reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Radziu serdecznie dziekuje cioteczkom za zyczonka z okzji półroczku,ale Mama-gapa nie miala czasu przeczytac i podziekowac:no:...zyczymy wszytskim polroczniaczkom duzo milosci i zdrowka-to najwazniejsze!!!!!!
prezent_59.jpg

Liwus przeczytalam twoj link o pomocy chorej Martynce....jak widze ze gdzies jest dzieciatko potrzebujace pomocy to mnie to bardzo boli i nie jestem w stanie doczytac do konca co tam o niej piszą, bo po prostu nie moge,zal chwyta ze nie mozna pomoc:-( mam nadzieje ze uzbieraja potrzebne pieniazki:-( czlowiek powinien sobie na kazdym kroku uswiadamiac jakie ma szczescie....​

reklama
Florcia i Zuzia wszystkiego najlepszego z okazji pół roczku,rośnijcie zdrowe dziewczynki!!!!
Mnie się kombi też nie podobają no ale przy dzieciach są chyba jednak najlepsze.My mamy vw taurana to jest taki mini van i jest super pakowny,wózek wkładamy bez składania do tego nasze bagaże,leżaczek,łóżeczko,bagaże i to wszystko tylko w bagażniku.Jest rewelacyjnie pakowny.
Och ja o prawku marze,robiłam 11 lat temu ale się nie udało.Teraz musze iść znowu.Mój mąż pracuję na drugim etacie jako instruktor więc musze to prawo zrobić.Tym bardziej ze drugi samochód stoi,frmowa Panda męża,a ja się musze go prosić żeby mnie wszedzie zawoził.Tak bym sobie wsiadała i jechała

Kamu, mój m marzył o VW Turanie i skończyło się na Renault Scenic ;-) Outlander też w jego guście ;-) Generalnie lubimy większe samochody ;-)

A pod jakim katem testowałaś te autka?

Marcik to były cykliczne reportaże pt. "babskim okiem" i testowałam pod kątem osiągów, funkcjonalności i wygody dla kobiet.

Muszę się Wam pochwalić dziewuszki, że we weekend M zabiera mnie do "czlowieków":cool2::-):-p Jedziemy do Białegostoku bo M ma tam wykłady i zabiera nas ze sobą :-):-):-) normalnie cud, miód i maliny (masażeeeee, kąpiele i byczenie się....z dziećmi przy boku:dry:) ale mam nadzieje, że tatuś jak wracać będzie spracowany, to mimo wszystko da mamusi chwilę relaksu ( wkońcu po to nas bierze....:tak:) Hotel Gołębiewski w Białymstoku
po powrocie zdam dokladny raport:-p

w polsce jakos sie bardziej boje:tak:

Andula cos w tym jest, ja w Polsce tez sie boje jezdzic, aczkolowiek jezdze.
W Anglii, pomimo, ze po lewej stronie, jezdzi mi sie ZDECYDOWANIE lepiej. Wydaje mi sie, ze rozwiazania skrzyzowan sa lepiej przemyslane i bardziej przyjazne kierowcom, jest chyba mniej brawury.
Dzisiaj, podczas, gdy maz siedzial w domu, gotowal obiadek i zajmowal sie latorosla:tak:, ja testowalam jego ostatni nabytek czyli BMW 5 series i chyba sie zakochalam w tym aucie. Powiedziala mezowi, ze juz nie chce mojej tigry bo jest bleee i niech z nia cos zrobi:-D.

Mala jest ostatnio nawet spokojna (oby nie zapeszac), jednak nie chce jesc.:no:

Pabla- Lenka sobie ze wszystkim poradzi, najwazniejsze, ze jest pod stala kontrola i to jest najwazniejsze.
Kate- duzo zdrowka dla Adasia, dobrze, ze ma antybiotyk. U nas nie bylo tak dobrze, bo gdy mala miala zapalenie oskrzeli to nie dostala nic, nawet syropu, tak sie wtedy o nia balam.

Andula cos w tym jest, ja w Polsce tez sie boje jezdzic, aczkolowiek jezdze.
W Anglii, pomimo, ze po lewej stronie, jezdzi mi sie ZDECYDOWANIE lepiej. ja testowalam jego ostatni nabytek czyli BMW 5 series i chyba sie zakochalam w tym aucie. Powiedziala mezowi, ze juz nie chce mojej tigry bo jest bleee i niech z nia cos zrobi:-D.
Beaa to powiem Tobie,że najlepsze drogi są w Argentynie i Brazylii - tam jest 12 pasów w jednym kierunku!!!:szok::szok::szok::szok:a kierowcy jeżdżą jak chcą!!Ja byłam normalnie w szoku!!tam nie ma możliwości aby na siebie wjechać bo aut też jest z połowę mniej:cool2: normalnie rządzisz na drodze:cool:

Mój M chce teraz bmw5, powiedz mi kochana jak się sprawuje i jak jest pakowny (dodaj tylko u mnie jedno dziecię więcej heehehe)

Ostatnia edycja:
Tosika- BMW5 jest super, dosyc pakowne, dopiero nabyte, wiec nie moge sie jeszcze wypowiadac. Jednak kiedys M mial BMW7 i prawde mowiac nie widze jakiejs kolosalnej roznicy pomiedzy 5 a 7 oprocz rozmiaru silnika. Komfort jazdy, zarowno dla kierowcy jak i pasazera, jest wspanialy, skora, pelna elektronika, wbudowany GPS, oczywiscie automat. Dzisiaj jadac tym autem malo nie '''odlecialam'' i juz z pogarda patrze na moja tigre. M obiecal, ze postaramy sie dla mnie o BMW3;-).

Beaa mój M mnie oswicił, że on chce ale bm ale X5:wściekła/y:

a ja spać nie mogę bo moje dziecię postanowiło poddać próbie siłę naszych charakterów i nie śpi już od 21.30 (czyli 3,5 h) i ogólnie nie płacze ale sobie gada, a jak chciałam jej dać cyca to z premedytacją odwracała głowę (tak jakby focha na mnie miała:dry:)

reklama
My mamy seata cordobe... może nie jest najcudowniejszy ale ważne że tyłek wiezie ;-)

W rajdach jeździłam renault clio i owiem szczerze, że na takie akcje najlepszy :-D

No a z pracy służbowy to opel combo... ojoj... to dopiero tramwaj ale kocham nim jeździć :-)

Do góry