reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej

Dzięki za gratulacje, jeszcze nie mam zdjęć małego :-(

Tosika jak tam grill udany?

Kate fajnie jak tak małżonek bo dłuższej niebytności wraca ;-):-):-) Ja się będę cieszyć w grudniu :tak: A nocna zamiana , mam nadzieję spokojna była.

Post jak wyszedł tort? Ja też chcę kawałek :-) I mam pytanko jak tam nasze buciki?:sorry2:

Kasia , Kicrym ja do lasu mam jeszcze bliżej, hmm :sorry2: wystarczy dobrze z domu wyjść :-p Tylko dziś coś pochmurno cały dzień i zimno, a Wikusia jakiś katar złapała :angry:

reklama
Sylciu..ciocia szybko dokończyła, własnie się suszą :) i mam nadzieję że jutro wyjdą :):):)
jakbyś mi tylko adres napisała na priva bo wiem że u Ciebie jakaś zmiana była ostatnio :)
a torcik tak sobie ale to dlatego że za dużo masy a za mało biszkopta
wieczorkiem wkleję zdjęcie :)

Ostatnia edycja:
Hej laseczki.
Ja dziś z pracy do was klikam i zapraszam na popołudniową kawkę :))

Oddział mam nawet spokojny toteż sobie pozwalam;-)

Jakiś czas mnie nie było:zawstydzona/y: bo przez trzy dni "dokształcałam" się na zjeździe urologicznym w Kudowie Zdr.:-D a potem nadrabiałam zaległości domowe i nawet kompa nie było kiedy odpalić.
Ech, Natasia taka stęskniona że z rąk mi w ogóle nie schodzi jak jestem w domu.
Oczywiście jak tylko wyjedchałam na drugi dzień rodzinka dzwoni że mała ma katar:no: i cały loozik szlag trafił.
Ale na szczęście na katarze się skończyło.:tak:
Aleście nasmarowały:szok::-D Poczytałam coprawda ale tyle wiadomości na raz że nie pamiętam co miałam komu napisać.:zawstydzona/y:

AHA! Najważniejsze:

PABLA ogromniaste gratki:-):-D:-)
Strasznie się cieszę że tak szybciutko wam się udało:tak:
Muszę się częściej tu pojawiać bo potem nie nad.ążam.
A dzisiaj umysł mam wyjatkowo ociężały.
Cuś mnie przeziębienie atakuje i ledwie zipię. Gradło mam jak bania w środku i gorączka się rozkręca...ech, byle do 19-stej:-(

Życzę wszystkim przyjemnej niedzieli. Buziaki,pa.

Ja to zakręcona jestem jak nie wiem :dry: Pabla ogromne gratulacje, a że jedna kreseczka bledsza to ma niewielkie znaczenia, z Olką moją pierwsze 2 testy wcale mi nie wychodziły. Spokojnych 9 miesięcy, i na pewno dacie sobie radę :-)

Post adres wysłany :-) Dzięki olbrzymie dla Ciebie. :tak:

MamaBiN duzo zdrówka, i dołączam z kawką, byłyśmy na krótkim spacerze ale zimno jest.

MamaBiN zdrówka!no i oby dyżur zleciał szybko i spokojnie:) Kuba też się taki przylepiec zrobił odkąd nastał wrzesień i nie siedzimy cały czas razem, jak tylko wychodzimy ze żłobka to mówi "przytul" "kocham cie", jakoś mi go szkoda, że taki wytęskniony wraca:zawstydzona/y::-p
Sylcia no to super macie z tym lasem :) mi brakuje własnie takiego miejsca gdzie bym mogła dzieciaka puścić i nie przejmować sie czy mu rower do d** wjedzie:sorry2:
Post i tak mi ślinka cieknie:-p
mama zabrała Kube na spacer, ja napisałam "harmonogram współpracy z rodzicami" i mam chwilkę dla siebie :) muszę wózek zamówić:-pi zajęcia na jutro przygotowac:dry:

Witam się z kawusią,jakoś tak wczoraj zeszło,że nie zaglądalam.
My lasy mamy blisko musimy dojechać jakieś 7 km,może nawet mniej. W sumie to w okół cz-wy jest trochę tych lasów.
MamaBiN zdróweczka oby się nic nie rozwinęło.
Tosika u nas też wrzesień i październik to jedne z lepszych miesięcy a w tym roku jest beznadziejnie.NAwet nie chodzi o branżę,w całej Częstochowie jest tak kiesko,bo bardzo dużo zwolnień i bezrobocie rośnie.
A ja się zbieram,bo jadę do urzędu pozałatwiać sprawy

a co to śpią wszystkie???
No dobra,to bedzie ostatni odcinek pt"test",otóż ............. (Chwila napięcia)....wyszło I....uff:tak:
No jak mi wczoraj K powiedziła,że jakoś mi cycki urosły to go odrazu do apteki wysłałam:-p ALe jak sie okazuje to dodatkowe kg a nie ciąża.No w sumie z tych dodatkowych to tez sie nie mam co cieszyć,ale mam nadzieję,ze jakos je zwalczę,bo kurde wszystko mnie ciśnie:baffled:

Tosika to ja też mam 38 więc jakbyś tak swojego m namówiła...????:-D Jak tam urodzinki?
Sylcia gratulacje ciociu!!!
Kamu rozwaliłaś mnie tą niszczarką:-D:-D:-D No ale jak już któraś napisała-faceci to małe dzieci,lubią się pobawić:-p
Survivor to Flo sie rozkręca:tak::tak::tak: Maciek tez się do mnie drze czasem "magda!" albo "matka magda":-D no narazie to mnie śmieszy i jego widze też,ale na szczęście częściej mówi "mamusia" albo "mamo".No i lecę fotki oglądać.
A muszę sie przyznać ,ze i u nas fototapeta już wisi,tylko trzeba jeszcze na około silikonem czarnym pojechać,ale na to znów pewnie poczekam:sorry2:

A w sobotę była parapetówka i dzieciaki z opolskiego bb przyszło,oj działo się:tak: Jak to Maciek czoraj skomentował "wsyscy na kupę byli":-D:-D
A przyłapalismy go z 1,5 roczną Olą w łóżeczku i Maciek jej opowiadał : "łódką jedziemy,uważaj bo wypadniesz":-D:-D:-D

i ja się witam
z uczepionym kimś u ręki :):)
Pabla..to kiedy testowanie powtórne??
my do lasu mamy blisko bo jakieś 5 ,minut spacerkiem, ot takie zalety mieszkania na wsi
weekend znowu okazał się za krótki :(
no nic, mamy kable w ścianie chociaż ale jeszcze coś tam w puszkach małż pogrzebie, teraz trza do soboty pomalować i w sobote może wkońcu podłoga??? fajnie by było
Kic...he he...to rzucam tortem...nie wiem coprawda czy jeszcze został bo ja nie zarządzam ale powinen być..bo ja oczywiście na nieustającej diecie..coś wkońcu chyba ruszyło ale się nie wypowiadam narazie bo musi się trent utrwalić :)
Surv...Ty już machnełaś pewnie przedpokój co??
to ja muszę wrzucić pchełkę do kojca i szybo pod prysznic bo młody marudził i musiałam z łóżeczka wyjąć coby się wybiegał,,,normalnie jak z psem:szok::szok::szok::szok:

reklama
ha ha Madzia...na kupę wszyscy:-):-):-):-):-):-):-):-) a że zapytam...z własnymi nocnikami????:-D:-D:-D:-D
Maciuś koleżanki na łódki zabiera..no no no
no Twój test nieważny bo jak masz wszywkę to zero niepewności:baffled::baffled::baffled:...jak wyciągniesz to się pobawimy
no a z mówieniem po imieniu to normalne chyba nie?? Dzieci są bardzo logiczne...przecież nie mówimy do nich...synku ..córeczko. tylko po imieniu:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:.. no ja tego też nie kumałam za młodu:-):-):-):-):-) pamiętam

Do góry