Hej!
Kate wszystkiego naj, grzecznych chłopaków i powodzenia wiesz w czym ;-) liczymy na dziewczynkę ;-)
Andula :-):-) ale się cieszę,ze wróciłaś :-) często myślę co tam u Was,a tu widzę ,ze wszystko sie fajnie układa:-) Gratuluje córeczki! widzę,że wypisz wymaluj jak moja. Fajnie,że takie grzeczne dziewczynki mamy
Jakieś fotki poproszę.
Survivor dzięki ;-)ja wysłałam w poniedziałek, daj znac jak dojdze.
Iza zdrówka dla Werci!
My za to zasmarkani
ja jakby troche lepiej dzisiaj, za to Maciek mówił rano,że go gardło boli
na szczęscie lekoman daje sobie popsikać i syropy pije i domaga się jeszcze. Młoda za to za chiny nie da sobie nic psiknąć do nosa
Renia u nas już dzisiaj ładnie, więc może tez z samarkańcami na spacer wyjde chociaż do piekarni;-)
Maja dzisiaj byla pierwszy raz w złobku
Poszła z panią za rączkę bez problemu,ale jak przyjechałam po godzinie to sie rozbeczała:-( Zmęczona już była, chociaż jeszcze ją potem w domu do 11 przetrzymałam. Może się da przestawić na 1 drzemkę jak w żłobku. Wczoraj po południu już nie usnęła,więc maruda była,ale jakby jej tak przesunąć trochę to może będzie ok.
W pracy byłam zawieźć podanie o url.wych i mi ciśnienie kadrowa podniosła, że mi prawo do wych. nie przysługuje skoro mam dziecko w złobku. Spoko, tylko,że ja na tym wychowawczym jestem na prośbę dyrektora
to co mam ze żłobka zrezygnować??? a kto mi od stycznia za prywatny zapłaci? jak pójdę na bezpłatny to mi wszystkie świadczenia i staż pracy przepadają,a dlaczego ja mam na tym tracić skoro w sumie do pracy chcę wrócić,a siedzę w domu z winy pracodawcy, bo nie przewidzieli wypłat dla mnie w tym roku
Paranoja.
Ide dmuchac balony na odstresowanie bo Majca dzisiaj kończy roczek :-) kiedy to zleciało ??
Kate wszystkiego naj, grzecznych chłopaków i powodzenia wiesz w czym ;-) liczymy na dziewczynkę ;-)
Andula :-):-) ale się cieszę,ze wróciłaś :-) często myślę co tam u Was,a tu widzę ,ze wszystko sie fajnie układa:-) Gratuluje córeczki! widzę,że wypisz wymaluj jak moja. Fajnie,że takie grzeczne dziewczynki mamy

Survivor dzięki ;-)ja wysłałam w poniedziałek, daj znac jak dojdze.
Iza zdrówka dla Werci!
My za to zasmarkani

Renia u nas już dzisiaj ładnie, więc może tez z samarkańcami na spacer wyjde chociaż do piekarni;-)
Maja dzisiaj byla pierwszy raz w złobku

W pracy byłam zawieźć podanie o url.wych i mi ciśnienie kadrowa podniosła, że mi prawo do wych. nie przysługuje skoro mam dziecko w złobku. Spoko, tylko,że ja na tym wychowawczym jestem na prośbę dyrektora

Ide dmuchac balony na odstresowanie bo Majca dzisiaj kończy roczek :-) kiedy to zleciało ??

Ostatnia edycja: