reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
surv..już pomyślałam że dla Flo 
Tosika..czapka wklejona na zamkniętym bo na modelu..ale ona taka zwykła w porównaniu z Twoją...moge odgapić co???
Kic...no to całe szczęście..napisz do gościa że się pomyliłaś..to przecież jasne że nie kupujesz sobie 2 wózków, powinien się zgodzić
...oj lecę dzieci położyć.. będę później później..bo dzisiaj druga tura malin jak mi dzieci zasną
Haszi....kiedy się dowiemy czy córa co??? bo Kiwaczka idzie 2 tygodnie po świętach to Wam napiszę jak się dowiem
Tosika..czapka wklejona na zamkniętym bo na modelu..ale ona taka zwykła w porównaniu z Twoją...moge odgapić co???
Kic...no to całe szczęście..napisz do gościa że się pomyliłaś..to przecież jasne że nie kupujesz sobie 2 wózków, powinien się zgodzić
...oj lecę dzieci położyć.. będę później później..bo dzisiaj druga tura malin jak mi dzieci zasną
Haszi....kiedy się dowiemy czy córa co??? bo Kiwaczka idzie 2 tygodnie po świętach to Wam napiszę jak się dowiem
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
...a ma się rozumieć że do dobrej grupy Cię Kasiu zapisali 
MAdzia serdeczne gratulacje, każda dodatkowa kasa zawsze cieszy:-)
Dorka mam nadzieję że badania wyjdą pomyślnie, zrób je jak najszybciej. Może masz anemie
Kic nie wiem o co chodzi , ale kiedyś sprzedawałam dużo na allegro to mniej więcej wiem jak to jest. Od każdej sprzedanej rzeczy płaci się prowizje, ale jeśli sprzedawca zgłosi do allegro , że nastąpiłą pomyłka to dostanie zwrot prowizji, w tym wypadku ktoś z allegro penie skontaktuje się z tobą. Uważam że nie powinno być problemu każdy może się pomylić a on dostanie zwrot prowizji i stratny na pewno nie będzie
Kasia to znaczy że ty też jesteś mózgiem:-)
Dorka mam nadzieję że badania wyjdą pomyślnie, zrób je jak najszybciej. Może masz anemie
Kic nie wiem o co chodzi , ale kiedyś sprzedawałam dużo na allegro to mniej więcej wiem jak to jest. Od każdej sprzedanej rzeczy płaci się prowizje, ale jeśli sprzedawca zgłosi do allegro , że nastąpiłą pomyłka to dostanie zwrot prowizji, w tym wypadku ktoś z allegro penie skontaktuje się z tobą. Uważam że nie powinno być problemu każdy może się pomylić a on dostanie zwrot prowizji i stratny na pewno nie będzie
Kasia to znaczy że ty też jesteś mózgiem:-)
Kasia ty nie podołasz
żart jakiś 
Kic moja siostra kiedys na allegro przypadkowo zamówiła 100 par skarpet
oczywiście dało sie to odkręcic,więc tobie tez sie uda!
Dorka koniecznie zrób te badania!
z tyw welonem to też myślałam na początku ,ze o Flo chodzi

Ach i dziekuję za gratulacje
Wiecie nie jest to zbyt duzo - na waciki starczy;-)( a raczej na pieluchy).Najważniejsze,że dyrektor docenia
i na pocieszenie dodał,że w czerwcu przy podpisaniu umowy (czyli póki co chcą podpisać-hurrraaa:-)) ,napewno będzie więcej,bo moje zarobki absolutnie nie są adekwatne do kompetencji:-)- widać,ze sa jeszcze normalni ludzie na tym świecie

Kic moja siostra kiedys na allegro przypadkowo zamówiła 100 par skarpet

Dorka koniecznie zrób te badania!
z tyw welonem to też myślałam na początku ,ze o Flo chodzi

Ach i dziekuję za gratulacje

Wiecie nie jest to zbyt duzo - na waciki starczy;-)( a raczej na pieluchy).Najważniejsze,że dyrektor docenia

Dzięki dziewczyny
Madzia wiesz ja to mówię że nie ważne ile tej podwyżki ale ważne że szef widzi i daje ci do zrozumienia że chce Cię jakoś wyróżnić
Kasia no gratulacje!podołasz na bank!lepiej byc w trudniejszej grupie, większa motywacja do nauki
Haszi hehe widze że Tymi z Kuba idą łeb w łeb z sikaniem
Kubie się znudziły majtki
Umyłam ostanie dwa okna, zawiesiłam zasłony, jeszcze firanki trzeba
juz pwoiedziałam M że do naszego pokoju też chcę żaluzje i będę mieć spokój z tymi firanami
zapycham się własnie serkiem wiejskim light, potem po małego i na zakupy spożywcze

Madzia wiesz ja to mówię że nie ważne ile tej podwyżki ale ważne że szef widzi i daje ci do zrozumienia że chce Cię jakoś wyróżnić

Kasia no gratulacje!podołasz na bank!lepiej byc w trudniejszej grupie, większa motywacja do nauki

Haszi hehe widze że Tymi z Kuba idą łeb w łeb z sikaniem

Umyłam ostanie dwa okna, zawiesiłam zasłony, jeszcze firanki trzeba

zapycham się własnie serkiem wiejskim light, potem po małego i na zakupy spożywcze

Z tym welonem to tez myslalam ze dla Flo
Kic jak drzemka?
Kasia super mozgu
Trzymam kciuki zebys podolala wyzwaniu
Madzia to trafilas na dobra szefowa
Post juz obrobilas malinki? Dzieci spia?
My po spacerze i po kawce u tesciowej. Tesciu ma zapalenie oskrzeli, dostaje zastrzyki jest slaby caly dzien spi:-(Po za tym ma Alzhaimera i Parkinsona:-(
Mala przed chwila polozylam troche marudzila ale zasnela. Musze troche okna umyc, ale cos sie zachmurzylo.
Dobra spadam bo gadam z siostra skeypie

Kic jak drzemka?
Kasia super mozgu

Madzia to trafilas na dobra szefowa

Post juz obrobilas malinki? Dzieci spia?
My po spacerze i po kawce u tesciowej. Tesciu ma zapalenie oskrzeli, dostaje zastrzyki jest slaby caly dzien spi:-(Po za tym ma Alzhaimera i Parkinsona:-(
Mala przed chwila polozylam troche marudzila ale zasnela. Musze troche okna umyc, ale cos sie zachmurzylo.

Dobra spadam bo gadam z siostra skeypie

Ostatnia edycja:
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Welon dla siostry oczywiście, aczkolwiek kupiłyśmy tyle materiału, że i dla Flo starczy
Niestety jednak dziś już z Wami nie popiszę, ale postaram sie jeszcze przed Świętami wpaść: dziadek umarł dziś w południe, pogrzeb będzie dopiero po świętach niestety, ale jest sporo załatwiania,w ięc jadę do mamy się tym zająć.
Niestety jednak dziś już z Wami nie popiszę, ale postaram sie jeszcze przed Świętami wpaść: dziadek umarł dziś w południe, pogrzeb będzie dopiero po świętach niestety, ale jest sporo załatwiania,w ięc jadę do mamy się tym zająć.