Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karolcia wszystkiego najlepszego:-):-):-)
Dzis dostalam@, to bylo znienacka, nawet nie mialam zadnych objawów. Myslalam ze dluzej bede bez @,ale coz takie zycie.
Karolcia,wszystkiego naj...........nie powiem "rośnij duża", bo mamie kręgosłup może tego nie wytrzymać:-) Dorka, no to tylko pozazdrościć, że bezobjawowo, przynajmniej się nie męczysz;-) Kamu, Maksiu z tego co piszesz, to zawsze stres z gośćmi odreagowuje widać chłopak nie lubi jak jest dużo zamieszania i potem na mamie się odgrywa
Kamu- ja podejrzewam że to skok rozwojowy, moja jak kończyła 4 mce tak samo marudziła i naprawdę było ciężko, a normalnie jest dosyć spokojna. Surv tez ostatnio pisała że Florka maruda i to podobny wiek jak u Maksia...zobaczysz, kilka dni i małemu minie...no chyba ze to zęby
surv No ja też mam czasem wyrzuty że zapominam czasem muzyczkę puścić, poćwiczyć wystarcająco długo na brzuszku. My jescze nie migamy, zaczniemy niedługo choć nie wiem jak nam to pójdzie
a artykuł świetny, też miałam wiele takich przemyśleń jak przeglądałam co to ja dziecku muszę kupić
Mogę się pochwalić, że ukończyłam dwa stopnie języka migowego. ;-)Migam Karolci kilka znaków. Szczególnie MAMA. :-)Bardzo jej się ten znak podoba tak jak zresztą KOCHAM.:-)
surv dzięki za podesłanie artykułu
chyba właśnie dopadało mnie poczucie matki wyrodnej - bo zawsze można więcej i lepiej
ale po przeczytaniu nie dam się wbić w to manipulatorstwo
JESTEŚMY SUPER MAMUSIAMI I BARDZO KOCHAMY NASZE DZIECIACZKI!!!:-)
no a dziś u nas 4 miesiące - no i nóżki i rączki na bank dziś będą odlewane w gipsie;-)