reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Dorka zaległe 100lat !!! Wszystkiego najlepszego:tak: a no i powrotu do zdrowia:tak:
Pabla no to Lenka penwie teraz z wagą nadrobi:tak:oby tak dalej.
Surv już się nie mogę docekać sklepu!
Tosika super,że już do nas wróciłaś.Szybko wpadłam na zamknięty i po prostu szczena opadła:szok: Masz babo talent i głowe do interesów.Sklepiki po prostu super!!!!
Kate zdrówka dla prezesika i dla ciebie również.Trzymam kciuki za poprawe.
Andula fajnie ,że znó się odzywasz.Brakowało nam ciebie.

No i więcej zapomnialam:zawstydzona/y:
Od piątku byliśmy u rodziców,bo siostra sama została i trzeba ją było niby przypilnować.Ale co ja miałam robić,jak się mnie młodzież nie słucha.:crazy:Generalnie żadnej większej imprezy nie było,ale kilku koczowników się znalazło,a co miałam ich wypędzić? niby jak? No i jak zwykle mie sie dzisiaj za to oberwało:crazy:,że podłogi się w całej chacie kleją i takie tam,młoda miała wczoraj posprzątać,bo ja nie miałąm zamiaru tknąć nawet palcem tego burdelu,w końcu to jej goście byli nie.
Dobra uciekam ,bo znajomi przyjechali.

reklama
hej,
M właśnie kąpię młodą więc mam chwilunię....
z tego co pamiętam:
Kate - dużo zdrówka dla Antosia, oby szybko mu minęło!!
Kamu - i dla Ciebie zdróweczka, pij wodę z miodem i cytryną to szybko minie!
Iza - i jak tam Oskar? Już mu mineło?
Madzia - ja też niestety zawsze musiałam sprzątać po młodeszej siostrze:sorry2:
Surv - z niecierpliwością czekam na 1.11.!!!!
u nas ok, ja w tym tyg siedzę w pracy od 10:30 do 18:30, więc cały dzień mam zalatany, rano młodą do żłobka wytransportować, potem zakupy, obiad i przygotować się do pracy. Teraz wróciłam przed 19:00, poprzytulałyśmy sie trochę, Lena w super formie, tylko troche rano marudziła w żłobku, potem już było ok. M ją odebrał po 16:00.
oby tak dalej:-)
zmykam robić mniam mniam bo już w wannie słyszę że woła:happy2:

no po całym dniu jestem
od ranka na spacerku bo dzis cudna pogoda a od jutra straszą deszczem:eek:
nogi mi do ....(wiadomo) wchodzą, ale Tym bynajmniej dotleniony ;-)
mężuś za to się rozłożył i śpi w ostatnim pokoiku, zdycha i faszeruje się polopirynką - na "starszaka" przeszło;-)
Kate to wspołczuia dla Prezesa - jak ja nie znoszę zastrzyków:sorry:
no i oby te duszności to nic poważnego tylko po prostu oskrzelowo
Tosika czytałam coś o winku, że piłaś szybko coby muszki nie dopadły - ale mi narobiłaś ochotkę (idę po kileiszeczek):-)
Kamu zdrowiejcie jak najprędzej
Kicuś oby Kubulek był zdrowy w żłobku
Izabelka super tak po lesie pochodzić:tak: no a jeszcze jak się grzybka znajdzie;-)
zmykam ogarnąć domek i zdrówka dla wszystkich

Witam wieczorkiem:happy:
Wreszcie odpaliłam laptopa bo na tym dużym kompie coś mi BB nie chodzi i nic nie działa:sorry:posty się zlepiają ach szkoda gadać:-p
Pabla no to masz zapierdziel:confused2:szczerze to dla mnie godziny pracy masz okropne:zawstydzona/y:super że Lenka dobrze w złobku się czuje:tak:
Madzia a ja jestem ta najmłodsza:-p:-D:-Dale to ja zawsze sprzątałam i gotowałam moim starszym siostrom obiad:cool2:także to chyba zależy od charakteru:-p
Renia zdrówka dla M:tak:no i dotleniajcie się z Tymim bo rzeczywiście coś ochłodzenie zapowiadają:crazy:
Izabelka biedny Oski, oby to jakieś jeden występek żołądkowy:tak:
Tosika powiadasz kilka spotkań:cool2:powodzenia:tak:

