Dorka zaległe 100lat !!! Wszystkiego najlepszego
a no i powrotu do zdrowia
Pabla no to Lenka penwie teraz z wagą nadrobi
oby tak dalej.
Surv już się nie mogę docekać sklepu!
Tosika super,że już do nas wróciłaś.Szybko wpadłam na zamknięty i po prostu szczena opadła
Masz babo talent i głowe do interesów.Sklepiki po prostu super!!!!
Kate zdrówka dla prezesika i dla ciebie również.Trzymam kciuki za poprawe.
Andula fajnie ,że znó się odzywasz.Brakowało nam ciebie.
No i więcej zapomnialam
Od piątku byliśmy u rodziców,bo siostra sama została i trzeba ją było niby przypilnować.Ale co ja miałam robić,jak się mnie młodzież nie słucha.
Generalnie żadnej większej imprezy nie było,ale kilku koczowników się znalazło,a co miałam ich wypędzić? niby jak? No i jak zwykle mie sie dzisiaj za to oberwało
,że podłogi się w całej chacie kleją i takie tam,młoda miała wczoraj posprzątać,bo ja nie miałąm zamiaru tknąć nawet palcem tego burdelu,w końcu to jej goście byli nie.
Dobra uciekam ,bo znajomi przyjechali.
a no i powrotu do zdrowia
Pabla no to Lenka penwie teraz z wagą nadrobi
oby tak dalej.Surv już się nie mogę docekać sklepu!
Tosika super,że już do nas wróciłaś.Szybko wpadłam na zamknięty i po prostu szczena opadła
Masz babo talent i głowe do interesów.Sklepiki po prostu super!!!!Kate zdrówka dla prezesika i dla ciebie również.Trzymam kciuki za poprawe.
Andula fajnie ,że znó się odzywasz.Brakowało nam ciebie.
No i więcej zapomnialam

Od piątku byliśmy u rodziców,bo siostra sama została i trzeba ją było niby przypilnować.Ale co ja miałam robić,jak się mnie młodzież nie słucha.
Generalnie żadnej większej imprezy nie było,ale kilku koczowników się znalazło,a co miałam ich wypędzić? niby jak? No i jak zwykle mie sie dzisiaj za to oberwało
,że podłogi się w całej chacie kleją i takie tam,młoda miała wczoraj posprzątać,bo ja nie miałąm zamiaru tknąć nawet palcem tego burdelu,w końcu to jej goście byli nie.Dobra uciekam ,bo znajomi przyjechali.

szczerze to dla mnie godziny pracy masz okropne
także to chyba zależy od charakteru
natomiast nie chcę Cię straszyć kochana ale w tym Butiku to zawsze jest taki młyn (co mnie osobiscie cieszy
no a wineczko wręcz wskazane