Dzieki za zyczenia cioteczki :-)
My za to Sarulkowi i Ewci na te pol roczku zyczymy samych usmiechow i przespanych nocek !
Kicrym a jak u was nocki?
Z ta mama to faktycznie przesada.
Dorka a bylas u lekarza z siusiakiem? No i juz niebawem o pracy,a co z Franiem?
Andula moi tez sie tak kochaja,chociaz mala juz mobilna i coraz czesciej jest "mamo a ona mi zepsula"
Moi dzis w domu zostali. Mala miala isc na adaptacje juz na sniadanie,ale gile po pas,wiec odlozone do poniedzialku,a mlody tez byl zapisany,ale w sumie niech sobie w domu posiedzi,bo z ich grupy chyba tylko 4 os.mialy byc.
Oki ide szkodnikom sniadanie robic.
My za to Sarulkowi i Ewci na te pol roczku zyczymy samych usmiechow i przespanych nocek !
Kicrym a jak u was nocki?
Z ta mama to faktycznie przesada.
Dorka a bylas u lekarza z siusiakiem? No i juz niebawem o pracy,a co z Franiem?
Andula moi tez sie tak kochaja,chociaz mala juz mobilna i coraz czesciej jest "mamo a ona mi zepsula"
Moi dzis w domu zostali. Mala miala isc na adaptacje juz na sniadanie,ale gile po pas,wiec odlozone do poniedzialku,a mlody tez byl zapisany,ale w sumie niech sobie w domu posiedzi,bo z ich grupy chyba tylko 4 os.mialy byc.
Oki ide szkodnikom sniadanie robic.

ze pół dnia przesiedział przed tv.Nie umiem mu czasu zorganizować
kurcze rozumiem że ktoś się mógł rozchorować ale to wypadałoby przynajmniej zgłosić że dziecko nie przyjdzie
wszelkiego typu wygłupiania, gilgotania itd puzzle (Kuba uwielbia i ostatnio 70elemnetów układa bardzo fajnie, bez mojej pomocy tylko wtedy muszę Liwkę czymś innym zająć bo mu zabiera)no i zabawy dowolne czyli wszelkie zabawy traktorkami (hobby Kuby) oczywiście tv też włączam 
no jak na stokke przystało
a ja w czwartek jadę po moje bee+
do tego Kuby siku, pić i inne i nocka z głowy