reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
DZIEKUJE WAM BARDZO ZA MIŁE SŁOWA
o mnie i o Natalce ja tak wklejam do ona jest radoscią i lekiem na me smutki....
o mnie i o Natalce ja tak wklejam do ona jest radoscią i lekiem na me smutki....
heksa trzymamy kiuki,napewno dacie rade i maluch bedzie zdrowy,a ty sie nie stresuj na zapas,bo to nic nie pomoze,a dzidzia tez odczuwa jak sie mama stresuje.Twoja Natalka naprawde sliczniutka,pewnie po mamie:-)
Ja narazie nie licze ruchow.Polozna nic nie mowila zeby liczyc.Wazne,ze Macius harcuje,chociaz dzisiaj troszke slabiutko.Ale martwia mnie te jego czkawki
przynajmniej dwa razy dziennie go mecza.Biedaczek.
Ja narazie nie licze ruchow.Polozna nic nie mowila zeby liczyc.Wazne,ze Macius harcuje,chociaz dzisiaj troszke slabiutko.Ale martwia mnie te jego czkawki

KATE23
Lipcowa Mama:)
Heksa, ale masz słodką córeczkę - zwołałam całą rodzinkę, żeby zobaczyli Twój Skarb:-) zachwycali się Natalką, że musiałam ich wygnać z pokoju
Synek też będzie przystojniak:-) trzymam kciuki za Ciebie
wiem, że będzie wszystko dobrze
ja dziś dowiedziałam się, że moja bratanica Zuza ma 2 latka (skończyła 10maja) waży 17 kg
lekarz powiedział, że ma lekką nadwagę, ale to nie szkodzi;-) a zaraz po urodzeniu miała ciężką operację i myśleliśmy, że będzie drobniutka i w ogóle chorowita, a tu wielka zdrowa baba i grubasek taki,że szok

heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
KATE23 dziekuje kochana jestes no a co do bratanicy to sporo zalezy jeszcze jaki wzrost?? bo moja jest z 12maja(dwa dni pózniej) i wazy 14kg ale jest wysoka bo 95cm
a u nas była anemia w 3-mcu zycia i nafaszerowana zelazem tak tyła ze szok ja mam fioła nie chce ab była taka jak mamusia, i ciagle kontroluje diete i pilnuje wagi.
Madzia737 no niestety po tatusiu ale nie mam nic przeciwko..... ja ruchów nie licze bo kopie non stop chyba ADHD bedzie
a jak rozdwoje sie w czerwcu to moge z wami zostac czy wyganiacie do czrwcówek?? cho mam nadzieje ze to nie nastąpi.
a u nas była anemia w 3-mcu zycia i nafaszerowana zelazem tak tyła ze szok ja mam fioła nie chce ab była taka jak mamusia, i ciagle kontroluje diete i pilnuje wagi.
Madzia737 no niestety po tatusiu ale nie mam nic przeciwko..... ja ruchów nie licze bo kopie non stop chyba ADHD bedzie

a jak rozdwoje sie w czerwcu to moge z wami zostac czy wyganiacie do czrwcówek?? cho mam nadzieje ze to nie nastąpi.
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Heksa Nic dziwnego Twoja córa to niezły skarb. Gratulacje;-)
Trzymaj się w tym dwupaku, do czerwca już niedużo zostało.
Madzia Jesli chodzi o czkawki to moja młoda ma je prawie codziennie i często po 2-3 razy dziennie. Czkawka jest podobno dobra bo dzidzia ćwiczy układ oddechowy.
Ja byłam u gina w poniedziałek i powiedziałam że mnie brzuch ciągnie pod pępkiem jak się zmęczę albo za szybko idę. Posłał mi spojrzenie nie cierpiące sprzeciwu i zapytał: Jak to jak Pani się zmęczy????
Przecież głównym Pani zadaniem ma być polegiwanie. Pogroził palcem i powiedział że jak nie chcę rodzić jeszcze to mam się oszczędzać. Normalnie musiałam się tłumaczyć. Nieźle jak lekarz zapisule ci lekarstwo :leniuchowanie. Ja już teraz trochę czuję się jak leniwiec z epoki lodowcowej.

Trzymaj się w tym dwupaku, do czerwca już niedużo zostało.
Madzia Jesli chodzi o czkawki to moja młoda ma je prawie codziennie i często po 2-3 razy dziennie. Czkawka jest podobno dobra bo dzidzia ćwiczy układ oddechowy.
Ja byłam u gina w poniedziałek i powiedziałam że mnie brzuch ciągnie pod pępkiem jak się zmęczę albo za szybko idę. Posłał mi spojrzenie nie cierpiące sprzeciwu i zapytał: Jak to jak Pani się zmęczy????
Przecież głównym Pani zadaniem ma być polegiwanie. Pogroził palcem i powiedział że jak nie chcę rodzić jeszcze to mam się oszczędzać. Normalnie musiałam się tłumaczyć. Nieźle jak lekarz zapisule ci lekarstwo :leniuchowanie. Ja już teraz trochę czuję się jak leniwiec z epoki lodowcowej.