reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2008

Renia wlasnie byliscie u lekarza??
Surv szkoda,ze tak daleko mieszkasz....chetnie bym sklep obaczyla naocznie ;-)

ja dzisiaj krotko pracowalam, potem zakupy-bo sciemnialam tydzien z obiadami :confused2: w lodowce tylko zywicka i piwo :cool2: bo mąż 30 sztuk dostal na urodzinki :-) po obiadku sie ladnie bawimy, sami oczywiscie,bo mąż ma focha i pojechal na ryby
wiec slomiana wdowa znowu jestem :sorry: a kij mu....
moja mala zaczela kaszlec, zrobilam syrop z cebuli i bede im dawac-ciekawe jaka reakcja brzuszkowa bedzie-czy bedzie wzdymac; ktoras juz dawala syrop z cebuli?

reklama
Izabelka..coś ta Twoja pannica choruje i choruje...aaa fuj takie świństwo jej dasz????? ja na jej miejscu bym się obraziła na matkę...jak czuję zapach to już mnie skęca:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Oooo...widzę, że znowu pustki;-) Myśmy dziś wstały o jakiejś wstrętnej porze - syndrom weekendowy, skoro sobota to nie ma sensu spać aż do 7:-p:-p Mała skacze po śpiącym tatusiu, a ja uciekłam do komputera:-)

Dziś znowu jedziemy do siostry na obiad a przy okazji obejrzeć mieszkanie, które zamierza kupić, jutro mamy mszę za dziadka i obiad u mamy,... jakbyśmy sprawnie to zaplanowali, to byśmy mogli przez cały miesiąc stołować sie po ludziach:-D:-D

No i musimy w końcu urlop zaplanować, ponieważ mój wyjazd w góry się rozmył, to przekonuję R, żebyśmy w góry rodzinnie pojechali...już prawie się udało:tak:

No i nadrabiam w końcu zaległości forumowe:

Kate, Andula, szkoda, ze tak Was tutaj mało...stęskniłyśmy się;-)

Izabelka, a dajesz Werci jakiś środek uodparniający? Ja chyba znowu zacznę, żeby ostatnia angina nie była preludium do chorowania przez całą zimę;-)

Post, to widzę, że Cinek jednak trochę luzuje...może z Iką pogadał i mu wyjaśniła, że rodzice nie są przyzwyczajeni do wymagajacych dzieci, bo ich swoją grzecznością rozpuściła?:-)

Renia, jak mały dzisiaj? Coś ostro go wzięło...a może zjadł coś co sam sobie znalazł w domu czy na spacerze i stąd te sensacje?;-)

No i tyle zapamiętałam...coś Tosika się nie odzywa, pewnie już zamieszkała w sklepie, żeby wszystkiego osobiście dopiąć:-)

Miłego dnia! U nas złota jesień w pełni, mam nadzieję, że porobimy zdjęcia w lesie;-)

hej mamusie
Post nie jest zle,az mlaskala :-)
Surv uodparniajacych jej nie daje; ale codziennie Cebion i Zyrtec z polecenia padiatry; synek mial uodparniajace i nic :cool: dlatego nawet nie proponuje; raczej metody niekonwencjonalne ;-)
dzisiaj sobota,a maluchy wstaly jak zwykle po 6 :sorry: mam juz MP3 i zaczynam na poważnie nauke francuskiego :tak:
zycze milego dnia
u mnie na pewno nie bedzie,bo w domu wojna :-(

Aaaa...no właśnie, Izabelka - znalazłam swoje ksiazki do francuskiego...niemal nietknięte:-p Jeśli chcesz, to Ci mogę wysłać - wieczorkiem zrobię zdjęcia, żebyś wiedziała o co chodzi:tak:

Co tam weekend, pobudka o 5.56:confused2:
Andula, witaj!
Surv, ale tam cuda będą, tzn. w Twoim sklepiku:tak:
Izabelka, zdrówka dla Werci!

