reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2008

no ja już po wizytach u teściowej, było oki,znaczy się żyję:-p i chyba zaraz się upiję.....przez te wstrętne muszki:cool2: nieiwem jak u Was ale u mnie jest ich od groma, i co naleję sobię troszkę winka to chypcikiem muszę wypić do dna, bo te sępy krążą wokoł:confused2:;-) i tym sposobem zaraz się ullulam:-p
dziękuję dziewczyny za mile slowa i komplementa, baldzo mnie miło i zapraszam do siebie:-D:-D:-D
Kate oj biedny ten Twój szkrabik:no: umęczy się chłopinka:-( no i dobrze, że obserwujesz wnikliewie:tak: a kiedy wraca Twój M?
Izabelka no te nasze chłopy:no: z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej:sorry: no taki nasz los;-)no i zazdroszczę znajomości rodzajów grzybów, bo ja to beztalencie jedno i pewnie bym same muchomory nazbierała:-pi gratki dla Werci:-)
Kicrym czekamy na fotki:tak:
Renia no super, że Tymiemu się poprawiło:tak:
Kasia rzuć się gofrem;-) ale mi smaka narobilaś:-)

a ja przez metamorfozy Julii kombinuje, ktory fryzjer u nas zrobi mi tak samo:cool2: a najgorsze, że chcę już jutro a pewnie co lepszy to pewnie terminy dalekie, i w końcu pewnie pójdę do swojego 'mistrza" zapłacę zapewne ponad 200 stówki:confused2: i d*** z tego wyjdzie:cool:

reklama
Tosika ja znam pieczarki, kurki i tylko jeszcze ...zapomnialam jak sie nazywaja :-p ale fajnie jest pojechac :tak: i nie nazbierac tez jest fajnie :cool2::rofl2: wesolo bylo

Pierwsza witam:tak:
Nocka srednia Misiek od 3:30 probowal wstac nie wiem co mu bylo ,wczoraj caly dzien nie spal bo byl z tata na rajdzie i moze z przemeczenia spal gozej.Zaraz odprowadzam jedno do niani drugie do przedszkola a pozniej moze sie poloze gdyz jutro mam nocke a nie wiadomo jak dzisiejsza noc.Wlasnie Misiek wysypal pol maki normalnie trafi mnie zaraz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kate bardzo Wam wspolczuje oby leki baardzo szybko zadzialaly i Antos za kilka dni byl zdrow:tak:

Nie wiem co miala odpisac ida makle sprztac ...

Milego dnia!

Druga!;-)
U nas dziś ciężki dzień, bo R do wieczora na wyjeździe, a ja mam wielkie zlecenie do zrobienia, no ale zobaczymy - a nuż, raz w życiu, Florka zechce współpracować?;-) Tak czy inaczej byle do piątku, a potem urlooooop!:-)
Dziś też dostałam projekt strony sklepu i bardzo mi się podoba. Jak wrócimy trzeba będzie się ostro do galopu brać, żeby na 1.11 zdążyć, ale na razie o tym nie myślę:-p

Kasia, w sklepie na razie będzie po trochu wszystkiego, dopóki się budżet na porządne zaopatrzenie nei zbierze..., ale będą chusty i MT, wkłady do spacerówek, maskotki, takie jak Wam wklejałam, tylko znacznie lepszej jakości wykonawczej:-p, lalki szmaciane, dekoracje scrapbookingowe i decoupage...no i sporo świątecznych gadżetów;-)

Izabelka, nie ma mowy o żadnych zwrotach za ksiażki! U mnei leżą pod szafą od 5 lat i się marunują:-p To jest coś takiego: Tempo 1Apodręcznik do języka francuskiego (738180501) - Aukcje internetowe Allegro + ćwiczenia i drugie ćwiczenia czysto gramatyczne. Książki są tylko po francusku, ale zrozumiałe. Jutro postaram się wysłać:tak: I fajną niedzielę mieliście....nawet jak nie zaowocowała kurkami w śmietanie:-) Pamiętam, że w dzieciństwie też tak z rodzicami jeździliśmy i grzyby bywały w 1 przypadku na 10:-D:-D

Andula, a siostra kiedy wraca? może wtedy w ramach rewanżu, Ty gdzieś pojedziesz odpocząć....bez Miśka?;-)

Kate, ale Wam się ze zdrowiem narobiło:-( Trzymam kciuki, żebyście szybko doszli do siebie, no i jak Twój M wróci, to i Tobie się chyba należy jakiś odpoczynek?:tak:

Dobra, idę do pracy, póki Florka czyta swoją ostatnio ulubioną książeczkę, czyli wypasiony katalog Mothercare:-) Miłego dnia!

