reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
wygląda na to,ze bedzie dziewczynka :-D:-D:-D gin powiedzial,ze sie ladnie prezentowalo :biggrin2: i mam zwolnienie na miesiac :tak: bomba
wlasnie nianie pozegnalam; ze smutkiem i ona mnie wycalowala; za rok sie spotkamy, obiecala ;-)

juz wiem ze glowka jest nisko i to ona na pecherz mi naciska :baffled:
glukoza w porzadku inne tez; dzidzia rosnie zdrowo; normalnie jestem przeszczesliwa :-) az zjadlam na miescie gniazdko z lukrem i tymbarkiem zapilam,bo za slodko :-)

Izabelka: to super wieści!:)
Roni: 4D nie ma nic wspólnego z wykrywaniem wad; to jest "bajer" dla rodziców, tam lekarz nic nie ogląda, tylko za ciężkie pieniądze pokazuje Ci z bliska Twoje dziecko :p Wady (nie wszystkie oczywiście) można znaleźć na połówkowym, ale ja uważam, że lepiej wiedzieć zawczasu, bo niektóre można korygować prenatalnie, albo zaraz po urodzeniu zoperować

Dziewczynki super wieści, fajnie że wszystkie maleństwa zdrowe, i dobrze się rozwijają.

Roni ja nie idę na 4d, jakoś szkoda kasy żeby zobaczyć dzidzię, i tak oglądam co miesiąc na wizycie.Z Olką nie byłam to teraz też sobie daruję.Po częsci z barku funduszy, po częsci nawet nie wiem gdzie tu bym mogła zrobić, no i najważniejsze te zdjęcia są jakieś takie dziwne.Mam chyba podobne podejście do Renka.

Izabelka super ze z Twoja corcia wszystko w porzadku :-)
renia ja tez jestem zakochana w swojej corci -wczoraj bylam na usg4d-cudo :-)
Roni nie boj sie !! wrazenia sa wspaniale, a jesli chodzi o funkcje 4d-hmm.. mi wlaczyli tylko na chwile, ale i tak srednio bylo widac, tzn nozki rcazki byly super widoczne, az sie buzia sama usmiechala na ich widok, co do buzki Antosia bardzo zblizyla sie do sciany macicy, ktora ja nieco przyslaniala, poza tym polozyla lepke na policzku :-) ale wszystko jest w porzadku, a ja jeste wniebowzieta :-)
sylcia ja szczerze polecam to badanie! z tym ze to prawda, po portfelu troche ciagnie :-( jednak ja nie zaluje, malo tego wybieram sie na nastepne w 2 pol maja :-)

Przezyłam glukoze 75g ale cytryna uratowała mi zycie.U nas nawet po napiciu sie glukozy nie wolno jesc tylko woda
Co do wyników z moczu znowu katastrofa:-:)-(
mam nadzieje ze p. doktor pozwoli mi zostac w domku i w domu leczyc mam bardzo duze stezenie białka w moczu i cos tam jeszcze wiecej bede wiedziała w poniedziałek po wizycie u ginki.... ale powód do zmartwienia mam, zeby mi za wesoło nie było

reklama
heksa wspolczuje :-( ale mysle, ze wszystko na pewno pomyslnie sie skonczy, trzeba tylko byc pozytywnej mysli i miec optymistyczne nastawienie... Na pewno lekarz da Ci zwolnienie, bys mogla wypoczac i w domku dojsc do siebie, tak wiec glowa do gory :-) trzymam kciuki, by wszystko skonczylo sie dobrze :-)

Do góry