reklama

Lipiec 2008

Surv, ja juz po kawie. Pogoda u nas barowa, ale jest ciepło.
Dorka, zdrowia dla Was!
Misiek dziś wystrojony poszedł do przedszkola, bo mają robić jakieś zdjęcia - pewnie przed świętami. Ciekawe czy zapozuje, bo przed świętami Bożego Narodzenia kategorycznie odmówił:dry:

reklama
Witam,
Survi to musicie sie postarac o dzidziusia zeby Flo byla grzeczna:-D:-D:-DJa jeszcze kawy nie pilam,ale zaraz nastawie ekspres i strzele sobie mala czarna:tak:
Kasia kciuki zeby Misiek zapozowal:tak:
Opiekunka wzielam Misie na spacer wiec mamy czas zeby sprzatnac, przez weekend lezelismy w lozku to nie mial kto posprzatac. Cicho w domu,Seba w szkole, czuje sie jakby mala spala:-D
Kolezanka do mnie dzwonila z pracy ze mnie przenosz na inny dzial:-(Bede robic to samo ale tam jest porabany kierownik. Teraz tego co mam jest super, nigdy nie ma z nim problemow:tak:Tamten nie liczy sie z ludzmi. Przejde na zmiane gdize pracuje G siostra i to jest ok ale kierownik:wściekła/y:

Witam,
Dorka zdrówka:-D
Sylcia współczuję i ściskam mocno;-) mam nadzieję, że jednak nie będzie aż tak źle:tak: jeny za co Ci lekarze dostają taką grubą kasę, a jeszcze dekle strajkują - nie ma jak polska rzeczywistość:eek:
Kic gratuluję:-) Kujonie:-p

wpadłam tylko na chwilkę bo oczywiście podczytuję, ale z pisaniem jak zawsze problem:zawstydzona/y: ja właśnie kończę antybiotyk, ale nie poszłam na chorobowe bo mi było szkoda nocek, ale coś znowu źle się czuję, więc nie mam pewności czy się wykurowałam:sorry2: ostatnio pisałam Wam w czwartek, że Mały zastrajkował z przedszkolem, a tymczasem poszliśmy w piątek i pięknie został bez żadnych problemów:-) wczoraj i dzisiaj zaprowadziła Go teściowa i również ładnie Mu poszło:-D tak więc cieszę się cichuteńko i mam nadzieję, że już tak zostanie i będzie tylko lepiej:tak: do końca tygodnia ja będę odprowadzać Małego, więc myślę, że też nie będzie problemów:-p zmykam Kochane i życzę miłego wieczoru;-)

Prezesie brawo brawo:-):tak: oby tak dalej, a mamie życzymy zdrowia:tak:
Flo....buntuj się buntuj..to może jakieś owocne bunga bunga wynegocjujesz i super bobasek co nie chodzi i nie mówi (najważniejsze dla Iki wyznaczniki dzisiusia :)) będzie Twój.
Sylcia... trzymam kciuki,
Dorka...zdrówka
Pabla..jak tam seanse zdrowotne??? Kiedy wracasz ? kwiatek gotowy i zastanawiam się kiedy wysłać?
u nas oki, mam tydzień załatwiania i biegania:tak:
Cinek nauczył się mówić dom i Tatuś oraz ciesc, oj czuję że lada dzień zacznie nawijać jak najęty:tak: bo zdecydowanie widać krok milowy:tak:
młoda jeszcze wspomina jaka to była zabawa w niedzielę:-D
a ja miałam wyciągnąć maszynę ale muszę machnąć wiosenną czapeczkę Cinkowi bo z jesiennej wyrósł
miłego wieczoru

witam wieczorkiem:)
KATE to super!mało takich dzieci co tak szybko się przyzwyczają:tak:zdrówka dla Ciebie!
Kasia i jak Miki po zdjęciach?
Post jak to sie fajnie czyta "machnąć jakąś czapę":-Dto z rozmachu dla Kubcia też możesz machnąć;-):-p:-D:-D:-Dno i jak czytam o Cinku to cały Kuba więc za niedługo usłyszysz wiązankę dla mamusi albo 2 zwrotki "popatrzcie na jamniczka":-p:-D:-D:-D
Dorka kijowo że dział zmienili, oby szef nie okazał się totalnym bucem:dry:
obejrzałam z M serial i idę spać, jutro do pracy a potem muszę coś napisać bo w czwartek do promotorki jadę.A no i jutro jeszcze Klub Młodego Nauczyciela, znowu wrócę wieczorem:cool2:
spokojnej nocki!

czesc wstalam z bólem glowy, nic fajnego
Kate masz synka zucha, oby tak dalej, musi miec fajnych kolegow albo zabawki :)
Kic a co to twoj Klub mlodego nauczyciela? u nas nic takiego nie ma...
Post gratulacje pierwszych slow Cinka, teraz na pewno szybko sie rozkreci i juz nie bedziesz miala tak dobrze; ja czasami blagam o cisze, gadaja jak najeci :d

Wercia coraz wczesniej wstaje, z nią ptak, ten zaczyna ćwierkać i budzi Oskara :-) więc od 6 ostatnio na nogach...chyba naucze ja samej szukac kanalow hehe milego dnia!

