survivor26
Mamy lipcowe'08
Hej! ja tylko na chwilę bo mamy awarię zdrowotną, Flo pół nocy wymiotowała, zapaskudziła praktycznie całą sypialnię, siebie, nas i kota
Sądząc po oględzinach, zaszkodziła jej wędlina...kurde, wiem, że w naszym sklepie wędliny mają 2-dniowy termin trwałości, ale dałam jej kupioną 2 godziny temu
Nie poszła do żłobka, bo rano jeszcze gorączkę miała i wymiotowała wodą, ale teraz już nieco lepiej, nawet 3 łyżeczki kleiku zjadła... plan dnia poszedł się w związku z tym bujać
Zmykam na razie, potem się odezwę
Sądząc po oględzinach, zaszkodziła jej wędlina...kurde, wiem, że w naszym sklepie wędliny mają 2-dniowy termin trwałości, ale dałam jej kupioną 2 godziny temu
Nie poszła do żłobka, bo rano jeszcze gorączkę miała i wymiotowała wodą, ale teraz już nieco lepiej, nawet 3 łyżeczki kleiku zjadła... plan dnia poszedł się w związku z tym bujać
Zmykam na razie, potem się odezwę

Podobno od jutra ma byc cieplej
znowu powyciągałm uprane po raz 2 kurtki zimowe
powiedziała jednak że tyle ubytków nie będzie przeszkadzało w założeniu stałego aparatu, więc chociaż tym poprawiła mi humor
), ale nic oprócz suchych bułek nie chce jeść...tzn. czekoladkę chciała, a jak nie dałam to była godzina wycia