reklama

Lipiec 2008

Post, bólu gardła bardzo współczuję - jak sobie wspomnę mój, to mam ciary...
Renia, szaleniec z Ciebie! Super!
Surv, ale wyprawa się szykuje. A ile czasu Wam zajmie podróż? Fajnie, że Florka z Laurą w zgodzie się bawiły. Teraz pewnie już tak będzie ... do czasu ;-)
Moi pozwolili mi leżeć do 8.30 - matko ale byczenie się! A potem musiałam włączyć motorek i w ruch poszło sprzątanie, zakupy. A po południu pojechaliśmy do lasu. M się joggingował a my spacerowaliśmy. Bardzo przyjemnie. Dzieciaki jeszcze nie śpią, w sumie jeszcze nie wykąpane, ale jeszcze chwilke i będzie błoga cisza. Chyba winko sobie łyknę ;-)

reklama
Witam, w koncu dotarlam:tak:
Renia wow:szok::szok::szok:ale rajdowiec z Ciebie:tak:Ja jakos sobie radze za kierownica, ostatnio nawet sama duzo jezdzilam:tak:
Post gratuluje spadku wagi:tak:7kg to by mi sie tez przydalo zrzucic:tak:, ale pomalu do celu, najpierw slodycze, teraz ziemiaki:tak:Krolik to wielka atrakcja dla dzieci:tak:
Survi szerokiej drogi:tak: Ile bedziecie jechac?
Kasia to fajnie ze dzieci pozwolily Ci sie pobyczyc:tak:
Iza fajnie dzien spedzilas:tak:, szkoda ze Oskar musi siedziec w domu:-(
Kamu a dzisiaj tez masz juz relaks?

Ja dopiero teraz, bo jechalismy pomoc koledze. Zostal na wekeend z 2 dzieci(jedno 6lat, drugie 7 miesiecy), zona nauczycielka pjechala na wycieczke z pracy do Wladyslawowa do SPA:tak:Super no nie? Oni maja dom rok tam mieszkaja i ciagle cos maja do robienia. G zmienil przy okazji opony i w srodku wyczyscil samochod:tak:
Misia caly dzien na dworzu, kopala dziury lopata:-D Na obiad zrobilismy kielbaski z grilla:-)mniam do tego salatka z pomidorka, ogorka swiezego i salaty lodowej:tak:
pychaaaa.Teraz sacze piwko, ogladniemy cos z G. Dobranoc

Dzień dobry;-) My dziś na nogach od 6:45, postawieni gromkim okrzykiem "Wstawajcie, jedziemy do cioci Asi":-D Spakowałam nas, przeprowadziłam dwukrotną rewizję torby usuwając z niej podrzucone klocki, maskotki, książeczki i większość Florkowego mienia, odbyłam poważną rozmowę na temat tego, dlaczego dopuszczalna ilość maskotek na 1 pasażera to 2 a nie 20, wyjaśniłam, dlaczego kobieta z klasą jedzie w podróż z jedną torebką a nie pięcioma oraz zapobiegłam przytroczeniu do plecaka nocnika i wózka dla lalek:-p:-) A jechać mamy 3,5 godziny więc jest nadzieja, że młoda się nie znudzi;-)

Post, tylko teraz w anoreksję nie popadnij , jak Ci tak świetnie niejedzenie wychodzi;-)

Dorka, a G by się czasem nie mógł zainspirować ideą wysłania żony do spa?:-D Mnie tak chodzi po głowie jakiś weekend zdrowotno-odchudzający, a ponieważ teraz mam gigantyczne fory z powodów wiadomych, to myślę, że R by problemów nie robił:-p

Nic, idę się czymś zająć, bo już mam stres przedwyjazdowy:baffled: Będę się odzywać okazjonalnie znad Łaby;-) Miłego dnia - u nas rzeczywiście chyba te 25 stopni będzie, zważywszy, że już jest 18:szok:

witam na szybko:)
Surv udanej podróży i pobytu:tak:
Dorka widzę że z G już ok;-):tak:fajnie takie SPA:tak:
Post wow super waga poleciała:tak:gdzie Wy tam Kubę widzicie??zaraz muszę lecieć na zamknięty jakie tam zdjęcie wkleiłam:-pto są moje dzieciaki z przedszkola:tak:
Renia fajne szaleństwa:tak:ja już też zapisałam młodego do przedszkola i zaniosłam wniosek:tak:
z nowości to Kuba nauczył się pedałować:tak:co prawda na tym małym trójkołowcu ale co tam:-pten 12calowy chyba jest za ciężki do uciągnięcia dla niego:-p ale Puky raczej też kupujemy bo już się jakoś napaliłam:-p
u nas super ciepło, powiewa wiaterek ale i tak jest git, właśnie wróciliśmy z placu zabaw, szybka zupa, spać i wędrujemy do parku:tak:

