dziewczyny jesteście boskie!! normalnie kocham Was:-)
zaraz lecę na stronkę dr Eris ile kosztuje taki romantyczny wypad;-) no i pomysł Post, Kamu ze zdjeciami rewelka

może to i dobrze, że dopiero w maju będzie ten obiad, bo teraz jak na święta pojadę to zwinę im zdjęcia i coś wykombinuje

szczególnie, ze mamy caly sprzęt do wyświetlania (oj dobrze, ze mam męża wykładowcę

) już się nakręciłam

Kic bo my kobiety chudniemy wolniej ale dokladniej
Post mi się już marzy coś w ogródku porobić

tylko na moich przyszłych "hektarach" to tylko trawka będzie

więc zaopatrzę się w kosę i wio na pole
Kasia moje jedno śpi też -normalnie reeelakssss
Kate każdy popełnia błędy

nie przejmuj się i broń boże nie zaprzestawaj jazdy

kurcze wiesz jakie ja babole popełnialam

np. potrafiłam na drodze krajowej zjechać na pobocze, po wcześniejszym ostrym hamowaniu i bez kierunkowskazu, gdzie na tylku miałam samochód wyprzedzający

no po prostu za cicho za mną jechał i go nie zauważyłam

albo zostawić samochod na środku skrzyżowania, bo się spsuł (a jeździłam na sławtnych fiatach 126 p) i se poszłam

...po tatę

i ruch na pół godziny byl zablokowany;-) a jakie moje zdziwienie bylo jak przysżłam i policja była?

i co? później byłam w gazecie ekspertem samochodowym

dlatego luzik kochana;-) i super, ze Antoś już zdrowy
wiecie co napaliłam się dzisiaj na buciki dla Tosi:-) wszystko fajnie, tylko, że już jej wiosenne kupilam

a te są takie śliczne, normalnie rozczulające

czerwone w kwiatuszki:-) i są praktycznie na taką już ciepłą wiosenkę, bo z dziurkami;-) tylko główkowalam jak przekonac M, że są niezbędne

, bo to bezsensu wedle niego (co poniekąd ma racje

, ale są takie bajeczne

) i wykombinowałam, powiedziałam, ze będzie zajączek

i po co jakieś zabawki kupować, kiedy dziewczyna uwielbia buty!! (serio jej najlepsza zabawą są buty

nieważne czy małe, czy duże, ważne, ze jest to but

wyobraźcie sobie, ze ona nie odpusci żadnemu obuwniczemu po drodze, a jak tam wejdzie, to my byśmy mogli iśc na kawę, za 30 min wrócić, a ona by dalej tam była

) dobrze wykombinowałam co?