Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Gdzie ta wiosna

jesteśmy z Antkiem na feriach u Babci
chciałam trochę odpocząć od M a że ma teraz nocną zmianę to mu pasuje bo może się wyspać
odwiedza nas codziennie, ale nadal mam do Niego żal o ostanie akcje i ciągle Mu mówię, że jeszcze się zastanowię czy wrócę
biegnę poczytać inne wątki bo mam takie masakryczne zaległości, że jestem przerażona
:-);-)

się napatrzyłam i zaplanowałam a jak mąż juz po nas przyjedzie to pogadamy;-)

U nas walka o jednego

Dziś się wściekłam - mój M. poszedł wczoraj po drugiej zmianie na piwo i rano nie mogłam go dobudzić... Tzn. próbowałam z dwa razy, wkurzyłam się i zrobiłam tak, jak mu kiedyś zapowiedziałam - zadzwoniłam do mamy i poprosiłam, by została dzis z mala (wiec mama wzięła wolne, bo ma taką możliwość)! Podrzuciłam dziecko mamie i pojechałam autem do pracy! Myślałam, że coś zrozumie, ukoi się, a on obraził się śmiertelnie
KATE23 - możemy podać sobie ręce i załóżmy wątek o rozstaniach, tymczasowych rozstaniach, a może i rozwodachDziś się wściekłam - mój M. poszedł wczoraj po drugiej zmianie na piwo i rano nie mogłam go dobudzić... Tzn. próbowałam z dwa razy, wkurzyłam się i zrobiłam tak, jak mu kiedyś zapowiedziałam - zadzwoniłam do mamy i poprosiłam, by została dzis z mala (wiec mama wzięła wolne, bo ma taką możliwość)! Podrzuciłam dziecko mamie i pojechałam autem do pracy! Myślałam, że coś zrozumie, ukoi się, a on obraził się śmiertelnie
![]()

ja juz nie wiem co z moimi wlosami robic, z jednej strony mam juz dlugie i dlugo zapuszczam ale z drugiej z checia bym sie ich pozbyla bo jakos nie wydaje mi sie zebym dobrze wygladala w dlugich. poza tym i tak sa caly czas scisniete guma:-(no nic pojde do fryzjera to moze cos poradzi. a jakie teraz modne sa fryzurki w Polsce?