bry dobry:-)
alez u nas jest brzydko
Surv to u was remont taki mego jest, co? bo ja wcześniej wyczytałam, że tylko dla Flo robicie pokój a tu proszę

;-) to tym bardziej kartę znajdzcie, bo ciekawość mnie zżera

a wiesz, że ja teraz chłonna na wszelakie, fajne pomysła
Post lamy mi się podobają

i już stronka wstawiona do ulubionych
Haszi a no właśnie zapomniałam wczesniej napisac, że cudne imię wybraliście

i powiem tobie, że wszystkie Tosie to fajne dziewczyny

i zdrobnienia do niego łatwo można zrobić, np. my wołamy na naszą gadzinę: Tonia, Tonisława (jak jest niedobra oczywiście

), Tosiek itd

, no i muszę sie cofnąć i zobaczyć zdjęcie w suwaczku, bom ciekawa waszej iskierki:-)
Madziu przede wszystkim chciałabym złożyć Tobie spóźnione życzenia (ja to mam refleks, co?

:

) bo teraz doczytałąm, ze ważne święto ostatnio obchodzilaś i z całego serca życzę Tobie spełnienia wszystkich marzen (doslownie wszystkich:-)) zdróweczka, miłości i wielkiej radości i pociechy z Twoich chłopaków:-)
no i masz rację, takie integracje wręcz są wskazane!!!

i tak na marginesie podpytaj się czy nie znają kolegów z olsztyna?

bo ja też wolę chuć na zimne

Pabla trzymam mocnoooooo;-)
Kasia wiesz co, moj M wczoraj powtórzył te same slowa, ze gdzieś tam słyszał, że w tym roku ze złotej jesieni - nici

mam nadzieję, że to komuś się mylnęło
Kic mi też się podoba ten rowerek ale moja Tosia też pewnie nie wiedziała o co w nim biega
Beaa wszytskiego co najlepsze, radości, zdrowia i milości!!!!!:-)
jejku dziewczyny ja już nie mam siły na tego mojego syna

mam takie problemy z obiadami dla niego, ze głowa mała

wyobraźcie sobie, że jak np. dzisiaj uwielbia schabowe, to jutro już ich nie lubi

dzisiaj np. podgrzałam nadziewane papryczki (które wczoraj wcinałam) a dzisiaj już są be

wogole jest taki wybredny, ze szok

Tośka zje praktycznie wszystko, co nie wymaga zbytniej fantazji, roboty i pieniędzy

(u niej przoduje rosół, koltelty, ziemnioczki) a ten mój starszal to najlepiej jakby codziennie sushi jadł

co ja mam robić?