reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2008

ale sie swiatecznie zrobilo jak temat wigilijny, ja na wigilie ide do moich rodzicow a na pierwsze swieto do tesciow-taka juz kilkuletnia tradycja i fajnie ze nie musimy sie klocic z tego powodu:-)

reklama
My wigilie w tym roku spędzamy u teściów,ale ja mam super teściów i Maksem sie cały czas zajmuja a ja mogę sobie odpoczywać.Jedziemy do nich na tydzień.Troche mi szkoda że nie będziemy z moimi rodzicami.No ale ich mam na co dzień bo mieszkają bardzo blisko mnie.
Kate ja uważam że teściowa chce Ci pomóc i powinnaś to docenić.Ile jest takich które by kompletnir nic nie pomogły.Jak już tam zamieszkasz zobaczysz jak się będziesz cieszyć co na swoim to na swoim:-)

surv, o ten zapach pierników, super:-):-):-):-) ja też ciasteczka robię ale inne i zawsze zamawiają wszyscy na święta. Poza tym z kumpelami zapoczełyśmy rok temu tradycyjne pieczenie ciasteczek wspólnie i mamy zamiar kontynuować zwyczaj a ja poszukuję właśnie fajnego i sprawdzonego przepisu na pierniczki. Surv może się podzielisz wiedzą???? Będzę dźwięczna:-):-):-):-):-):-)
U nas święta razem z moimi rodzicami (mieszkamy w jednym domku) a moi bracia też przyjadą. Na szczęście mamy duży pokój :-D:-D:-D:-D

A proszę bardzo: Pierniczki (przepis II) - pierwszy raz w tym roku robiłam z tego przepisu, ale bedzie moim ulubionym, bo ciasto robi się błyskawicznie i nawet można w robocie kuchennym, a smakowo też idealnie (bo pierwszą partię już podjadamy bez dekoracji:-) )
W ogóle ten blog jest pełen inspirujących przepisów, aczkolwiek moim number one, jeśli o wypieki chodzi pozostaje: White Plate - świetne przepisy, a zdjęcia takie, że na głodniaka tam nie zaglądam, bo ślinię się, jak Flora:-D

surv, dzięki, fajne stronki :-):-):-):-) będę testować:-), i cieszyć się jak inni jedzą....(ja sobie zrobiłam szlaban:szok::szok::szok:) może w święta skuszę się na sernik przekładany który robi moja mama...bo to moja słabość okrutna

A mój mąż z okazji 10 miesięcy małżeństwa zrobił mi torcik , kupny jest jedynie krem :happy: I jak tu schudnąć!!!
a prezentuje się ten tort tak:

Liwus, fantastyczny tort! Zjadłaś już?:) ja, od kiedy pogodziłam się z tym, że w tym zyciu top modelką już nie zostanę, a prędzej wejdziemy do strefy Euro, niż ja się ciążowego brzuszka pozbędę, nie żałuję sobie dobrego jedzenia...no bo co w sumie zostało: palić nie wolno, pić też nie, z tym trzecim na "p" też słabiutko.... :-p:-D:-D

Liwus trot mniam mniam:-Dmój mąż mi zrobił kiedyś ciasteczka ale z cista w proszku:-Dale były pyszne:tak:
Surv hehehe :-D:-D:-D a przepis na pierniczki wydaje sie prosty, może skusze sie na zrobienie pierników pierwszy raz w życiu:-)

Liwus no no tort jak talala :-) Mi maz nigdy niczego nie upiekl no moze kurczaka i tyle;-):tak:Surv fajny i prosty przepis chyba tez sie skusze na zrobienie pierniczkow:-)

reklama
Liwus- tort fantastyczny, ja chyba zjadlabym polowe na raz, uwielbiam takie slodkosci. Gratuacje dla meza, ma talent!

Wczoraj moje dziecko caly dzien bylo pod opieka tatusia, pierwszy raz!
Mama wloczyla sie po stolicy...troszke mi sie tesknilo za malutka i zastanawiam sie jak ja wroce do pracy? Przeciez caly czas bede o niej myslec, czy wsystko ok itd? Chyba oszaleje z tesknoty....

Ostatnia edycja:
Do góry