reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
surv..już pomyślałam że dla Flo :)
Tosika..czapka wklejona na zamkniętym bo na modelu..ale ona taka zwykła w porównaniu z Twoją...moge odgapić co???
Kic...no to całe szczęście..napisz do gościa że się pomyliłaś..to przecież jasne że nie kupujesz sobie 2 wózków, powinien się zgodzić
...oj lecę dzieci położyć.. będę później później..bo dzisiaj druga tura malin jak mi dzieci zasną
Haszi....kiedy się dowiemy czy córa co??? bo Kiwaczka idzie 2 tygodnie po świętach to Wam napiszę jak się dowiem :)

MAdzia serdeczne gratulacje, każda dodatkowa kasa zawsze cieszy:-)
Dorka mam nadzieję że badania wyjdą pomyślnie, zrób je jak najszybciej. Może masz anemie
Kic nie wiem o co chodzi , ale kiedyś sprzedawałam dużo na allegro to mniej więcej wiem jak to jest. Od każdej sprzedanej rzeczy płaci się prowizje, ale jeśli sprzedawca zgłosi do allegro , że nastąpiłą pomyłka to dostanie zwrot prowizji, w tym wypadku ktoś z allegro penie skontaktuje się z tobą. Uważam że nie powinno być problemu każdy może się pomylić a on dostanie zwrot prowizji i stratny na pewno nie będzie
Kasia to znaczy że ty też jesteś mózgiem:-)

Kasia ty nie podołasz:confused: żart jakiś :-p
Kic moja siostra kiedys na allegro przypadkowo zamówiła 100 par skarpet:-D oczywiście dało sie to odkręcic,więc tobie tez sie uda!:tak:
Dorka koniecznie zrób te badania!

z tyw welonem to też myślałam na początku ,ze o Flo chodzi:szok::-D

Ach i dziekuję za gratulacje:tak:
Wiecie nie jest to zbyt duzo - na waciki starczy;-)( a raczej na pieluchy).Najważniejsze,że dyrektor docenia:tak: i na pocieszenie dodał,że w czerwcu przy podpisaniu umowy (czyli póki co chcą podpisać-hurrraaa:-)) ,napewno będzie więcej,bo moje zarobki absolutnie nie są adekwatne do kompetencji:-)- widać,ze sa jeszcze normalni ludzie na tym świecie:tak:

Dzięki dziewczyny:tak:
Madzia wiesz ja to mówię że nie ważne ile tej podwyżki ale ważne że szef widzi i daje ci do zrozumienia że chce Cię jakoś wyróżnić:tak:
Kasia no gratulacje!podołasz na bank!lepiej byc w trudniejszej grupie, większa motywacja do nauki:tak:
Haszi hehe widze że Tymi z Kuba idą łeb w łeb z sikaniem:sorry2:Kubie się znudziły majtki:-p
Umyłam ostanie dwa okna, zawiesiłam zasłony, jeszcze firanki trzeba:dry:juz pwoiedziałam M że do naszego pokoju też chcę żaluzje i będę mieć spokój z tymi firanami:-p
zapycham się własnie serkiem wiejskim light, potem po małego i na zakupy spożywcze:sorry2:

O cholercia, może lepiej niech się Surv wypowie - może to faktycznie welon dla Flo? :-)
Madzia, no super! Fajnie jak się jest docenionym

Z tym welonem to tez myslalam ze dla Flo:-D
Kic jak drzemka?
Kasia super mozgu:tak:Trzymam kciuki zebys podolala wyzwaniu:tak:
Madzia to trafilas na dobra szefowa:tak:
Post juz obrobilas malinki? Dzieci spia?

My po spacerze i po kawce u tesciowej. Tesciu ma zapalenie oskrzeli, dostaje zastrzyki jest slaby caly dzien spi:-(Po za tym ma Alzhaimera i Parkinsona:-(
Mala przed chwila polozylam troche marudzila ale zasnela. Musze troche okna umyc, ale cos sie zachmurzylo.:baffled:
Dobra spadam bo gadam z siostra skeypie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Welon dla siostry oczywiście, aczkolwiek kupiłyśmy tyle materiału, że i dla Flo starczy;)

Niestety jednak dziś już z Wami nie popiszę, ale postaram sie jeszcze przed Świętami wpaść: dziadek umarł dziś w południe, pogrzeb będzie dopiero po świętach niestety, ale jest sporo załatwiania,w ięc jadę do mamy się tym zająć.

Do góry