A my dziś pospaliśmy,aż do 9:)
Dorka,tak wczoraj też miałam relaksik. Po południu poszłam na działkę do moich rodziców i rozpoczęliśmy sezon grillowy:)
A wieczorem przyszli do nas znajomi.
Surv to ładnie was Florka zapakowała. Co do wyjazdu do SPA to ja miałam jechać w nagrodę za urodzenie Maksa:) tak D obiecywał ,tylko nie ustalone kiedy to nastąpi.
Dziś też na działeczkę,jak dobrze,że już wiosna,od razu mam inną chęć do życia

U nas też było dzis pięknie. Prawie cały dzień spędziliśmy na świeżym powietrzu. Do południa rowerki, po obiedzie las a potem jeszcze plac zabaw. To lubię!
Surv, w sumie konkretna trasa. Koniecznie daj znać jak Wam poszło podróżowanie.
Dorka, fajnie z tym SPA. Ja jeszcze nigdy nie byłam :-(

Witam, dopiero teraz zagladam.
Survi to jest spory kawalek, chyba juz na miejscu co? Jak Flo zniosla podróż?
Kamu pierwszy grill pycha:tak:
Kasia ja te jeszcze nie bylam w SPA:no: Podobno taki wekeend w SPA kosztuje ok 900zl:szok:
Kic brawo dla Kubusia:tak:Musze z Misia pocwiczyc to szybciej sie nauczy:tak:
Post i jak tam gardlo? Mam nadzieje ze lepiej:tak:
My dzis bylismy w kosciele, potem na pieszo na cmentarz, a potem pojechalismy do mojej kuzynki na wies. Znowu prawie caly dzien na dworzu-to lubie:tak: Misia padnieta ale oczywiscie nie chce spac. Ja jutro do pracy troche sie denerwuje:dry: Mam nadzieje ze bedzie ok. Dobranoc:tak:

Kic. no jak to gdzie widzimy, na Twojej buzi widzimy :tak::tak::tak::tak:
Dorka...hmmm tak se, na zmianę tracę i odzyskuję głos, obecnie mam jak Balcerek mniej więcjej:-D,
cały dzień na zewnątrz, super, my dzisiaj też dużo maszerowaliśmy:tak:
Kasia...bieganie po lesie, fajnie, kiedyś lubiłam rano biegać po lesie, ale kiedy to było:szok:
Surv....już sobie Was wyobrażam z tym plecakiem i nocnikiem maszerujących przez miasto:-D,.....
anoreksja..ha ha...gdzie mi tam do niej a niejedzenie to głównie problem gardłą, choć wczoraj się objadłam:-D ze ho ho
my wczoraj wróciliśmy zmęczeni ale zadowoleni, zajączek super, zwłaszcza Cinek był pod wrażeniem:-D
Dzisiaj wyciągnęliśmy zjeżdżalnię ze strychu i zabawy było co niemiara:tak:.
teraz już rodzinka śpi a ja niedługo też zamierzam, jutro musze wcześniej wstać, ciekawe czy jutro rano będę mieć głos czy nie??
dobranoc

witajcie
Post nie ma nic gorszego jak dwojka dzieci i brak glosu, zdrowia zycze :tak:
Dorka powodzenia dzisiaj ;-)
zazdroszcze tych wypadow na dwor; wzielam wczoraj Wercię, smutno, że Oskar w domku...
a dzisiaj pochmurno, szkoda
milego dnia

reklama
Witam o poranku!
Post, zanik głosu rozgoniłam, ale masakrycznego bólu już nie. Mam nadzieje, że u Ciebie minie, a jak nie, to może warto wybrac się do lekarza. Mi bardzo pomogło i poczułam niesamowitą ulgę
U nas jak na razie cudnie, słonecznie, ale po południu ma padać.
Kto pije kawke?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry