Hej!
Renia Ty taka optymistka i doły łapiesz
Trzymaj sie i buziaki dla Tymcia.
Kicrym e tam laska laska,ale przydałoby się te 5 kg zrzucić.No ale się tak zastanawiam,bo w tej dietce jest napisane,ze jogurty można,więc ja wczoraj zjadłam,wprawdzie był diet ale nie sprawdzałam czy ma cukier czy słodzik
No to jak to jest ? mozna wszystkie jogurty czy tylko te dietetyczne? bo dzisiaj np mam naturalny ze zbożami danone ale on jest chyba z cukrem
a serki homogenizowane typu danio można? no i czy kawę można z mlekiem? bo w tym jadłospisie przykładowym jest.Ech zamęczę Cię teraz,ale skoro jesteś ekspertem to
;-)
Kate no to rzeczywiście masz chętkę
ja też muszę czekać do stycznia ai i tak nie wiem czy się zdecyduję.
Wprawdzie miałam implant wyjąć,ale jakoś mi się jeszcze nie udało
Pabla trzymaj się!
Kasia ja tez duplo lubię,a obczailiśmy ,ze klocki wader też do duplo pasują
U nas dziś pobudka o 5.30,ale za to cała noc przespana
Młody chyba faktycznie w przedszkolu bez pieluchy chodzi bynajmniej po obiedzie,ale to już coś,bo wczoraj zabierałam posikane gacie,majty,skrpety i kapcie
W sumie to nie ma się z czego cieszyć,ale samo to,ze baba w koncu mnie posłuchała mnie cieszy
A w domu to non stop się posikuje
Dopiero jak popuści to mówi,ze chce do kibelka.Już wczoraj się wkurzyłam i stał za to w kącie
Renia Ty taka optymistka i doły łapiesz

Kicrym e tam laska laska,ale przydałoby się te 5 kg zrzucić.No ale się tak zastanawiam,bo w tej dietce jest napisane,ze jogurty można,więc ja wczoraj zjadłam,wprawdzie był diet ale nie sprawdzałam czy ma cukier czy słodzik

Kate no to rzeczywiście masz chętkę

Wprawdzie miałam implant wyjąć,ale jakoś mi się jeszcze nie udało

Pabla trzymaj się!
Kasia ja tez duplo lubię,a obczailiśmy ,ze klocki wader też do duplo pasują

U nas dziś pobudka o 5.30,ale za to cała noc przespana

Młody chyba faktycznie w przedszkolu bez pieluchy chodzi bynajmniej po obiedzie,ale to już coś,bo wczoraj zabierałam posikane gacie,majty,skrpety i kapcie

A w domu to non stop się posikuje