reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kociata, ten ból to wlaściwie takie kłucie w boku, jakbym miała problem z jakimś nerwem...a teraz to mnie boli całe podbrzusze, właściwie nie boli tylko ciągnie jakbym miała stos kamieni w brzuchu. No nic, będę się oszczędzać i obserwowac. Oczywiście, ża każdym razem jak jestem w kibelku to obserwuję tzw podejrzane wydzieliny - ale na szczęscie nic sie nie dzieje co mogłoby mnie zmartwić.

reklama
Czesc Dziewczyny :-)
musze sie Wam pochawlic, dzis zobaczylam pierwsza siare :-) taka bylam zdziwiona bo moje piersi nieznacznie zwiekszyly swoj rozmiar, z malego A do zaledwie b :-) wiem, ze wielkosc biustu nie ma wplywu na ilosc pokaru, ale spodziewalam sie siary dopiero po porodzie, a tu jak widac juz pelna para zaczela sie produkcja mleczka-hmm... moze moje piersi sie jeszcze troche powieksza hehe :-) czy ktoras z Was miala juz siare ?? :-)

Joas :-) doswiadczona z Ciebie mamusia, poza tym Twoja ciaza jest w zasadzie 4 yug starsza od mojej :-) ja to sie ciesze jak glupia-to moje pierwsze dzieciatko w brzuszku i kazdy taki symptom, przeznaczony tylko dla kobiet ciezarnych jest dla mnie powodem do ogromnej radosci :-)

Kurde, a ja myslalam ze u mnie to jakos szybko :-) moje kolezanki mialy dopiero po porodzie , moze dlatego mam takie wrazenie :-) wyszlam na idiotke :zawstydzona/y:

andziaa, no co Ty! Nie dziwię Ci się. Ja w pierszej ciąży tez byłam w głębokim szoku jak po raz pierszy zobaczyłam siarę (koło 20 tygodnia - teraz wczesniej ;-))

Joas :-) doswiadczona z Ciebie mamusia, poza tym Twoja ciaza jest w zasadzie 4 yug starsza od mojej :-) ja to sie ciesze jak glupia-to moje pierwsze dzieciatko w brzuszku i kazdy taki symptom, przeznaczony tylko dla kobiet ciezarnych jest dla mnie powodem do ogromnej radosci :-)
kochana, ja w poprzednich nie mialam wczesnie... z Marcinem chyba ok 30 tygodnia...
dobrze ze sie cieszysz!

reklama
Ja też już wyciekam od ok 18tyg ale nie tak bardzo jak w pierwszej ciąży kiedy to od 25tyg musiałam nosić wkładki laktacyjne bo cały czas miałam mokre poamy na bluzkach. Teraz narazie nie jest tak źle bo nie wspominam tamtego okresu zbyt kolorowo piersi mam już ogromniaste i ciężkie no ale czego się nie znosi dla dzidziusia

Do góry