Ja jakaś rozlazła jestem. Tak ładnie za oknem a u nas jakiś marazm...

hej hej
a co tam matka....lulanie do 23..i potem o 4 rano a co.....teraz chwila snu....ufffff
pędzę pranie zapodać i potem z Ika na spacerek
miłęgo dnia
aaaaaa...że ja nie mam kiedy pisać to rozumiem ale że Wy wszystkie się tak opuszczacie z pisaniem to ja nie wiem nie wiem......nieładnie...no chyba że nie chcecie żebym miała dużo zaległości:-D:-D:-D

hej hej
a co tam matka....lulanie do 23..i potem o 4 rano a co.....teraz chwila snu....ufffff
pędzę pranie zapodać i potem z Ika na spacerek
miłęgo dnia
aaaaaa...że ja nie mam kiedy pisać to rozumiem ale że Wy wszystkie się tak opuszczacie z pisaniem to ja nie wiem nie wiem......nieładnie...no chyba że nie chcecie żebym miała dużo zaległości:-D:-D:-D
No bo my takie leniwe jesteśmy i jak już odrobimy pracę, dom, dziecko, drugą pracę, zakupy, sprzątanie, gotowanie i pranie to nam się jakoś nie bardzo chce pisać:-p:-p
A z dwójeczką....wolę sobie nawet nie wyobrażać:sorry: Ale już wiem, do której BB-ciotki wyślę na wakacje (dłuuuuugie) swoje dzieci, jeśli się więcej trafi:-D:-D
A jak tak na Cinka popatrzę, to sobie myślę, ze chyba się wiecej trafi:-p

No nic, na razie idę się byczyć ze szczotką i szmatą, póki mała Sezamki ogląda i nie tupta za mną z alternatywną wizją sprzątania;-)

Witam ja tylko na chwile. Mialam troche czsu to zajrzalam. dzis jedziemy na wesele G brata. Wczoraj bylismy na tluczeniu butelek.
Survi spokojnego sprzatania:tak:
Post oj,kiepska nocka, zycze Ci milego spacerku z Ika:tak:
Kasia poprawienia chumoru:tak:
Iza powodzenia w nauce jezyka. Zdrowka dla Werci:tak:
Andula 4h spania po nocce to juz cos.Najlepiej spi sie caly dzien:-DOczywiscie jak jest ktos kto sie zajmie dzieckiem:tak:
Kamu ja juz mialam kilka razy zapalenie zatok. Ja raczej mam lagodny przebieg. Nie mam goraczki, glowa tylko troche mnie boli, jest ok. Tylko mam zle samopoczucie:tak:
Juz nie wiem co dalej pisac:-(
Antybiotyk biore od czwartku i juz widze poprawe:tak:Mala juz tez lepiej, antybiotyk do ma do srody, zobaczymy jak dalej.
Pozdrawiam was i zycze milego weekendu:tak:

reklama
Kasia to ci dzieciaki wczas zapowiedziały pobudkę.
Iza ty to ambitna dziewczyna jesteś,kiedy znajdziesz przy dwójce czas na naukę.
Ja chyba zbyt leniwa jestem. Mam nadzieję , że dojedziecie z mężulkiem do porozumienia i jednak dzień będzie miły. Ja też się z moim z cięłam rano, bo teście dziś przyjechali i zamiast pomóc mi w sprzątaniu jeszcze przed nimi, to on zasiadł do gry jak gdyby nigdy nic. Jednak po chwili przyszedł i przeprosił.
Surv to miałaś dzień na wariackich papierach wczoraj:-)
Dorka to dobrze , że przechodzisz w miarę łagodnie zatoki, ale pewnie dlatego ci co jakiś czas dokuczają bo ich na wyleczysz do końca. Wiem , że łatwo się mówi, bo sama jestem z przeziębieniem w pracy. Kiedy tu leżeć przy dziecku.
Post no to trochę trwało to lulanie
A no właśnie Tosiki dosyć dawno nie było, ciekawe jak tam otwarcie
Ja sobie siedzę w pracy do 14, herbatkę z sokiem z malin zrobiłam i się nudzę

Do góry