Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aczkolwiek uważam, ze histeria była słuszna, bo mała się przestraszyła nieznanej ciotki, ktora usiłowała ją wziąć na ręce, a babcia nie pomyślała i dała...
Ja w tym czasie walczyłam z kolejką dziarskich staruszek u ortopedy, która potraktowała mnie jak symulantką usiłującą wyłudzić wizytę, bo przecież jak ktoś nie ma 80 lat i kuli pod pachą to co się do ortopedy pcha
A ortopeda odesłał mnei na kolejne prześwietlenie....3 w tym miesiacu, będę zamiast lampek choinkowych w salonie świecić

. Ja za Twoją radą wysłałam męża samego z małą do teściów...
Bardzo mocno trzymam kciuki za Wasze zdrówko

Przychodzą o 7:00, chociaż lekarz przyjmuje od 10:00 i strzegą drzwi gabinetu lepiej niż niejeden ochroniarz

....kurdę, muszą się jakoś zaprzyjaźnić bo inaczej z mojego powrotu do pracy nici
Ale impreza ją wkurzyła bo kto to widział żeby tyle ludzi na raz się o domu pałętało... i jeszcze każdy chce zdjęcie
ja mam L4 do wigilii....ze zwolnieniami i zaległym urlopem moze uda mi sie wychowawczy zacząć dopiero od marca:-) oby...
powiedz ile Ty masz urlopu , że tak długo
w sumie t mogabzm wyiđ urlop na zapas ale to mi się wogóle nie opłaca... a kto mi teraz da zwolnienie