Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja jeszcze kawy nie pilam,ale zaraz nastawie ekspres i strzele sobie mala czarna

Tamten nie liczy sie z ludzmi. Przejde na zmiane gdize pracuje G siostra i to jest ok ale kierownik

jeny za co Ci lekarze dostają taką grubą kasę, a jeszcze dekle strajkują - nie ma jak polska rzeczywistość

ja właśnie kończę antybiotyk, ale nie poszłam na chorobowe bo mi było szkoda nocek, ale coś znowu źle się czuję, więc nie mam pewności czy się wykurowałam
ostatnio pisałam Wam w czwartek, że Mały zastrajkował z przedszkolem, a tymczasem poszliśmy w piątek i pięknie został bez żadnych problemów:-) wczoraj i dzisiaj zaprowadziła Go teściowa i również ładnie Mu poszło
tak więc cieszę się cichuteńko i mam nadzieję, że już tak zostanie i będzie tylko lepiej
do końca tygodnia ja będę odprowadzać Małego, więc myślę, że też nie będzie problemów
zmykam Kochane i życzę miłego wieczoru;-)
oby tak dalej, a mamie życzymy zdrowia

bo zdecydowanie widać krok milowy

zdrówka dla Ciebie!
to z rozmachu dla Kubcia też możesz machnąć;-)

no i jak czytam o Cinku to cały Kuba więc za niedługo usłyszysz wiązankę dla mamusi albo 2 zwrotki "popatrzcie na jamniczka"

Taaaa...ja też dzidziusie, co nie chodzą i nie mówią kocham garściami....tylko, która mi go weźmie, jak dzidziuś wyrośnie i stanie się potworem-bis?Surv, Post dobrze prawi ;-)
No i za dzidziusia się dostaje tylko 2 punkty więcej w przedszkolnej rekrutacji, więc czy to warto?
Apropos przedszkola, z prywatnym nie jest tak słodko, bo żeby sobie miejsce zaklepać, trzeba wpłacić wpisowe oraz pół czesnego i mamy zgryz, bo to 6 stów by było...no a jak się do państwowego dostaniemy, to pieniądze przepadną...sama już nie wiem, dziś idę to przedszkole obejrzeć i zastanowię się...z drugiej strony, jak się do państwowego nie dostaniemy, a w prywatnym też już miejsc nie będzie, to z ręką w nocniku zostanę

dobrze że tylko 1 tona 

) Mamy więc skierowanie do chirurga i pewnie zabieg, i do rechabilitacji, bo po tym trzeba żeby się nie odnowiło:-( Czeka nas więc sporo pracy. Poza tym moja Olka ma problemy z chodzeniem po schodach i albo przykurcz jest przyczyną albo zaburzona duża motoryka i to też musimy sprawdzić. Tak więc czeka nas sporo pracy.No ale muszę, żeby Olka kiedyś jak dorośnie była ładna prosta, itp
:-)