reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kurde ja od wczoraj czuje sie masakrycznie bol glowy wymioty :baffled: chyba wstretna migrena mnie zlapala wrrr apap nic nie pomaga:baffled: Rodzinka sie smieje ze dzidzia nastepna w drodze ,ale ja nie sadze wiatropylna nie jestem;-) Milego dni dziewczyny
Kicrym moja skora po ciazy tez jakas bardziej wrazliwa moze sprobuj ciuchy wyprac w proszku dla dzieci :tak:pij wapno mi zawsze na uczulenie pomaga.

reklama
Andula, zdrówka życzę w takim razie....a może jednak wiatropylnie:-):-):-):-)
Jeśli chodzi o NK to mnie wcale to nie dziwi. Jesty tyle świrów, dlaczego nie mieliby skorzystać z Nk skoro zdjęcia jak na tacy. Jak dla mnie to logiczne. Dlatego trzeba się chronić

Moj Fisiel spi :-) wiec ide lulac razem z nim zawsze to jakies 3-5h bez zadnej pobudki :tak:Dobranoc Dziewczyny miejmy nadzieje ze nasze dzieci dadza nam prezent mikolajkowy w postaci przespanej nocy ahhh jakbym chciala:tak::-)

Patryk chory dzisiaj miał 39,4 - angina. Tymkowi tez podskoczyła troszeczkę temperatura ale po spaniu spadła i nie wiem czy to nie ze złości , czekamy czy coś się wylęgnie .

Co do NK między innymi własnie dlatego nie zakładałam konta...

Czy któras z Was dziewczyny orientuje sie może jak wygląda sprawa przewożenia wózka spacerowego z Polski do UK? Pytam bo widziałam ze kilka mam jest lub bylo w UK. Chodzi mi głównie o to czy chcąc przewiezc wózeczek musze zgłaszac to w EasyJet? Na ich stronce pisze ze wózki sa przewozone bezpłatnie ale nie ma wzmianki na temat wczesniejszego poinformowania. Bilety mam zarezerwowane od kilku miesiecy ale teraz sie zdecydowalismy ze kupimy spacerówke w Polsce, wiec nie wiem czy mam poprostu wziąc wózek ze sobą w dniu wylotu i nie bedzie problemu czy trzeba zgłosic?

Tak jak Andula pisala, nie musisz niczego zglaszac bo wykupilas bilet dla malucha. Ja w srode tez lece EasyJet-em z Gatwicka do Kr i oczywiscie niczego wczesniej nie zglaszam.

reklama
Andula, Beaa dzieki za info :-) tez mi sie tak wydawało, ale chciałam sie upewnic. Jesli sie leci z dzidzią to jest inaczej,bo gdy moi rodzice przywiezli mi tutaj do Belfastu wózek głeboki, składany i chcieli zapłacic za niego jako dodatkowy bagaż rejestrowany (bo tak pisało na stronce EasyJet) to sie okazało ze jesli nie bylo to zrobione online podczas rezerwacji biletów, to nic z tego i musieli zapłacic za wózek jak za nadbagaż!:szok: Za każdy kilogram, a ze wózek ważył jakies 17kg to wyszlo okolo 400zł!! Tak nas załatwili :angry: oczywiscie jak dzwoniłam wczesniej do nich chyba z 10 razy zeby sie upewnic ale nikt nie raczył odebrac telefonu.:no:

Do góry