reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
ANTOSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 4 -GO MIESIĄCA ŻYCIA: DUŻO UŚMIECHU , BEZBOLESNEGO ZĄBKOWANIA I SAMEJ RADOŚCI...

A ja prałam w dzidziusiu , jelpie, lovelli i vizirze sensitive i tez było wszystko dobrze.
Teraz piorę w vizirze i swoje ubrania też , więc nie kupuję oddzielnie proszku dla małych ubranek.

Witam,
Antosiu sto lat:-):-):-):-)
Ja piore w loveli i jest ok. Narazie boje sie zmieniac proszek ze wzgledu na skaze.
My tez bylysmy na spacerku 2godziny, zimno i mrozno a mala caly czas spala.
A ja mam od niedzieli@ i leci ze mnie jak z "kranu".Dzis w nocy dwa razy musialam zmienic podpaske. O 9 wlozylam tampona a 11 juz mi przeciekl:szok:. Nie wiem co sie dzieje nigdy tak nie mialam, po pierwszym porodzie bylo normalnie.

Ja byłam dziś u mojej ginki i wreszcie dostałam tabletki,pojechalismy z Maksem jak zwykle się nim zachwycała,przynieslismy jej zdjęcie na pamiątkę.Przy wyjściu ze szpitala zrobiła sobie z nim zdjęcie,więc postanowiliśmy dla niej wywołać.
Co do miesiaczki to powiedziała że na razie się nie zapowiada żebym dostała.
A moja koleżanka która urodziła 19.07 mówi że ma teraz straszny okres,ciekawe czym to może być spowodowane.
Ja piorę w jelpie na lowelle Maks ma uczulenie,w szpitalu powiedzieli mi ze dużo dzieci ma uczulenie na lowelle,no ale sa też dzieci które maja uczulenie na Jelpa

Ostatnia edycja:
Antoś wszytskiego naj naj:-)
dorka wspolzuję obfitego krwawienia
ja czekam na swoją drugą @ po porodzie - objawy zewnętrzne są, sama ledwo ze soba wytrzymuję
Maciuś odważniak z ciebie
a my pierzemy w jelpie i jest oki

Dziewczyny jeszcze raz DZIA za życzenia dla Antosia:-):-):-):-)

ja z Loveli przeniosłam się na Dzidziusia i wszystko jest ok:-D u mnie teraz pada śnieg - normalnie jestem w szoku:-p miłego wieczoru;-)

Wiktorku, rośnij zdrowo i badź pociechą dla Mamy;-)

A u nas dzisiaj paskudztwo za oknem miał być śnieg, myslałam, że Florce pokażę, a tu zonk: pada owszem ale mżawka, zimno, wieje i żal psa z domu wygnać....no ale my i tak pójdziemy, bo mamy plany wychodne i nas pogoda nie przestraszy;-) Miłego dnia!:-)

reklama
Najlepsze życzonka dla Wiktorka!!!!
Oj nawet mi nie mówcie o tej pogodzie,nie wyobrażam sobie że będę musiała siedzieć z Maksem w domu,on mi najdłużej i najlepiej śpi na dworze.Dziś się nawet przejaśniło to na troszkę z nim wyjdę.O 13 idziemy do lekarza zobaczymy ile ten grubasek nasz waży

Do góry