reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Lenka,Zainab duzo zdrowka i wszystkiego naj:-)
Madzia suknia piekna bedziesz wygladac jak ksiezniczka:tak:
My dzis bylysmy na dwoch spacerkach, na dworzu mroz -4. My idziemy na sylwestra do siostry mojego meza dwa bloki dalej:-D

reklama
Dziewczyny zapraszam na kawusię (mikołaj mi przyniósł ekspres ciśnieniowy:happy::happy::happy::happy:) normalnie wiem, że mamy na "etacie stołówkowym" nie powinny ale nie wytrzymałam, najwyzej mała nie będzie spac w nocy:-( Tak mi teraz dobrze Tonia śpi, cicho włączyłam cichutko jazz, chłopcy pojechali po fajerwerki, a ja z kawusią normalnie odlot (prawie to lepsze ni s..:-p)

Zainab i Lenka moc buziaków od Antosia z okazji 6 miesięcznicy:rofl2:

Madzia suknia przepiękna, zawsze o takiej marzyłam:-D zdrówka dla Maciusia;-)
Tosika to Ci dobrze:-) ja kawy nie lubię i w ogóle nie piję, ale za to kocham Coca Colę i chipsy:-p właśnie w akcie samolubstwa zjadłam małą paczkę paprykowaych Lays-ów:-p
my na Sylwestra idziemy do znajomych, a Antoś na noc do moich rodziców:-p dziś dwa razy byłam z Małym na dworze i jakoś pogoda mu nie przeszkadzała bo smacznie spał:-D

Fajnie,ze sie suknia podoba:tak:Jeszcze sie pochwale jak w niej wygladam,ale to dopiero w czerwcu,a wiec cierpliwosci:-p
Post no na szyi nie ma ,ale nie moglam znalezc,a wymyslac juz nie chcialam i wyszlo,ze bedzie bez niczego.
Pabla ja bym juz dawno po ten test poleciala,mimo,ze okres mialas,no ale wiesz...tak tez sie zdazyc moze:tak:W kazdym badz razie czekam niecierpliwie na wiesci i trzymam kciuki,aby wszystko poszlo po twojej mysli.

Madzia - zasiałaś we mnie ziarno niepewności...:dry: idę jutro po test. Myślę że to nie to, ale wolę sprawdzić. Ciągle czuje sie nie bardzo, co zjem to mi niedobrze, moze to jakaś jelitówka:confused: oby....

Madzia suknia przesliczna!!!!!!
Pabla trzymm kciuki za test:)
ja owniez naleze do tych co nie piją kawy:) i normalnie funkcjonują....:-)

reklama
Madzia, będziesz wyglądała cudnie!

Wszystkiego najlepszego dla naszych małych szkrabików kończących kolejny miesiąc życia.

Pabla, żeby było tak jak chcesz:tak:
Jutro albo urządzimy NOT (fajny skrót;-):-D) albo pojedziemy do znajomych - dzieciatych:-)
Kawusię też lubię, ale mogę bez niej żyć.

Do góry