reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Oj dziewczyny jak czytam o Waszych nocach to mam wyrzuty że na swoje narzekam;-)

Byłam z siostrą w Tesco kupiłam kolejne lego city jakby któraś jechała to warto kupić "konwój policji" jest przeceniony z 69 na 34 zł :-) grzech było nie kupić.Dodatkowo obkupiłam Miśka w ciuszki gdyż przy zakupie za 50 zł oddawali 25 zł w gotówce trzeba było mieć tylko kupon drukowany z neta np 4 bluzki na długi rękaw plus 3 pary skarpetek wyniosły mnie 27 zł :tak:Lubie ciuszki z Tesco:tak:

Ewcia ma stan podgorączkowy(37,7) ,nic jej nie dolega myślę ,że to zębiska wreszcie sie wyklują:tak:Zobaczymy oby to nie żadne świństwo:tak:

W domu nic nie zrobione;-)Izabelka szacun :-)

reklama
Witam :)
Andula kurcze dlaczego mam tak daleko do Tesco:dry:może bym jutro namówiła siostrę żeby się przejechała ze mną, a M z dzieciakami zostanie:-pchociaż jak usłyszy, że znowu jadę coś kupić dzieciakom do ubrania to chyba mnie wyśmieje:-pw sumie mu się nie dziwię, ale jak okazja to trzeba skorzystać:-p:-D
Renia współczuję nocek, wiem przez co przechodzisz bo Liwka też mi się tak budziła:baffled:teraz jest trochę lepiej ale i tak jeszcze ani jednej nocy nie przespała:dry:
Iza zdrówka dla Oskiego, oby nic się nie rozwinęło. Moje kilka dni w domu,a poprawy nie widać:baffled:w poniedziałek już muszą iść do placówek bo nie mają z kim zostać:dry:
Surv Ty to bijesz wszelkie rekordy:szok:kurcze podziwiam za takie funkcjonowanie:tak:
Post Ty jak zawsze w biegu:-D

dziewczyny szukam tego przepisu na te pierniczki - też chciałam zrobić i nie wiem gdzie go surv wklejała:zawstydzona/y:poratujecie linkiem na sprawdzone pierniczki??

miłego popołudnia!

Kic przepis
[h=1]http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-przepis-ii[/h]
Ta promocja to to dzisiaj niestety :-( trwała zaledwie 6 dni F&F przecenione o 30 % plus ten bon to mega okazja.R też za głowe sie łapie jak widzi zakupy ciuchowe dla dzieci ale co poradze tak jak piszesz jak okazja żal nie kupić:tak:Poluje dla Ewci na jakiś fajny dresik ale nic ładnego nie widze :no:

Andula no własnie przeczytałam na "zakupach" że to do dzisiaj, to d*** z zakupów:dry:ale co tam wyprzedaż w h&m się zaczęła:-p:-D:-Dale jutro podjadę zobaczyć czy jest to lego, chyba że wiesz że też do dziś było to nawet nie będę sobie głowy zawracać:-p
Link mi nie wchodzi ale odszukam (mam nadzieję) na blogu:)

U nas też pierniczkowo. Wczoraj zrobiłam ciasto, dziś piekliśmy. Fajnie, że dzieciaki pomogły, to poszło szybciej. Kolejny etap to będzie dekorowanie. Pisaki już mam
Miki do końca tygodnia ma siedzieć w domu. Dawno tak go nie trzymało. No i ominą go Mikołajki w przedszkolu, ale jakoś bardzo nie przeżywa. Tym bardziej co tu się martwić jak co chwilę jakieś prezenty dostają - dziś był chrzestny Olgi, przyszła paczka od mojej przyjaciółki, w nocy od nas a jutro pewnie dziadki i zostanie jeszcze chrzestna Mikołaja. O matko, ale będzie się działo... Poza tym Miki dyskretnie przypomina, że on ma jutro imieniny ;-)
Ja dziś byłam na badaniu ekg - pierwszy raz. Ale mamy za free - taka promocja w firmie, to zrobiłam. Jest ok. Aha, pani zmierzyła mi ciśnienie i po 3 kawach miałam 100/70 - fajowo:baffled:
Jejku dziewczyny współczuję tych nocek. Dla mnie to było najgorsze... No ale to jest cudne, że dzieciaki z tego wyrastają:tak:

Moje właśnie zasnęły:tak:Oliwka mi się zsikała na nasze łózko:baffled::dry:normalnie cały dzień potrafi w majtkach łazić (tylko oczywiście muszę odsadzać) a tu taka niespodzianka:-p
Andula dzięki za link!Szukałam na tym blogu i w sumie po obrazku znalazłam (kojarzyłam z tego co Pat wklejała:tak:) ale baaardzo mi się podobają te lizaki reniferki:-Dkorci mnie żeby na kiermasz takie zrobić, ale czy mi wyjdą:-p:-D

Idę zjeść kolację i spać, jutro znowu na 6 no i Mikołaj przyjdzie:happy2:M dostał w pracy paczki, u mnie dostają dzieci na święta-mi to bardzo odpowiada:-p:-Ddla Kuby ostatecznie stanęło na traktorze z balami drewna, a dla Liwki nic nie mam, bo psa z FP którego miała dostać odkryła wczoraj u nas w szafie:baffled::dry:także jutro muszę coś małego nabyć:-D

O matko!!! Maciek jeszcze tyłek truje:wściekła/y:
Ja go chyba juz faktycznie w dzień nie będę kładła, tylko znów jak się nie kimnie to można z nim oszaleć taka maruda:crazy:
Jutro do p-la maszeruje, bo choroby po nim ni chu chu nie widać.

Ja właśnie skończyłam zamawiać kalendarze z dziećmi, to dla rodziców, babć i ciotek jak zwykle na gwiazdkę.
Jutro muszę zrobić to, czego dziś z Maćkiem nie mogłam czyli zapakować jego prezent i jeszcze coś małej kupić, a także odszukać strój św.Mikołaja, bo sąsiad się przebiera i do nas przychodzi ,a potem K do nich idzie:-)

No nie, mała sie obudziła:szok:

Przespanej nocki, szczególnie mamuśkom majowym ;-)

Witam,ja jak zwykle nie moge dojsc na bb:no: Najpierw ogarniam fb a potem juz maly,mala i jest wieczor:baffled:Misia w domu 2 tydzien:angry::wściekła/y: Caly czas cos:-(Teraz kaszle tylko jak sie zmeczy albo wyjdzie na dwor,wrocimy do domu:tak:Maly dostal kataru,wczoraj w nocy z nami spal:rofl2:a dzis mnie wszystko boli:no: Bylismy na szczepieniu nic procz kataru sie nie dzieje wiec zaszczepilismy,zaplakal tylko przy pneumo ale dalam smoka i bylo ok:tak: W nocy maly budzi sie ok 1-2,potem nad ranem ok 5-6,juz sie stresuje jak to bedzie jak wroce do pracy:no:W sobote ide,mam nadzieje ze tylko raz sie obudzi:-)
Misia dzis caly dzien szalala ze jutro Mikolaj,mowila G zeby nie chrapal bo Mikolaj nie przyjdzie:-DByla ciekawa co Franek dostanie,a my nic mu nie kupilismy:zawstydzona/y:
Przepraszam ze tylko o sobie:-:)zawstydzona/y:Maly juz cos steka w lozeczku:baffled:
Dobranoc

reklama
jak tam Mikołajki? uwielbiam patrzeć na radość dzieci o poranku :-D
moje nawet dla Mikołaja prezenty zostawiły :-) i ja chyba byłam grzeczna, bo dostałam prezent ;-)
miłego dnia:tak:

Do góry