reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

wszystkiego naj dla półroczniaczków!
kamu ach zazdroszczewyjazdu!my tez jedziemy do szczyrku ale za 2 tygodnie,mam nadfzieje ze snieg bedzie bo narty czekają:tak:
renia pochwal sie jakie to autko:tak:ja niestety wspólne z mezem i do tego jeszcze niespłacone:confused:

reklama
Kamu - super, że wyjeżdżacie...
ach...jak ja marzę o wyjeździe..już sie nie mogę wakacji doczekać, jak fundusze pozwolą to wyskoczymy we trójkę do Turcji:-) oby sie udało....
Kolejnym solenizantom wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia kolejnego miesiaca życia !!!!!

Kamu, też zazdroszczę wściekle!:-) baw się dobrze i odpocznij na ile się da!
Ja w sumie w tym roku też pewnie wakacje w lecie sobie odpuszczę, bo albo będziemy inwestować w dom, albo w wyjazd na Islandię, albo jak w końcu tę szóstkę trafię to w obie opcje - i tą nadzieją żyję, a na razie siadam jednak do roboty, jakby ta szósta to później miała być:-D

Cześć dziwczyny!!Ja przez weekend "walczyłam" z teściową, bo przyjechała:-p aczkolwiek kobita przyjechala w słusznej sprawie do nas:-);-) W niedzielę mieliśmy imprezkę (nasz kolega brał ślub i zrobił przyjęcie dla znajomych:-):-):-)) tak się wyhasałam, że czuję się dzisiaj tak jakbym póllitra czystej sama obaliła (a ja nie piję teraz z wiadomych względów, więc o co chodzi z tym moim ciężkim dniem???:baffled:) Mała jakby wiedziała, że rodzice wybywają i postanowiła nie spać (po umyciu o 19tej dostała cyca, my wybyliśmy a misia o 21szej na pólgodzinki zdrzemneła się i wstała i czekała grzecznie kiedy mamusia przywiezie cyca, czyli do 24 tej:szok: oczywiście mamusia wróciła grzecznie jeszcze na imprezę (w koncu zostawiła samego, biednego tatusia który nie mógł się doczekać powrotu mamusi;-):-D:-) biorąc pod uwagę fakt, że było osiem wolnych koleżanek panny mlodej :-p. Ale wybawiliśmy się za wszystkie czasy:rofl2: A dzisiaj odgruzowuję chałupkę i coś mi ciężko to wychodzi:no:
Kamu ale ja ci zazdroszczę, ja uwielbiam góry i zastanawialiśmy się czy na ferie nie jechać ale nasza mała w samochodzie zachowuje się jak walczący byk na arenie i taaaaak długej trasy by nie wytrzymała:-(

wszystkiego naj półroczniakom!!!
ja ma dziś zwariowany dzień, w połunie jazda(kurs), potem szybki obiad no i porządki- i się zaczęło...syrena załączyła się na maxa bo mamunia nie zwraca uwagi wyłącznie na synka, było swięc sprzątanie w trybie expresowym. jak go juz uśpiłam to wzięłam sie za robienie fasolki no ale Nata go obudziła i niestey spania koniec tak więc całą fasolke robiłam w ogólnych wrzaskach :angry: uszy mi juz więdną.
jak przerwać tę pępowinę:-:)-:)-(bo już rady nie daję

Witam, ja tylko na chwilke.Jutro do pracy.
Wszystkiego naj dla szesciomiesieczniaczkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamu udanego wypadu:tak:
Madzia szczesliwej podrozy i wracaj szybko do nas:tak:
renia wlasnie pochwal sie. My mamy tylko jeden samochod i jutro musze jechac autobusem do pracy:-(

Moc życzeń dla Wszystkich Półroczniaków:-):-):-):-)

Kamu wściekle zazdroszczę wyjazdu:-p baw się dobrze:-D

dzisiaj przysłali mi paczkę z Allegro - 500 zdjęć:-) zaraz muszę je ogarnąć bo jak Mały nie śpi to nie ma takiej opcji;-) miłej nocy:-)

reklama
Kate ale zaszalałaś ze zdjęciami:-)
ja w sumie tez zabrałam się za porzadkowanie plików i tworzenie albumów Tymka, bo jakoś włączanie kompa żeby sobie powspominać jakoś mnie nie nastraja
u nas mały szpital - mężyk już drugi dzień walczy z przeziębieniem:zawstydzona/y: i wszystko na mojej głowie i barkach
najbardziej to nie lubie sama kąpać ale wolę zeby nie zbliżał się do maleństwa
a co do autka to jest to mały szary mercedesik - akuratni dla kobitki z metra ciętej (158cm):-D no i automat więc się smieje, że prowadząc bede mogła jeszcze karmić;-)

Do góry