reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
BUZIAKI DLA MACIUSIA I RADZIA:-):-):-):-)
a tak przy okazji to niech nam przystojniaki rosną, ale wszystkich dziewczyn nie odbijają:-D:-D:-D:-D

ja mam dziś kolędę i siedzę sobie i czekam na Księdza:sorry2: jakoś nie mam na to weny:baffled: a mój M w pracy - jemu to dobrze:-p miłego dnia:-D

Dziekujemy za wszystkie zyczenia:tak:Jednak ciotki z BB sa nie zastapione i zawsze pamietaja:tak:
Radziu moc buziaczkow i samych usmiechow!

Ja sie zabieram za pakowanie,tzn narazie nie wiem za co sie zabrac i od ktorej strony do tego podejsc.Nie cierpie sie pakowac.No i dluuuuga droga przed nami.
Znow nas przez jakis czas nie bedzie na BB,ale zaraz po przyjezdzie zabieramy sie za ten internet,bo ja nie moge bez Was zyc:zawstydzona/y::tak:.
A wiec wszystkim dzieciaczkom,ktore w najblizszym czasie beda swietowaly swoje miesiaczki i mamusiom solenizantkom - Survivor,Lemmonka i Nea-zyczymy Wszystkiego Najlepszego.
Pa pa.

U mnie ciasto juz gotowe zaraz zasiadam do jedzenia:-) Miska moja kuchnia znudzila na tyle ze spi:baffled:Chyba nie nadawalabym sie do gotowania na ekranie..;-)Milego dzionka dla Was Madzia dla Ciebie w szczegolnosci gdyz ciezka droga przed Wami:-)

reklama
Wszystkim dzieciaczkom wkaraczającym w kolejny miesiać życzymy dużo zdrówka i uśmiechu!

Mój M dużo pracuje, ale małym sie chetnie zajmuje, gorzej za sprzataniem ale i tak go zmuszam:-pzmywa naczynia dlatego ostanio cos przebąkiwał o zmywarce:-Dgotuje czasami obiady, także czsami mam go dosyć ale jest kochany:tak:
Ja obecnie jestem juz na wychowawczym:tak:

Do góry