Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale jak M wróci z pracy to z nim pójdzie
Kuba właśnie śpi, chciałam też się położyć ale oczywiście Liwka w najlepsze się bawi
myślałam że ją ululam przy cycu, wypiła, odłożyłam do łóżeczka z nadzieją że zasnęła i d**, wierzganie nogami i rękami na całego, uśmiech od ucha do ucha, więc zabrałam z powrotem na matę i tyle

a w Korbielowie są fajne polne ścieżki do spacerów więc na pewno będziecie zadowoleni

Renia to wytrawny kierowca i pewnie wiedziałaby jak sobie poradzić.
Miodek!Taaaa...po 2-godzinnej histerii wieczorem, mała potwora nie miala sily wstawać świtem i też pospaliśmy do 8, aczkolwiek wolałabym, aby odbywało się to bez dodatkowych wieczornych atrakcji.
Jak tak śpioszki? Dzieciaki dały pospać?
Jutro obawiam się przymusowa wywózka do przedszkola, bez względu na katar, bo zabiję młodą, a nie uśmiecha mi się poród w więzieniu
...i tak sobie myslę...ukradkiem się spakowac i samej skorzystać z tego gruponowego wyjazdu, a oni niech sie tu dogaduja? Jakby co mam jedno wolne miejsce dla równie zdesperowanej i wykończonej matki

Niedlugo mama ma przyjść uratować wnuczkę z rąk wrednej matki, ale obawiam się, ze skończy się jak zwykle na siedzeniu przy kawie i dogłębnej analizie moich (złych) metod wychowawczych
Ale zamierzam się spytać o te pasy do podtrzymywania brzucha, bo chyba bym kupila, jesli mam donieść cały kręgosłup do konca ciąży...raptem 2 dni z powrotem pracuję, a już plecy odpadaja:-(

nawet nie wiedziałam że są takie pasy
ale jak rzeczywiście pomaga to warto sobie ulżyć
u nas całkiem sporo śniegu (oczywiście jak na miasto
)
od wczoraj zaczęłam 6w mam nadzieję że wytrwam, siostra ma dołączyć od poniedziałku to może się wzajemnie będzie wspierać, bo na M nie ma co liczyć, znowu wczoraj wrócił z selgrosu z zapasem pizzy