Spokojnej nocki!ja jutro znowu na 6:confused2:

witam wieczorkiem, maluchy padly doslownie; Oskar juz lepiej tfu tfu, zobaczymy jak noc pojdzie; poki co od rana cisza
ja znowu w papierkach, regulaminy itp chyba piwko zapodam,to lżej pojdzie :-)
Pabla to tez lekko nie macie
Madzia wspolczuje, ale ja tez bym nie sprzatala,a co tam

Hej,
Dorka spóźnione życzenia z okazji Urodzin:-)
Pabla ja piernicze Ty to masz dopiero zabiegane dni:szok: wielki szacun, że jesteś w stanie wszystko ogarnąć;-)
Iza zdrówka dla Oskara, mam nadzieję, że te wymioty już sie nie powtórzą;-)
Madzia to masz Siostrę Agenciarę:-) ja też jestem najstarsza i wiem co to znaczy mieć rozbrykane nastolatki w domu:-p na szczęście teraz mam je na odległość;-)

dzięki Bogu dostałam 2 dni urlopu, a w środę zamieniła mi zmianę z popołudnia na rano i będę mogła jechać z Małym na kontrolę do lekarza:-D Antoś dzielnie znosi zastrzyki, oczywiście płaczu jest co nie miara, ale widać efekty bo duszności już są coraz mniejsze:-) nie gorączkuje, szaleje jak zawsze i zaczął w końcu normalnie jeść i pić bo było z tym krucho;-) Renia co do duszności to pediatra powiedziała, że skoro Mały często ma zapalenie oskrzeli to duszności mogą być od tego i jak podrośnie powinny przejść, ale nie ma pewności czy nie są astmatyczne:eek: na razie o tym nie myślę, choć jak słyszę jak świszczy to ta cholerna astma nie daje mi spokoju:-( M wraca w sobotę w nocy i jakoś mi dziwnie - z jednej strony się cieszę, ale z drugiej jak ma być tak jak było to troszkę się boję:zawstydzona/y: zobaczymy:zawstydzona/y: miłego wieczoru, objadłam się szalenie,więc zmykam na tasiemce:-p

A ja Tosika to myslałam że ten Twoj tup-tup to większy będzie :-p także byłam w lekkim szoku jak wczoraj go szukałam :sorry: Pani miła była chcoiaż ja zbytnio pytań nie zadawałam ale mimo że pewnie się nudziła ( bo sama była ) to się uśmiechnęła. Zatrudnijcie jeszcze 1 pracownika do tego tup-tupa bo dziewczyna umrze z nudów :-) Ceny ..hmm...no mogłyby być nieco niższe , ale ogólnie sklep w porzo. I rzeczy też fajne ale ja za sweterek nie dam 70zł:-p No chyba że się doproszę jakiejś karty rabatowej :-D
Jesli chodzi o Butik to było tyle ludzi że tylko weszlam na sekudnę zerknęłam i wyszłam, ale też bardzo fajny. Lepsze rozeznanie zrobię jak tłumy przejdą :happy:
Żeby nie było na Twojego Big Stara też zerknęłam :-D Paweł pracował jak powinien ( bo tylko jego widziałam ).

No i zapomniałam co mialam reszcie odpisać. Ehh..ta skleroza.
U nas wszystko w porządku
Jutro idę podpisać umowę na wynajem lokalu , a 3.11 jadę na szkolenie także zapewne wystartuje ok.9.11.

Dobrej nocki dziewczyny

Witam wieczorową porą. Dzieciorki smacznie śpią - mam nadzieję, że do rana:tak:
Andula, myślę że ta pobudka nocja Miśka, to właśnie przeżywanie dnia z Tatą:tak:
Surv i jak? Dała Florka popracować?;-)Fajnie, że otwieracie 1.11, bo na 19.11 potrzebny mi prezent dla 4 latki:tak:

Tiaaa, pisałam o śpiących dzieciach a właśnie byłam w pokoiku, bo Olga się przebudziła:confused2:

Dorka, super, że weselisko udane:tak: Wyglądałyście ślicznie!
Tosika, ale szalejesz z tym kolorem na głowie:-) Co Ci w nim nie pasuje? I niezłego masz Agenta w postaci Liwii - cichy nadzór:-D
Izabelka, ale nocka:szok: Dobrze, że z Oskarkiem lepiej:tak:
Pabla, u Ciebie jak zwykle turbodoładowanie - szacun

U nas też dziś bylo cudnie, ale od jutra ochłodzenie. Słyszałam jednak, że październik ma być ładny - oby!

