reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Post trzymaj się dzielnie w dwupaku:-) Ło matko ale ta Twoja ciąża szybko zleciała;-) no i niech będzie na wrzesień - bo to bardzo fajny miesiąc;-)
Tosika idź lepiej do lekarza niech obada te chrostki
Kamu to jeżeli możesz to będę wdzięczna za lekturę, a coś czuję, że muszę jakieś dokształcenie w kwestii terrorystów bo normalnie dziecię moje wymuszaczem okropniastym się robi
i jeszcze jak czytam, że Lenka czy Tosia to raczej nie takie przylepki to normalnie strach się bać bo Tymek to by na mnie wisiał, tulił i całował:szok: a jak tego nie dostanie to syrena :baffled:
surv jak Florci katarek?
Dorka rozbawiło mnie czytanie o panu Stefanie, który dobrze robi;-) a głodnemu to wiadomo;-) Super, że chodzisz na ćwiczenia - tak trzymaj:-)
Kicuś no i grunt, że Kubuś już zdrów:-)
Kasiu miłego dznia dziecka bez dziecka:-), oby jak najmniej sprzątania było po panach:tak:

reklama
to się powoli zacznę zbierać do gina...ciekawe co powie

Surv..no staram się staram ale wiesz, ta kobieta naprawdę niezłe rzeczy mówi nie znając ludzi wogóle.... no i mówiła też że facet będzie no ale tego mam mi już nie przekazała:-D:-D:-D:-D:-D a rok temu jak mieliśmy duże kłopoty to aż nas zmroziło jak trafiła...
no więc temu jestem jakaś niewyraźna:-D...no ale może się pomyliła:tak:
Wiecie, weszłam na wagę:baffled::baffled::baffled::baffled: naprawdę nie wiem po co...przynajmniej nie zdzwię się u gina... Wiecie jak 3 cyfrowy wynik dziwnnie wygląda:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
to pobiłam Swój rekord życiowy:szok::szok::szok: 101,5
więc survmoja hodowla niezła jest:tak::tak::tak:..no a w brzuszku nie wiem czy Wam pisałam 122 cm:szok:
oki
jeszcze szybko allegro i zmykam
pa pa

jej ale fajnie że wieje..może nie bedę wyglądać jakbym miała za chwilę urodzić:-D:-D:-D:-D:-D
Cały kraków muszę kurna przejechać:angry::angry::angry::angry: no ale w drugą stronę to juz małżonek mnie zgarnia
paaa

cześć dziewczyny
właśnie wróciliśmy od dr:tak: no i pan doktor powiedział, ze wszystko jest ok i że ta wysypka to działanie antybiotyku (podobno mi to mówil, że ten antybiotyk jest smaczny, ale ma pare mankamentów - że 3 razy dziennie, że całą butlę trza opróżniż i że mogą wyskoczyć jakieś wybroczyny na ciele - tego to napewno mi nie mowił:no:) ale powiedział, że jest zadowolony z krost, bo to oznacza, ze lek działa:tak: no to uradowana tym faktem, ze żadna dżuma nas niedopadła kupiłam sobie batonika sztuk dwa, polożyłam dzidziucha, zrobiłam kawusię i mam jak Kasia - wakacje:-D:-D:-D:-D
a wiecie, ze u nas podobno burza przeszła ogromniasta, a ja jej nie słyszałam (pomimo, że przy naszym łóżku są veluxy- a wiecie jak deszcz w nie potrafi napitalać:szok::szok::szok:) no też miałam pranie na balkonie jak Dorcia, ale moj M spal też jak suseł i niestety chyba muszę wlożyć je do praalki na wirowanko:baffled:;-)
Renia to masz typowego męcizne z domu;-) mój Kornelek taki był i taki jest (oczywiście teraz jak nikt nie widzi :-p)
Surv no to fajnie, że siostrę Ci blizej przywieje:tak: tylko powiedz mi jedno, bo się gubię to ta siostra z Isl się przenosi, a masz jeszcze jedną no nie? i też za gramanicą?
Post czytając teraz Ciebie wracją wspomnienia sprzed roku:-):-):-) tak mi się sentymentalnie zrobiło:tak: i pamiętam jak torbę za każdym razem przepakowywalam z jednego samochodu do drugiego:-D:-D:-D:-D bo nóż widelec;-);-);-) i wiesz co rzeczywiście podświadomość dużo zdziała:tak: bo ja z moim ginkiem się śmiałam, ze musze urodzić do soboty, przed wielkimi upalami jakie zapowiadali i urodziłam w ...piątek;-) aczkolwiek nie zapomnę jak mi wody poszly a ja jeszcze w toalecie makijaż sobie robiłam:-p bo jak to dziecko matkę miało zobaczyć soute?????:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
i kochan nie przejmuj sie tą 3 z przodu:tak: ja z Kornelekiem miałam 4 z przodu:szok::zawstydzona/y:;-):-D
Kasia w skrytości to ja Ci bardzo zazdroszczę takiego dzionka, bez dzieeci:tak:
ja to jak mały wyjeżdza do babć na wakacje, to pierwszy dzien odpoczywam, drugi rozkoszuje sie wolnością a trzeciego bym już po niego pojechała:sorry2:
teraz odkąd jest z nami Tosia, to jest trochę inaczej, bo nie mam kiedy za bardzo za tęsknić, ale czuje że mi brak jakiegoś dodatkowego bagażu:-p:-p:-p:-p szczegolnie wieczoorkiem:tak::tak::tak:

dziewczyny jak u Was tak napitala wiatr z prędkością huraganu, to wy wychodzicie na dwór?? bo ja z tych panikar jestem i boję się wtedy wychodzić:baffled:
aaa zapomniałam się Wam pochwalić, ze wczoraj koleżanka wyciagnela mnie wieczorem na rower:-):-):-):-) a później w nagrodę, za ładną jazdę zaprosiła mnie na kawalek torcika:-p:-p:-p:-p

Witam sie i ja :happy:
Kasia oj to dzień pełnego luzu się szykuje:-)
Post no dawaj znać co tam u naszego Łucka słychać:tak:
Tosika my wychodzimy na dwór, ale z tego względu że Kuba w domu nie usiedzi:no:ostatnio byliśmy sami na placu zabaw:dry:ale Kuba bawił się w najlepsze.... w kałużach:sorry2:
Renia no to masz przylepca 100%:tak::-DKuba tez sie przytuli do nogi, chce na rączki, ale dłużej niż minutę na klanach nie wysiedzi:-D
Surv no to przynajmnije jakiś pozytyw że siostra bliżej przyjedzie:tak:oj jak ja bym chciała żeby moja już wróciła:confused:
Izabelka no trening czyni mistrza:tak:ja lubie grać w kregle ale teraz bardzo rzadko wychodzimy:-(

U nas w nocy nie było burzy, troche popadało, ale bezrzadnych rewelacji.Za to teraz pogoda do kitu raz słońce a raz chmury:dry:ja pomyłam podłogi, zakupy spożywcze zrobiłam i znowu zabieram się za robienie papryk faszerowanych:-pjuz nam uszami wychodzą, ale ja to uwielbiam M tez a Kuba siłą rzeczy musi to zjeśc:-p:-D
Miełgo dnia!

Hej. My po zakupach i po drzemce:-) Pomalu zbieram sie do pracy:tak:

Survi u mnie to samo, moja siostra Hania pojechala 8 sierpnia a przyjedzie (jak nie dostanie pracy) na swieta. Druga siostra Justyna przyjedzie dopiero na Wielkanoc:-( Zdrowka dla Florki.
Tosika u nas tez wieje i bylismy na dworzu, bo cieplo:tak:
Renia no to synus mamusi 100%:-D Seba tez taki byl, a mala chwile sie przytuli i leci dalej.

Milego dnia zycze. Do jutra pa.

A co tu tak cicho???:happy:
Kuba spi, a ja buszuje po necie, może zrobię zdjęcia nowych ciuszków Kubusia i wam wkleje:-p
Post jak tam po wizycie u gina???
Miłego popołudnia!

U nas dzisiaj pracowicie,wieć tylko na chwilę wpadłam,wszystko poczytałam,ale oczywiście zapomniałam co komu odpisać.:zawstydzona/y:
Na szcęście Post się odzywa,więc jest git:tak:,ale sama jestem:tak: ciekawa ,czy się sprawdzi ta przepowiednia:confused:

Pomogam mężowi w wypełnianiu zapisków z praktyki,bo sie oczywiście obudził z ręką w nocniku i na gwałt do końca sierpnia musi wszystko donieść do NOTu,żeby się załapać w tym roku na egzamin na uprawnienia,o to trzeba jeszcze do Anglii powysyłać i czekać aż odeślą podpisanie i podbite:crazy:Jakby sie tego wcześniej nie dało zrobić:angry::confused:Ech te chłopy:no:
Babcia już z pielgrzymki wróciła i z wnusiem lata po ogrodzie,więc mogłabym sobie i ja wakacje zrobić ale cóż:confused::baffled:
No to spadam.
Buziaki

Witam, muszę Wam się przyznać, że codziennie czytam Wasze posty, ale weny do pisania brak:zawstydzona/y: jak przychodzi wieczór to nic mi się nie chce i takie są potem skutki:baffled: wiem co się dzieje i to najważniejsze, no i czekam niecierpliwie na wieści od Post bo jak na razie to Ona podgrzewa atmosferę:-p;-)
u mnie wszystko ok:-) dziś miałam kolejne wykłady z instruktorem prawka i jak na razie jestem okropniaście przerażona całą tą teorią:szok: dobra zakumać teorię, ale wykorzystać to w praktyce to jak dla mnie wyższa szkoła jazdy:zawstydzona/y: na razie się nie poddaje, ale chyba M ma racje, że szkoda kasy bo i tak się nie nauczę - jak zawsze mnie wspiera i nie podcina skrzydeł:crazy: szkoda gadać:-(
z tego co czytam Tymuś Reni jest strasznie przytulaśny, a mój Syn wręcz przeciwnie - olewa mnie totalnie i czasem mam wrażnie, że jakbym znikła to nawet by nie zauważył:zawstydzona/y: czysty tatuś:baffled: dzisiaj po 10 godzinach niewiedzenia mnie spojrzał na mnie spod oka i poszedł się dalej bawić, nie chciał ani na ręce ani nic:-( normalnie mi smutno:wściekła/y: jak coś chce to wtedy się przytula, a jak nie dostanie to wrzask niemożliwy:szok: na dodatek Mały mnie bije po twarzy i to tak porządnie, a jak Go pacnęłam przez rączkę to jeszcze się rechotał:baffled: czyżby to już bunt, bo jak ma być gorzej to ja wysiadam:dry:
zmykatm poczytać resztę, buziaki i miłego wieczoru:-p

Mialam wrocic do was we wrzesniu ale ..uzaleznienie, wiec korzystam goscinnie z internetu u sasiadki. Przyszlam do niej, aby sprawdzic co u was:)

Madzia- maz robi uprawnienia budowlane? Oby wam to wszystko szybko poodsylali i egzamin sie powiodl:). Widze, ze ruszacie do przodu:)
Kicrym- zaraz ide na zamkniety obejrzec nowe zdobycze:)
Dorka- milej pracy:)
Tosika- dobrze, ze nic was nie dopadlo a to tylko dzialanie antybiotyku.
Post- juz w ta niedziele godzina 0 ? :szok::szok::szok: Trzymam kciuki!
Renia- moja cora ma podobna tattyka do twojego synka, jak czegos nie dostanie to syrena:)
Surv- fajnie, ze bedziesz miala siostre duzo blizej. Ja chyba sobie wlasnie uswiadomilam, ze ta moja emigracja byla zupelnie nieprzemyslana i niepotrzebna, no a teraz juz sie chyba tego nie da odkrecic:baffled:.

U nas wszystko ok, mala szaleje, babcia sie nia zajmuje wiec ja wakacjuje:-D.
Od kilku dni wydlada jak muchomor, ma na cos alergie ale nie wiem na co, tj. wydaje mi sie, ze albo sliwki albo kielbase swojska- bo takie rzeczy juz jada (jak nie dostanie to syrena sie wlancza).

A co u Anduli? Chyba wpadla w wir pracy???

reklama
Melduję że jestem :)
Nooo pan Doktor powiedział że rodzimy:tak::tak::tak::tak:
Szyjka skrócona ale jeszcze nie zgładzona całkiem, rozwarcie na palec:szok::szok::szok::szok::szok:
mam przestać zażywać magnez i wtedy powinna się akcja zacząć:szok::szok::szok::szok::szok:
No ciekawe:tak::tak::tak::tak:
Chyba jednak laska miała rację
oki idę mleczko dziecku robić
załozyłam sexi nakładki medeli i mam biust jak Pamela:-D:-D:-D:-D
poczytam później
pa

Do góry