!
Och ale ze mnie sklerotyczka zapomniałam o dzisiejszych solenizantach.
Julcia i Tymi wszystkiego najlepszego z okazji kolejnego miesiąca !!!!
Maks już śpi,tatuś wrócił zmęczony a ja mam chwilkę na bb jednym okiem zerkając na tasiemce.
Kate ale masz przeprawy z tym mężem dobrze że masz taki dobry kontakt z mamą i nie usłyszysz"A nie mówiłam" bo ja od mojego taty bym tak usłyszała.Dla niego to każdy facet był zły(jeszcze chyba się taki nie narodził który był by godny jego córek),niby się dogadują,ale bywa różnie.

Julcia i Tymi wszystkiego najlepszego z okazji kolejnego miesiąca !!!!
Maks już śpi,tatuś wrócił zmęczony a ja mam chwilkę na bb jednym okiem zerkając na tasiemce.
Kate ale masz przeprawy z tym mężem dobrze że masz taki dobry kontakt z mamą i nie usłyszysz"A nie mówiłam" bo ja od mojego taty bym tak usłyszała.Dla niego to każdy facet był zły(jeszcze chyba się taki nie narodził który był by godny jego córek),niby się dogadują,ale bywa różnie.
kaja1978
Fanka BB :)
KATE23 - możemy podać sobie ręce i załóżmy wątek o rozstaniach, tymczasowych rozstaniach, a może i rozwodach
Dziś się wściekłam - mój M. poszedł wczoraj po drugiej zmianie na piwo i rano nie mogłam go dobudzić... Tzn. próbowałam z dwa razy, wkurzyłam się i zrobiłam tak, jak mu kiedyś zapowiedziałam - zadzwoniłam do mamy i poprosiłam, by została dzis z mala (wiec mama wzięła wolne, bo ma taką możliwość)! Podrzuciłam dziecko mamie i pojechałam autem do pracy! Myślałam, że coś zrozumie, ukoi się, a on obraził się śmiertelnie

KATE23 - możemy podać sobie ręce i załóżmy wątek o rozstaniach, tymczasowych rozstaniach, a może i rozwodachDziś się wściekłam - mój M. poszedł wczoraj po drugiej zmianie na piwo i rano nie mogłam go dobudzić... Tzn. próbowałam z dwa razy, wkurzyłam się i zrobiłam tak, jak mu kiedyś zapowiedziałam - zadzwoniłam do mamy i poprosiłam, by została dzis z mala (wiec mama wzięła wolne, bo ma taką możliwość)! Podrzuciłam dziecko mamie i pojechałam autem do pracy! Myślałam, że coś zrozumie, ukoi się, a on obraził się śmiertelnie
![]()
a to nie wiedziałaś, że zawsze to Ty jesteś ta zła?

reklama
kate, kaja wspolczuje przepraw z mezami. u nas ostatnio jakos spokoj w tej kwestii a i dobrze bo gdyby bylo zle to nie czekala bym do maja tylko od razu do Polski uciekla;-)
tosika a myslalam ze Ci sie uda z tymi wloskami to bym sie ciebie poradzila co i jak
ja juz nie wiem co z moimi wlosami robic, z jednej strony mam juz dlugie i dlugo zapuszczam ale z drugiej z checia bym sie ich pozbyla bo jakos nie wydaje mi sie zebym dobrze wygladala w dlugich. poza tym i tak sa caly czas scisniete guma:-(no nic pojde do fryzjera to moze cos poradzi. a jakie teraz modne sa fryzurki w Polsce?
tosika a myslalam ze Ci sie uda z tymi wloskami to bym sie ciebie poradzila co i jak