Dawno nas nie było więc zamiast popisać to poczytam.
Całuski dla wszystkich :*

Z sensacji to dzisiaj byliśmy z Tymim na szyciu- biegł do babci no i się potknął, walnął o kominek- rozcięty łuk brwiowy i 4 szwy (miały być 3 ale się rozjeżdżało). Był 3 m ode mnie i jakiś metr od babci.
Mama coby odreagować stres na kompa siadła. ^^

reklama
A ja Tosika to myslałam że ten Twoj tup-tup to większy będzie :-p także byłam w lekkim szoku jak wczoraj go szukałam :sorry: Pani miła była chcoiaż ja zbytnio pytań nie zadawałam ale mimo że pewnie się nudziła ( bo sama była ) to się uśmiechnęła. Zatrudnijcie jeszcze 1 pracownika do tego tup-tupa bo dziewczyna umrze z nudów :-) Ceny ..hmm...no mogłyby być nieco niższe , ale ogólnie sklep w porzo. I rzeczy też fajne ale ja za sweterek nie dam 70zł:-p No chyba że się doproszę jakiejś karty rabatowej :-D
Jesli chodzi o Butik to było tyle ludzi że tylko weszlam na sekudnę zerknęłam i wyszłam, ale też bardzo fajny. Lepsze rozeznanie zrobię jak tłumy przejdą :happy:
Żeby nie było na Twojego Big Stara też zerknęłam :-D Paweł pracował jak powinien ( bo tylko jego widziałam ).

Liwka co do dzieciowego (to nie tylko tup-tup) to ja mam tam 3 pracowników zatrudnionych, aczkolwiek w godzinach o mniejszym stężeniu ruchu jest jedna na sklepie (bo po co regenerować koszty;-)), a tak to z reguły dwie, a wielkość 60m myślę, że spoko styka;-) no i nie mów że takie ceny są wygórowane, bo to ze wszystkich dzieciowych w centrum najmniejsze:rofl2: natomiast nie chcę Cię straszyć kochana ale w tym Butiku to zawsze jest taki młyn (co mnie osobiscie cieszy:-p), a co do Pawła, to mój pupilek jest (i nie ważne, ze ma odmienne gusta:rofl2:) ale dobrze, dobrze proszę mi tu testowac pracowników, jak później ktoreś będzie miało obcięto premmię, to powiem, ze to wszystko przez 'tajniaka ' - pseudonim Liwus:-p

Tosika, ale szalejesz z tym kolorem na głowie:-) Co Ci w nim nie pasuje? I niezłego masz Agenta w postaci Liwii - cichy nadzór:-D

Kasiu, bo ja normalnie zżółciałam:-p i musiałam się doprowadzić do zimnego blondu i śmiem rzec, ze ta moja funfela nieźle robi ( a wiecie, że doświadczenie fryzjerskie zerowe) no i co istotne dwie stówki w kieszeni:rofl2:

Pabla Ty to joo:tak::-p normalnie podziwiam (i jednocześnie baaaardzo się cieszę), ze masz dla nas czas:tak::tak::tak: Kochana jesteś wielka:-)
Renia zdrówka dla M:tak: mój też, znowu cos pokasłuje:no: no a wineczko wręcz wskazane:tak:
Kate na moje oko to raczej nie astmatyczne dusznosci (aczkolwiek ja nie lekarz:-p) mowię to jako stary astmatyk:tak: Podstawą są badania alergiczne i spirometria, tylko chyba u takich maluszkow jeszcze się nie robi:-( a co do M, to myślę, ze chłopak taki wytęsniony wróci, no i noż widelec będzie cudowne nawrócenie;-)
Izabelka zrówka dla Oskiego, i moze rzeczywiscie coś mu na żolądeczku osiadło:no:
Kasia podziel sie troszkę sloneczkiem na jutro:-p bo u nas szaro, buro i ponuro;-)
Haszi oj to mialaś pewnie płaczu co nie miara:-( biedulek mały:-(ale zapewne jak to u chlopakow bywa nie raz zaliczy bęcka:tak:
dobra uciekkam, bo chyba wypada isć już luli:sorry:( a tak dobrze mi się pisze:-p)

Do góry