Witam, wczoraj nawet nie mialam czasu zagladnac:tak:
Kate biedny Antos, mam nadzieje ze nie skonczy sie to szpitalem.:tak:Ja sama nienawidze zastrzykow:eek:
Iza super niedziele mieliscie:tak:Co do grzybow to troszke tez sie znam, maslaki,podgrzybki,prawdziwki:tak:W zeszlym roku duzo chodzilismy na grzyby:tak:
Kircym ale niespodzianke zrobiliscie mamie, czekamy na zdjecia:tak:
Kasia dla mnie 7 to prawie jeszcze noc:-) Dzis spalam do 10, ale to dzieki temu ze G ma dzis urlop:tak:
Renia dobrze ze z Tymimi juz lepiej:tak:
Survi ale cuda bedziesz miala w tym Gaju:tak:

Dziekuje bardzo za zyczenia. Wesele udane, biore antybiotyk wiec bylam trzezwa jak swina:-D Ale na drugi dzien czuam sie jakbym mala kaca:eek: Z wesela ja prowadzilam i wczoraj w dwie strony bylo ok. Oczywiscie sie poplakalam na podziekowaniu dla rodzicow, jak zobaczylam placzaca tesciowa przypomialo mi sie moje wesele i mama:-( Ale pozniej bylo juz ok:tak:Survi masz racje we srode chyba dojde do siebie, w domu balagan a mi sie nic nie chce a dzis jeszcze na noc do pracy:crazy:Milego dnia zycze dizewczyny i zdrowka dla Was i dla dzieci:tak:

Witajcie, ja nie zaglądałam od soboty, bo teście byli i jakoś tak czasu nie miałam.
Kate, biedny Antoś , ciekawe od czego te duszności, mam nadzieję , że zastrzyki szybko pomogą.
Andula z dwójką i sama to masz nie zły sajgon.
Dorka, spóźnione życzenia z okazji urodzin, fajnie ,że weselicho się udało.
Surv oby Florka dziś współpracowała:-)
Tosika to super , że otwarcie się udało, zaraz lecę na zamknięty obejrzeć fotki.
Renia dobrze , że z Tymim już lepiej
Iza całe szczęście , że już poprawiają się relację między wami, my chyba tworzymy podobny związek, potrafimy się kłócić o pierdoły, ale jakoś tak żyć bez siebie nie umiemy.
Maks już chodzi prawie cały czas, no chyba że chce szybciej to na raczkach. Mnie dalej trzyma przeziębienie, jednak już jest lepiej, Maks kaszel też jeszcze czasem nawiedza, więc jutro jeszcze pójdziemy do lekarza.
Miłego dnia wszystkim

Witam i jaAlez mi sie dzisiaj nie chciał wstac na ta 6...ale juz po pracy jestem więc teraz już jest ok heheKamu no to zdrówka dla Ciebie :)Dorka ojoj na antybiotyku do pracy, zdrówka!Surv a Florcia nie śpi już w dzień?ja wtedy robię wszystko, oczywiście tyle ile sie da :/Andula skąd ja zanm takie kombinacje, u nas ostatnio króluje ryż w woreczkach więc ostatnio Kuba tak długo kombinował aż mu sie udało i ryżu było w całym mieszkaniu :/Izabelka no to mieliście weekend :)

witam się i ja
a u nas dzisiaj pochmurno i wietrznie, więc siedzimy w domciu:tak: mała teraz przycieła komara (druga drzemka, co rzadko się już zdarza) :szok: tatuś dolączył do córuni:-p a ja się szykuję (co widać na załączonym obrazku) bo mam pare spotkań:-)

Dorka to mialaś wesele na trzeźwiaka:-D:-D:-D:-D
Surv już zacieram rączki i doczekać się nie mogę:-p:-p:-p a cco planujesz na urlopik?
Andula , Surv ma racje :tak: jak siostra wróci to powinnaś jakiś wyskok sobie zafundować:tak: a pro po hiciorów to u nas jest teraz rozrywanie wszystkich woreczkow, folii aluminiowych i innych akcesoriow kuchennych co znajdują się w rolce:-p
Kicrym no współczuję takiego rannego wstawania:szok: no ale mus to mus:tak:
Kamu zdrówka i jeszcze raz zdrówka:tak: zauważyłam, że chyba bardzo z teściami jesteś związana, co?
a mnie coś głowa dzisiaj boli cały dzien:no: i do tego strasznie denerwują mnie moje wlosy:crazy: ale dzisiaj wieczorem jadę znowu do mojej koleżanki, coś kombinować (ależ twrada sie zrobiłam i do swojego fryca nie idę:-p)

reklama
hej
ale mialam noc i dzien :no: Oskar 6 razy wymiotowal,przez co w ogole nie spalam; w pracy 7 godzin,wiec na rzesach jestem :cool: nie wiemy jeszcze co mu jest;od rana spokoj, szaleje,moze cos mu na zoladku sie dzialo hmm ale w pracy tylko o nim myslalam, do d...y dzionek
Surv to dziekuje bardzo :tak: ale za przesylke chociaz zaplace, czemu masz koszta ponosic. rzuc kontem ;-):-)
lece do mojego smyka

Do góry