reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hi
heksa - pasowana to juz prawdziwa uczennica :-))

madziu mój tez sie wstydził.
Położył czekoladki na biurku. Po plu pytam czy dał pani a on z tekstem ze pani Anetka nie wypila alkoholu??? Wiec po szczegółowym tłumaczeniu wiem ze ten alkohol to barylki wedlowskie i ze pani ich nie wzięła bo sie rozchorowala i jej nie bylo wiec położył na biurku:-))) a wogole to chciał żebym jego pani kupiła pierscionek:-)

kasiu u nas cały dzien pada. Okropienstwo
oby syropek Oldze pomogl

Jutro do lekarza. Zauważyłam ze po syropkach bardziej kaszle??? Ale energii za 100 i wlasnie roznoszą dom. Boisko w salonie mam

reklama
Witam:)
Oj czy U Was ten czas też tak leci???? Masakra, jutro już piątek - robię zabawę plastyczną dla całego p-la:tak:będziemy wyklejać jeże i inne cuda:-D

Madzia mój Kuba też wstydzioch:sorry:musiałam z nim chodzić do każdej Pani ( w tym roku kupiłam wszystkim n-lkom z naszego p-la, bo w sumie z każdą się widuje, z powodu moich zmian;-)).
Renia najważniejszy jest gest:tak:
Heksa no jak pasowana to już 100%uczennica:tak::-)
Kasia zdrówka, oby nic większego się nie przyplątało:tak:

Ja swoje czekoladki podzieliłam dzieciakom:tak:nie wszystkie bo dostałam dwie bombonierki z alkoholem;-)
ale najbardziej mnie rozczuliła laurka od dziewczynki:tak:było widać że mama pomagała, ale jest śliczna i mam zawieszoną przy biurku:tak:uwielbiam takie prezenty:-)

Moja Liwulka była dzisiaj w przedszkolu w maluszkach godzinkę:tak:ponoć radziła sobie super, nawet wyklejała z dzieciakami:-Dmiałam kardiologa na 11 i nie opłacało mi się jej zaprowadzać do żłobka:-pzapisałam ją już na listę rezerwowych, mam nadzieję, że do lutego się jakieś miejsce zwolni:-D(musi mieć skończone 2,5)

Witam i ja:-)
Spóźnione życzonka dla Pań Nauczycielek:-D:-D:-D:-D
u mnie zapierdziel na maksa, przynajmniej w pracy:szok: tak się w ostatnich dniach narobiłam, że jak na koniec roku nie dostane porządnej premii to rozwale te damusie w biurze:wściekła/y:
Antek dał swojej Pani czekoladki MERCI, a pozostałym czekolady;-) nie było żadnego problemu, każdej dawał nawet buziaki - podejrzewam że gdybym nie przyniosła tych słodkości to bym w domu opiernicz dostała od Syna:-p ostatnio taki jest nie dobry, że masakra - pyskuje, mądruje się:eek: dobrze, że chociaż mnie się trochę boi bo nie wiem co by z Niego wyrosło:cool2: a i w ostatnim czasie intensywnie grzebie przy siusiaku, a jeszcze niedawno używał tylko do sikania:dry: rośnie mi dziecko niemiłosiernie:-p a wiecie co do mnie ostatnio walnął - "Mamo muszę się odchudzać" pytam "czemu?" a on na to "bo idę na randkę z Olą":szok: normalnie ręce, cycki opadają na tego Człowieka:cool2:
a ja się muszę pochwalić, że byłam dwa razy na Zumbie i jestem zachwycona:-D:-D:-D co prawda jestem sztywna jak dyszel i ciężko łapie kroki, ale co pokręcę tyłkiem to moje:-p taka forma aktywności bardzo mi odpowiada bo niestety ćwiczonka z Ewcią Ch. strasznie mnie nudzą i przez to ostatnio ją porzuciałam na rzecz Zumby:-D co prawda jak patrze na moją oponę na brzuchu to mi się nóż w kieszeni otwiera, ale jakoś nie mogę się zmotywować, żeby znów ćwiczyć:zawstydzona/y: dobra, zmykam, odezwę się niebawem:-D buziaki:-):-):-):-)

Witam:)
A ja siedzę na l4, bo Liwka ma zapalenie kratni:crazy:dzisiaj chyba już wyjdę z nią na dwór bo oszaleję:sorry:

Kate no widzę amant Ci rośnie:-D

Widzę, że tu pusto:) Wszystkie zapracowane :)

Miłego dnia!

Oho widzę, że forum umarło śmiercią naturalną :(
u mnie czasu bardzo mało. W pracy zapieprz na okrągło, w domu nie lepiej, bo moje dzieci są na prawdę mega niegrzeczne :(
Już nie wiem jak do nich mówić:( kuba zrobił się bezczelny i złośliwy, a Oliwia za nim wszystko powtarza:/ Także sajgon mamy lekki:/ A co dopiero dalej będzie:/

Dostałam namiary na studentkę, która by się podjęła nauki Kuby na piano, muszę do niej zadzwonić i pogadać co i jak :)
Ja daję radę choć przyznam że czasu na ćwiczenia mam mało :( Powoli opanowuję ćwiczenia i już niektóre płynnie mi wychodzą :D

No nic, jak to nie zaglądacie to szkoda :(

Pozdrowionka dla wszystkich!

Helo
Dawno mnie tu nie było
Zmieniła sie stronka. Jakoś inaczej. I jeszcze P aktualizacje tel zrobił i zupełny kosmos mam przed oczami. :-)
Kic u nas tez pyskato. Choć Tymi czuje granice i jakoś sie reflektuke. Igi za to mimo ze gadać nie umie krzyczy jak rasowy choleryk;-) Razem roznoszą wszystko
a kubusia posylasz od przyszłego roku do szkoły?

Kate to Antos tez gagatek i randkowicz. U nas jeszcze tego nie ma bo deficyt dziewczynek. Ale jedyna Zuzia w grupie lubi mojego syna:-)

Kurcze ostatnio strasznie zakręcona jestem i nerwowa
Jesień, zmęczenie, codzienność:-)
Pomalowalismy u chłopców. Juz jest przyjemniej. Zamowilam łóżko. Do miesiąca czekania wiec oby w listopadzie przyszło. Na weekend przydałoby sie pomalować w sypialni:-) ale maź juz chyba limit roczny wyczerpał:-)

Kic gdybys słyszała ze któraś z dziewczyn forumowiczek szuka wózka to daj cynk. Chce stokke sprzedać. On - za nowy pokój chłopców:-)))) Nawet go nie używam. Stoi i sie kurzy. Na codzień pliko a niebawem mura i sanki:-)

Ide walnąć ćwiczenia
Próbuje z książka Ewy. Niestety systematycxnosc nawala ale nie jest zle.
Zumbe przerwalam ale tez bym wznowiła bo lubię taka formę ćwiczeń:-)
Spokojnej nocki

Renia jak chcesz sprzedać, to napisz mi na priv szczegóły, może jakieś fotki to ja wstawię na wózkomanii, albo sama się możesz zalogować i zamieścić ;)
Mój Kuba raczej do szkoły nie pójdzie, pytałam go już kilka razy, ale twierdzi, że p-lu jest lepiej:sorry:no i mam dylemat do której szkoły, każda ma + i -.Na razie odpuszczam ten temat, bo bym w ogóle nie spała po nocach:-pZdecydowaliśmy jedynie z M, że na pewno nie pójdzie do szkoły muzycznej:) będziemy płacić za lekcje indywidulane:tak:

Helo
Dzien niepodległości a ja znowu z wstretnym humorem.
Dzieciaki w 1/2 usypiają
Na jutro zostawiłam sobie mnóstwo roboty:-) zwłaszcza prasowanie i porządki z ciuchami chłopców (Jak oni rosną;-) )

Kic odezwę sie z tym wózkiem do Ciebie. Strasznie chciałabym go sprzedać do końca roku:-)))

Ja jeszcze nie zdecydowałam jaka szkola dla Tymka ale moze podstawowa muzyczna. Pózniej nie koniecznie:-)))
Póki co mam jeszcze czas na ta decyzje

Oki ide na winko i spać. Igi jak zwykle nie daje wytchnienia:-)))

Dobrej nocki

O Renia widzę, że sobie tak będziemy we dwie pisać :D

No to ja się chwalę, Kuba dziś brał udział w konkursie i zajął III miejsce :) Jestem dumna, bo nie było żadnego solisty oprócz niego, reszta to same zespoły :) No i dumna jako nauczyciel bo dziewczynka z mojej grupy w swojej kategorii wiekowej zajęła I miejsce:)

Hmm widzę, że już tu nikt nie zagląda :D I tak długo byłyśmy aktywne :D

reklama
Cześć
Faktycznie forum "zamiera" a szkoda
Renia ja się coś nie mogę zmobilizowac do ćwiczeń z Ewą, a powinnam, bo jeszcze trochę kg nie chcianych zostało.
Kic , ale Kuba jest zdolny, fajnie że tak pomyśleliście o tej szkole muzycznej. Co do bezczelności, to chyba taki wiek. Maks czasem potrafi być bardzo bezczelny i złośliwy, ale staramy się go stopować. Zazwyczaj działa na niego,że mówię że mi bardzo przykro:-)
My jutro mamy szczepienie Lenki dopiero pierwsze.
Ale rośnie ten mój mały szkrab, już jest taka fajna, nie wyobrażam sobie już bez niej życia:-)

Do góry