pabla27
Fanka BB :)
Moja tak non stop się nie rusza, w ciągu dnia raczej ruchy sa takie słabe, ale zawsze dokazuje jak się kładę spać albo rano, tak około 5-6 mnie budzi tak, że brzuch mi się trzęsie. Ale w dzień jest spokojna, mam nadzieję, ze nie musze się martwić że non stop nie jest aktywna, co myślicie??
Pozatym mam jeszcze jedno małe zmartwienie: ten mój brzuch taki mały jest...wiem, że powinnam się cieszyć że nie czuję się jak wieloryb, ale martwię się czy z małą wszystko ok..Każdy mówi, że tak skromnie wyglądam, że nie widać że to 8 mc..na usg na począku kwietnia było wszystko ok, więc chyba powinnam troche wrzucić na luz, ale im bliżej końca tym więcej mi beznadziejnych rzeczy przychodzi do głowy

Pozatym mam jeszcze jedno małe zmartwienie: ten mój brzuch taki mały jest...wiem, że powinnam się cieszyć że nie czuję się jak wieloryb, ale martwię się czy z małą wszystko ok..Każdy mówi, że tak skromnie wyglądam, że nie widać że to 8 mc..na usg na począku kwietnia było wszystko ok, więc chyba powinnam troche wrzucić na luz, ale im bliżej końca tym więcej mi beznadziejnych rzeczy przychodzi do głowy

A to liczenie jest bardziej w celu kontroli, że dziecko w ogóle się rusza, większość z tego co widzę, nie jest tak karna,żeby wymachiwać nogami na żądanie w wyznaczonych godzinach:-)
czasem jestem taka zła, że usiadłabym w kącie i płakała
na szczęście dziś jadę na wyczekiwane usg i dowiem się jak tam moje Szczęście się sprawuje
. Jakbym sama nie zauważyła