reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2008

Surv - wklej jakąś fotkę wchuście, chciałabym zobaczyć jak nosicie młodą. Ja zaczynam trening od tego tygodnia.
Co do tatusia - narzekać nie mogę, pomaga dalej bez zmian, wszystko przy młodej robi.
Moja w miesiąc przybrała 1,2 kg:szok: teraz juz ponad 4 kg wazy a i tak każdy mówi - jaka drobinka

reklama
ja jestem tak padnieta zejak wczoraj pojechalam na kawe do mamy to ta sie przerazila moi wygladem- oczy jakbym conajmniej kilka lat pila nalogowo wode( czerwone bialka i opuchniete powieki)- od razu zapodala mi krople.
moj m dzis nawet zabral mi malego z raki zaczal go nosic, po pol godz stwierdzil e kupujemy chuste:-)

Cześć dziewczynki
Wpadłam się przywitać. Zdjatka i cała opowieśc o moim porodzie opisałam wam na zamknietym. Narazie zmykam, bo mala się budzi, ale napewno niedługo wpadne.
Buzka dla wszystkich mamuś, które urodziły jak mnie nie było.
Acha to moja niunia:

mamusiasynusia córunia jak laleczka:-)
no włąśnie Roni dzieki za zrobienie listy naszych dzieciaczków - niby takie oczywiste ze jest a jednak sama się nie zrobiła
oj ci mężczyźni - brak słów
ja cały czas prowadzę edukacyjne pogadanki jak mamy się wspierać i bez licytacji kto jest bardziej zmęczony i niewyspany

moj m czesto wygania mnie zebym sie zdrzemnela, ale jak maly zaplacze to oczywiscie ja musze do niego wstac:wściekła/y:, bo on sie nie zainteresuje- i jednym slowem wielkie G z mojej drzemki.
A dziś poszly w ruch oklady z rumianku na oczy moje, bo normalnie nie idzie wytrzymac.
mysmy dzis zaliczyli wycieczke do Sochaczewa, do dziadkow mojego m- oczywiscie z dziecmi, wiec zachwytom konca nie bylo:tak:, no i z pustymi rekami nie wrocilismy:-)- smialam sie do m ze oplaca sie przyjezdzac raz na rok(doslownie), no ale Nata przynajmniej pradziadkow odwiedzila

reklama
Hej dziewczyny:) Moja królewna pozwoliła nam pospac od 1.15 do 6.30:szok: Szaleństwo:tak: Na razie zjadła i śpi, więc jest ok:) Mamy chwilkę dla siebie. Moja Julka nie przepada za wózkiem i spacery nie są na razie interesującym dla niej zajęciem. CZasem się kimnie, ale wczoraj darła się wniebogłosy, więc pędziliśmy do domu. Może gdybyśmy zmierzyli czas, to udałoby nam się zakwalifikowac na długi dystans do Pekinu? Kto wie:baffled: Mam nadzieję, że jej się zmieni, bo szkoda pogody na siedzenie w domku.

Roni
- wielka prośba: czy możemy zostac dopisane do listy lipcowych dzieciaczków? Julka urodziła sie 4.08 o 23.45, miała 3330 wagi i 54 cm wzrostu. Dzięki wielkie.

Mam jeszcze jedno pytanie: jakiś czas temu prosiłam o dostęp do wątku zamkniętego, ale nadal nie dostałam żadnej odpowiedzi. Gdzie uderzac? Pozdrawiam Was serdecznie.

Ach i jeszcze jedno: te kropelki SAB SIMPLEX to musi przepisac pediatra, tak?

Do góry