Witam z piekielnym bólem gardła, brrr
Wczoraj poszłam po kilku miesiącach na fitness - Boże jeszcze godzinę po ćwiczeniach byłam czerwona jak burak!
Antonio, brawa dla Ciebie! Zuch chłopczyk!
Kic, zdjęcia Misiek sobie zrobił. Mówił, że obejmował wielkie jajo ;-) Poza tym podobno jako jedyny miał elegancką koszulkę (kołnierzyk i guziki ;-)) i Julce sie podobała ;-)
A propos spania, to Olga 5 noc z rzędu przesypia z Mikim u nich w pokoiku - yes, yes, yes!
Izabelka, żeby ból głowy szybko przeszedł
Surv, Post dobrze prawi ;-)

Surv, Post dobrze prawi ;-)
Taaaa...ja też dzidziusie, co nie chodzą i nie mówią kocham garściami....tylko, która mi go weźmie, jak dzidziuś wyrośnie i stanie się potworem-bis?:-D No i za dzidziusia się dostaje tylko 2 punkty więcej w przedszkolnej rekrutacji, więc czy to warto?:-p Apropos przedszkola, z prywatnym nie jest tak słodko, bo żeby sobie miejsce zaklepać, trzeba wpłacić wpisowe oraz pół czesnego i mamy zgryz, bo to 6 stów by było...no a jak się do państwowego dostaniemy, to pieniądze przepadną...sama już nie wiem, dziś idę to przedszkole obejrzeć i zastanowię się...z drugiej strony, jak się do państwowego nie dostaniemy, a w prywatnym też już miejsc nie będzie, to z ręką w nocniku zostanę:baffled:

Kasia, to może jednak jakieś szybkie zwolnienie na podkurowanie się?

Post, a stopery do uszu już masz?:-) Skoro jedna Flora potrafi prawie bez łapania oddechu mowić nieprzerwanie od powrotu ze żłobka, do pójścia spać, to w wersji zdublowanej to musi być jeszcze trudniejsze do wytrzymania:-p

Kate, no widzisz? Dobrze, że się nie poddałaś z przedszkolem, myślę, ze po przełamaniu oporu teraz będzie już z górki:tak:

Dorka, oby w pracy mimo zmian jakoś się w miarę poukładało!

A myśmy się złamali i kupili telewizor:-) Stary po 15 latach ciężkiej pracy wyzionął ducha i na początku uznaliśmy, że nowego nie będzie, bo prawie nie oglądamy...no ale jednak czasem Flo bajkę czy my wiadomości to jednak tak, i po miesiącu wytrzeszczania oczu, żeby zobaczyć coś na maleńkim ekranie przenośnego DVD, R kupił jakiegoś noname'a w selgrosie... na szczęście znalazł najmniejszy jaki mieli, więc nie mamy ekranu na pół ściany...no ale jakoś tak dziwnie bez kineskopowego:-p

nic, czas się zgrzebać do roboty...znowu jakieś raporty finansowe...a ja z finansów noga, budżetu domowego doliczyć się nie mogę...no ale tak jakoś wyszło, że zostałam specem inwestycyjnym:-D

Sylcia współczuję kolejnego stresu
ale zanim dorwą sie do szyi to może lepiej niech ktoś jeszcze oceni czy to konieczne

Dorka zdrówka

Kic ta 4ka to rozumię z tego strasznego egzaminu u strasznej pani który na bank oblejesz? A mąż pewnie zawiedziony, że studentka jesteś bez 2;-):-)

Idę obejrzeć zdjęcia ze spotkanka:tak:
no i kawę dla pobudzenia bo dzis u nas pochmurno
ale niech popada i to tak dobrze coby ulice umyło po zimie bo jak znam życie to służby porządkowe nie dadzą rady

miłego dzionka

reklama
Hej laseczki. Wczoraj nie zaglądałam, bo do południa byłyśmy u lekarza, a po południu musiałam wrzucić więgiel do kotłowni :dry: dobrze że tylko 1 tona :-D
Dzięki za kciuki i wszystkie dobre słowa :tak:

Kate fajne że prezes się jednak do przedszkola przekonał.;-)
Dorka to nie fajnie że przenieśli cię na dział gdzie szefostwo takie ciulowe :-(
Kasiu zdrówka.Fajne takie zdjęcia, u nas mało tego jest(bo drogo) a jak dla mnie pamiątka ekstra.
Surv to macie zagwostkę z przedszkolem, ja problemu nie mam o tyle że jak nie tu to nigdzie, bo u nas tylko 2 przedszkola państwowe.
Post fajny taki maluch co już zaczyna gadać, a nawijanie 2 super, szczególnie jak zaczną rozmawiać ze sobą :-D:-D

A my jednak zabieg, i to na dzień dzisiejszy im szybciej tym lepiej. Nasz lekarz (od ponad 6 lat ) wybadał Olkę po raz kolejny , i rzeczywieście przykurcz w szyi jest, ale sama szyjka, i głowa.Nie powoduje jeszcze skrzywienia kręgosłupa(dlatego na bilansie ciężkie do zauważenia, bo tam patrzą przede wszystkim na układ kostny:sorry2:) Mamy więc skierowanie do chirurga i pewnie zabieg, i do rechabilitacji, bo po tym trzeba żeby się nie odnowiło:-( Czeka nas więc sporo pracy. Poza tym moja Olka ma problemy z chodzeniem po schodach i albo przykurcz jest przyczyną albo zaburzona duża motoryka i to też musimy sprawdzić. Tak więc czeka nas sporo pracy.No ale muszę, żeby Olka kiedyś jak dorośnie była ładna prosta, itp

Kto pije kawkę?? Miłego dnia, u nas słoneczko świeci :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry