reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Ahoj:tak::tak::tak:

Słoneczko przejrzało przez chmurki, Jula w żłobku, a ja mam chwilkę dla siebie:szok: Niewiarygodne:-D Oczywiście w domu jest co robić:baffled: Przynajmniej prasowanie odwalone, bo to akurat lubię robić. Dwa dni temu 3 godzinki przy desce stałam i prasowałam wszystkie zaległości oglądając film. Zleciało, że hej, a i pustki na suszarce cieszą:tak::tak::tak: Następna tura prania już czeka do rozwieszenia, więc kolejny dyżur przy desce zapewne jutro:-D Tak więc jak chcecie, to rzućcie małe conieco:rofl2: Damy radę, a co:laugh2:

madzia - i co? Jedna, dwie??? Daj znać kobito:-p
surv - jak remont? U nas w mieszkaniu dużo koloru pomarańczowego. Jestem w nim zakochana mimo, że ubrań w takowym kolorze praktycznie nie posiadam. Mam za to kanapę i dwa fotele i moim skromnym zdaniem wyglądają pysznie:-):tak::-D;-)

Pozdrawiam i zaglądnę wieczorkiem:tak: Miłego popołudnia:-)

reklama
Magdzik, już wysyłam do Ciebie paczkę z prasowaniem skoro Ty taka chętna ;-)
Jak Jula w żłobku? Wszystko w porządku? Nowe panie spodobały się?

jak ja nie lubię zaleglości w czytaniu:no: bo już chcę odpisac na jedne post ale nie przeczytam następnych, a nie chce mi się cytować, bo wtedy jest male okienko a ja ślepa:sorry2: no i w sumie wypowiedzialam się ...jak blondynka:-p
no ale witajcie moje ukochane:-)
Post ja też poproszę o linka;-) no i powiadasz integracyja?:-) to ciężko będzie wstawać w piątek do pracy:-p
Magdzik doszło moje pranie? bo zarzuciłam pare tobolkow w Twoim kierunku:-p
Surv ja bardzo poproszę o zdjęcia "nowego" gniazdka:-)
Madzia jak rozumiem magisterkę robisz też z budownictwa? a co do Macia, to może on za dużo w dzień śpi? albo może głodny się budzi? albo za jasno ma?(w sensie zasłoniętych okien);-)
Kate ja też leniuch jestem i wszędzie samochodem jeżdżę:-p no i widzę, że z Ciebie artystyczna dusza;-)
Kasia no to po takim zebraniu dumna jak paw szlaś, co?:tak::-p
Sylcia i jak tam bratowa??

a u nas szaro buro i ponuro i na dokladkę deszcz pada:dry: nic się nie chce robic w taką pogodę:nerd: no ale przynajmniej łobiad wczoraj zrobilam (min. ulubioną potrawę Kic- papryczki nadziewane:-D:-D:-D:-D

a ja zalatana bardzo jestem, ale lęcę na zamknięty wytłumaczyć dlaczego trzymałyście kciuki i jak bardzo pomogły:-)
aaaa i byłyśmy wczoraj z Tosią pierwszy raz u fryzjera:-):-):-) oczywiście nie obyło się od placzu i przedwczesnego wyjscia (tzn. zanim jeszcze siadła na fotel) a później fryzjer musiał niezłe figury gimnastyczne wyczyniać, bo panienka focha strzelila i przytulila się do mamusi;-) no ale w koncu jest pożądnie obciąta- grzywa nie pada na czoło i może chodzić w rozpuszczonych włosach (bo po moim "równycm" przyciachaniu bez kitek z domu nie można było wyjść:-p)

Hej , nie zaglądałam przed południem, bo byłam z Wikusią u lekarza, ma jakieś krostki na buźce, i nie wiadomo od czego. Mam y maść, mam nadzieję że przejdzie.

Z bratową nic nowego, dziś jej powiedzieli że do końca tygodnia nie będą wywoływać, tylko czekać:baffled:

U mnie dziś pogoda w miarę, nawet trochę słonka mieliśmy :tak:

Post kobieto kiedy Ty śpisz????

Tosika to czekamy na szczegóły na zamkniętym, i prosimy o fotkę Tosi :tak: w nowej fryzurce.

Madzia na pewno sobie poradzisz na studiach :tak:

Magdzik mogę i ja prasowanie podrzucić :-p I fajnie że Julcia w żłobku ma się dobrze.

Hej!
witam przelotem :)
włąsnie położyłam małego i sama padam do łóżka :)
Magdzik fajnie ze Jula w łzobku :) ja lubie prasować ale tylko ciuchy od Kuby :p
Post i jak ta lampa??fajnie że mały juz popyla równo :)
Tosika fajnie żeintersy udan:)
Madzia eee tam dasz radę :) ja narzekam na te durne studia ale fajnie jest :)
Sylcia dziwne to zaczęli wywoływac i przestali:baffled:
Surv no widzę że wam wykończenia ida tak jak nam (czyt mi i mojemu M):-p
Kasia no nie mów że juz zima idzie:szok::crazy:
ok lece spać bo jutro znowu do pracy :dry:
spokojnej nocki

Hej kochane.
oj coś ostatnio niewiele mam czasu na przyjemności takie jak bb
duże potwory jeszcze nie śpią< taaa genialnie mały się właśnie przebudził> może tylko na chwile uffff śpi
w karzdym raze chłopaki na łóżku układaja klockii a ja jescze nie miałam czasu ich uspać> na szczęście już przyjechał mężu więc teraz to jego betka
tosieńka jest boska choć już niestety śpi cora mniej
pempuszek juz zaleczony jutro na kontrole
chlopaki na siostre reaguja super wyglada na to ze bardziej sa zazdrosni o jej uwage i zzajmowanie sie niia nnż o nastymek jest ciut niebezpieczny bo KOLYSKA ZBYT Intensywnie buja i mala probuje wyciagać
ehh to tyle o mnie zabieram sie za wasze dzieje_ co zdaze przeczytac to moje :-D
~~~~MADZIA!!!~~~~ woelkiie i spoznone naj naj! A studiów gratuluje i też chce... tjaaa
dorciia gratulejszon!!!!
post kiedy ja bede tak zorganizowana jak ty
kasia pys w tym wieku tez po wakacjach chodzić do przedszzkola nie chciał ale potem przechodzilp. Szkoą jest zachwycony chyba...
tosika ejjj takie cudne loki obcinac?!
surv wspolczuje i zazdroszcze tego remonciku:-D
sylcia przyłączam się do trzymania kciuków za szybkie przyjście a świat nowego bąbelka!m
magdzik ehh a ja tyle prasowania ostatnio miałam małż mi w prezencie po powrocie ze szzpitala zostawiił 2 kosze prania :baffled: oddała bym ci ta przyjemnooscia
Achh w czasie psania tego posta zdążyłam małą nakarmić przetrwac 2 wojny z chlopakami Patryk ma teraz manie rozkrecania i odkryliśmy ze czepil sie lampki i piecyka d gitary m :baffled:
Mimo ze zdarzylo mi sie zasnac w ciagu dnia jestem padnietaAcha fakt zrobilam sobie niezly psacer Tymiiemu sie dostalo rowerek biegowy na urodziny mial upuszczone powietrze bo byl ciut za duzy a teraz jest ok wiec wzielam mala w chuste chlopaka na rowerek i 2 przystanki przeszlismy -tyle mamy do stacji benzynowej
Mlody dzielnie popitalal ale pod domem juz mial dosc
taaa a mloda znowu na rekach branoc

Witam witam
Sylcia....no śpię w nocy oczywiście:-):-):-):-):-):-):-):-) tak chyba jak inni nie??:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja sowa jestem i mogę wieczorem długo działać:tak::tak::tak::tak::tak: ale za to nie znoszę wstawać rano:baffled::baffled::baffled:
Madziu...no to jak z tymi kreskami??
Surv...a proszę bardzo...po przeszukaniu 5000 sklepów gdzie wszystko takie same i jak fajne lampy to halogenki albo ledy lalbo kosztują dużo wkońcu znalazłam kompromis który również m się podoba:-):-):-)
to kinkiecik
Kinkiet Blend MBF9489-1 - Nowoczesne - Kinkiety - O

reklama
Post, Ty kończyłaś, ja zaczynam - dzień dobry!
I zapraszam na kawę.
Aha, bardzo sympatyczne lampki. Tez miałabym wielki problem, bo jest taaaki wybór...

Do góry