KasiaDe
Mama VI'06 VII'08
Post, bólu gardła bardzo współczuję - jak sobie wspomnę mój, to mam ciary...
Renia, szaleniec z Ciebie! Super!
Surv, ale wyprawa się szykuje. A ile czasu Wam zajmie podróż? Fajnie, że Florka z Laurą w zgodzie się bawiły. Teraz pewnie już tak będzie ... do czasu ;-)
Moi pozwolili mi leżeć do 8.30 - matko ale byczenie się! A potem musiałam włączyć motorek i w ruch poszło sprzątanie, zakupy. A po południu pojechaliśmy do lasu. M się joggingował a my spacerowaliśmy. Bardzo przyjemnie. Dzieciaki jeszcze nie śpią, w sumie jeszcze nie wykąpane, ale jeszcze chwilke i będzie błoga cisza. Chyba winko sobie łyknę ;-)
Renia, szaleniec z Ciebie! Super!
Surv, ale wyprawa się szykuje. A ile czasu Wam zajmie podróż? Fajnie, że Florka z Laurą w zgodzie się bawiły. Teraz pewnie już tak będzie ... do czasu ;-)
Moi pozwolili mi leżeć do 8.30 - matko ale byczenie się! A potem musiałam włączyć motorek i w ruch poszło sprzątanie, zakupy. A po południu pojechaliśmy do lasu. M się joggingował a my spacerowaliśmy. Bardzo przyjemnie. Dzieciaki jeszcze nie śpią, w sumie jeszcze nie wykąpane, ale jeszcze chwilke i będzie błoga cisza. Chyba winko sobie łyknę ;-)

Na obiad zrobilismy kielbaski z grilla:-)mniam do tego salatka z pomidorka, ogorka swiezego i salaty lodowej
:-) A jechać mamy 3,5 godziny więc jest nadzieja, że młoda się nie znudzi;-)
Będę się odzywać okazjonalnie znad Łaby;-) Miłego dnia - u nas rzeczywiście chyba te 25 stopni będzie, zważywszy, że już jest 18
Podobno taki wekeend w SPA kosztuje ok 900zl
Mam nadzieje ze bedzie ok. Dobranoc