Andula, hop, hop, gdzie jesteś? Właśnie racze się redd'sem i serkiem pleśniowym. Zbieram siły, bo już wyciągnęłam na światło dzienne górę prasowania
Post, ja obstawiam poniedziałek;-) Ale powiem Ci, że jeszcze nigdy nic nie wygrałam, więc sama rozumiesz
Surv, nie ma co się dziwić, że humor oklapł skoro siostra wyjechała:-(Ja też Florentynkę przygarne z miłą chęcią
Tosika, to już ma full wypas na twarzy, tzn. kompletny makijaż
To dlatego aktorki na filmach tak atrakcyjnie wyglądają o każdej porze dnia i nocy;-):-) Fajnie, ale wizja bólu nie pozwoliłaby mi na takie zabiegi
Wiesz, że kiedys kupiłam sobie super szorty z Big Stara - nie za długie nie za krótkie białe i z chęcią dokupiłabym jeszcze czarne. Nie macie może?
Zaznaczam, że była czadowa przecena ze 129 na 49
:-)
Renia znów urlop? Ale rozpusta!
:-) Proponuję Bieszczady, przez Tarnów ;-)

Post, ja obstawiam poniedziałek;-) Ale powiem Ci, że jeszcze nigdy nic nie wygrałam, więc sama rozumiesz

Surv, nie ma co się dziwić, że humor oklapł skoro siostra wyjechała:-(Ja też Florentynkę przygarne z miłą chęcią

Tosika, to już ma full wypas na twarzy, tzn. kompletny makijaż

Wiesz, że kiedys kupiłam sobie super szorty z Big Stara - nie za długie nie za krótkie białe i z chęcią dokupiłabym jeszcze czarne. Nie macie może?

Renia znów urlop? Ale rozpusta!