U mnie trochę zamieszania- kuzynka w końcu przyjedzie no i usilnie staram się działać z kuchnią. W dodatku wczoraj mój genialny net zawieruszył mi posta
mamabin nie przejmuj się obydwu moich chłopaków zaliczyło wypadki kończące się szyciem kilka kroków ode mnie, mało tego babci też...jak pech to pech. Zrośnie się szybciutko i dziewczynka z dumą będzie mówić o pierwszych ranach w bitwie
surv wspłóczuje przeżyć chorobowych i sprzątania po wczorajaszych nocnych wypadkach ale jakoś trudno mi was strasznie żałować jak monitor czytając oplułam
pabla super, że wyjazd udany
kic współczuje przeżycia
Izabelka no rzesz...co się dzieje z tymi chorubskami. Trzymajcie się, przytulam.
dorka super, no to się z siostrą wybawicie.
kate trzymam kciuki żebyś została i wysyłam w tym kierunku ciepłe fluidki. W aparacie będzie ci super a potem :] Ja tez ostatnio zaliczyłam dentyste na szczęście tylko jedna malutka dziuka a plomby mam takie, że jak jęcze dentyście że chce wymienić taką na ułamanej jedynce którą mam 20 lat to mi zawsze mówi, ze nie bo ona jest ok

.
Może to i forum trochę innego typu, ale przyjaciółe też poprosiła bym o opinie, nie?
Co sądzicie o tym wynalazku
Płyta grzewcza Gorenje ECT 930 AC - Płyty grzewcze, płyty grzejne - Agito.pl. wynalazłam taką płytę grzewczą (mogę tylkoo elektryczną) do mojej super- krótkiej kuchni i wymyśliłam, że jak taką zamontuje to będzie bezpiecznie dla dzieci a ja bedę miała jeszcze z przodu blat do krojenia itp no i blat dostępny koło zlewozmywaka...Co prawda troche w budrzecie mi sie nie mieści

Ok znikam, muszę dokończyć sprzatanie dać amu synowi jak wstanie i idziemy w 3 na plac zabaw na chwile- szkoda tracic pogodę.