reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

100 LAT DLA Tymka!!!
To prawda ze czas bardzo szybko leci a jak szybko rosną nasze dzieci:szok::-D
Wczoraj byłam w szpitalu u koleżanki, urodziła córeczkę - 3200 i 54 cm i w szoku byłam jaka malutka...i jak sobie pomyślałam że moja była 2400 i 49 cm to już nie mogę sobie jej wyobrazić takiej małej:szok::szok: czy to nie dziwne:confused:

reklama
no właśnie to jest szok, że nasze pociechy tak rosną, a człowiek tak się z tym oswaja, że nie pamięta tej kruszynki sprzed raptem 4 miesięcy:-)

Mogę się pochwalić, że ukończyłam dwa stopnie języka migowego. ;-)

Wow, super!

JESTEŚMY SUPER MAMUSIAMI I BARDZO KOCHAMY NASZE DZIECIACZKI!!!:tak::-)
no a dziś u nas 4 miesiące - no i nóżki i rączki na bank dziś będą odlewane w gipsie;-)

I tego się trzymam:tak:Tymciu, wszystkiego najpiękniejszego!!!

Dziewczyny, ja po pierwszym dniu w pracy. Nie było tak źle, bo mnóstwo roboty i nie było czasu myśleć, a poza tym Babcie donosiły, że dzieci grzeczne, roześmiane, zadowolone, więc serce miałam spokojne:tak:

Tymek, rośnij zdrowo! Wszystkiego naj!;-)
Kasia, a jak zmęczenie -odpoczywasz w pracy mimo roboty, czy wręcz przeciwnie? Fajnie, że dzieciaki ładnie przyjęły Twój powrót do pracy - oby tak dalej!
Też by mi się babcia jakaś przydała czasem....;-)

reklama
Moc życzeń dla wszystkich czteromiesięczniaczków :-) jak ten czas leci....
Troszkę mnie nie było, ale nadrabiam zaległości :-)
Na wypadanie włosów na razie nie narzekam, chyba dlatego, że mój M zaraz po porodzie dokształcił się :happy: co karmiącej mamie trzeba dostarczyć w maksymalnej ilości i zaopatruje mnie w wysokozmineralizowaną wodę mineralną. Niewiem czy to efekt wody min, ale na razie nie łysieję :-)
Za to poważnie zaczynam zastanawiać się nad rezygnacją z tabletek anty :baffled: bo znowu od ośmiu dni ze mnie leci:baffled::baffled: :szok:a perspektywa chodzenia co dziesięć dni przez dziewięć dni z podpaską (wkładką) jest mało zachęcająca... poczekam do końca opakowania i chyba wybiorę się do mojej gin.

Do góry